Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
magyar közöny
üzenetére
A recoveryvel ölted meg szegényt?
ADB alatt elérhetetlen a készülék?
(onnan én raktam másik recoveryt Bladere)
De Cappa_72 kolléga javallotta ezt is már...
(van típus-azonos recovery egyáltalán hozzá?) -
Csygusz
tag
válasz
magyar közöny
üzenetére
A flashtoolos mókolásért kár volt, ha már a rootot sikerült összehozni
Sokkal biztonságosabb lett volna a mobileuncle tools-szal rátenni egy recoveryt. Ott legalább akkor sem történt volna nagy kalamajka ha nem sikerül. De a flashtoolos trükközés, főleg egy kínai csodák között is noném holminál szerintem már igényel némi hozzáértést
Vagy elég tág kínai nyelvismeretet, és talán ők már csináltak rá valami trükköt. Ha nem reagál sem usb-re, sem gombokra, sem semmire, akkor talán végső esélyként meg lehet próbálni valami telefonszervízt, hogy nézzenek rá a tégla készülékre. -
hungobungo
senior tag
válasz
magyar közöny
üzenetére
Mondanám, hogy küldd vissza az eladónak és javíttasd garanciában, de ilyen null értékeléssel, múlttal rendelkező eladónak én nem merném postára adni...

Egyébként miért nem indítottál dispute-ot? Átvert, teljesen más modellt adott el neked... korábban már itt is beszéltünk erről a készülékről, hogy tuti átverés, Xiaomi MI2 telefon van a képeken!
Ha gondolod dobj privátban néhány fotót a dobozról, a telefon hátsó részéről kiszedett akksival (ahol látszik a modell szám), megkérdezem a kínai ismerősöm, hogy mennyiért tudná javíttatni.
Akinek van 3 perce és aliexpress accountja, próbálja bejelenteni 1-2 mondattal, hogy kamuzik az eladó:
Search Exposure Cheating --> Inconsistent Description
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sokkal biztonságosabb lett volna a mobileuncle tools-szal rátenni egy recoveryt. Ott legalább akkor sem történt volna nagy kalamajka ha nem sikerül. De a flashtoolos trükközés, főleg egy kínai csodák között is noném holminál szerintem már igényel némi hozzáértést