Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pindy
csendes tag
Sziasztok,
pár hete olvasgatom a fórumot, mert szeretnék valamilyen telefont rendelni Kínából. Elsősorban a fastcardtech-en nézelődtem, mert ott láttam olyat és olyan áron, ami pl. tetszene. most is promócióban van pl. a star x920-as, ami nekem nagyon tetszik, de nem igazán olvastam tőletek túl jókat a cégről.
A másik oldal a Priceangels.com, erről nagyon keveset lehet hallani, ezek szerint nem megbízható, mert senki sem rendel onnan? A múltkor elírták a Note3 clon árát 52$-ra, vettem is egyet, hátha elnézik és kipostázzák, de észrevették és visszautalják a pénzt. Szerintetek ezt mindig észreveszik, ha rossz az ár? Mert van még egy másik is amit kosárba tettem ugyanebből, csak azt még nem fizettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest