- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
hungobungo #25418 üzenetére
Abban tudsz segíteni, hgy tudom módosítnai a dispute-t? Mert most azt írja ki, hogy "Dispute escalated" (máshol meg azt, "Dispute in progress") és sehol nem látom, hogy változtatni tudnék rajta...
Amit írtál a recoveryvel kapcsolatban, köszönöm, kipróbálom... -
magyar közöny
csendes tag
válasz
magyar közöny #25413 üzenetére
Mármint az Aliexpresstől, ha érdekel vkit a tégla, és érte jön, természetesen ingyen az övé...
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
vegyszer #25408 üzenetére
Igen a recovery felrakása közben halálozott el...az volt a baj alapvetően, hogy semmilyen recovery-t nem találtam a neten ehhez a típushoz (a márkához sem), pláne bármilyen rom-ot...adb-t pedig nem próbáltam, olvastam róla, de az nekem már tényleg nagyon magas (mint az előzőekből minden bizonnyal kiderülehetett
)
Ha vki szeretne kísérletezgetni, szívesen felajánlom a téglámat népgazdasági hasznosításra, valszeg úgysem tudok már mást kezdeni vele...és hátha még a pénzem is visszakapom... -
magyar közöny
csendes tag
válasz
hungobungo #25398 üzenetére
Amúgy a telefon dettó úgy néz ki, mint a Xiaomi MI2, csak Lanstar felirat van a hátulján
...meg nyilván a belseje is szerényebb...
Ezzel kapcslatban az lenne a kérdésem, hogy ha jól tudom, az MT6577-es SoC-ra rá van hegesztve a 3G chip is (ha nem így van, cáfoljatok), és ebben a csodában elméletileg ez van (volt), és mégsem működött 3G-n, csak GPRS-en meg EDGE-n...és ez már a második ilyen telefonom (igaz, a másik MT6577T-s volt, de úgy olvastam, az is ilyen). Ez hogy lehetséges?
(Bocs, ha már véletlenül volt téma, nem olvastam teljesen vissza) -
magyar közöny
csendes tag
válasz
hungobungo #25398 üzenetére
Indítttam dispute-ot, részleges visszatérítést kérve, ivel hogy tényleg átvert, de már közel egy hete áll az ügy, nem válaszol az Aliexpress menedzsment (pedig azt írják vhol a honlapon, hogy 2-3 napon belül válaszolnak)...
Teljes refundot most meg már nincs pofám kérni, természetesen...
Bár hogyha letelik a 39 nap (az eladó ennyit vállalt, nem 60-at, mint az Aliexpressen általában), és nem jön semmi válasz az eladótól, akkor elméletileg a teljes összeg visszajár, mert bár megérkezett az áru, de nem olyan, amit hirdetett - vagy rosszul gondolom?
Amúgy nagyon szépen köszönöm a felajánlott segítséget, nemsokára dobok néhány fotót... -
magyar közöny
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy kínai csodát, még pedig innen:
http://www.aliexpress.com/item/4-3-smart-phone-ultra-thin-quad-core-mtk6589-4-1-1gram-dual-sim-dual-standby/778832437.html
Tudom, tudom, hogy olcsó hús, stb., de nekem jól működött, igaz, nem 4-magos proci volt benne, "csak" egy MT6577-es (amit az AnTuTu benchmark Qualcomm 8xxx valahányasnak mutatott!), de 1g RAM, nagy kijelző (a honlapon 800x480-asnak írták, de az AnTuTu 1280x720-asnak mutatta)
A telón JB 4.1.2. futott, nagyon pöpec volt, csak nem volt rajta magyar nyelv. Ezért nekiálltam hegesztgetni (abszolút zöldfülüként), rootolni sikerült is, de már a cwm recovery felrakása is kifogott rajtam, ugyanis ehhez a típushoz semmi infót nem találtam a neten...
Mérgemben megpróbáltam felrakni valami MT6575-ös recoveryt spflashtoollal, és azóta semmi, teljesen betéglásodott a telefon...
Nem reagál semmilyen gombra, ha rádugom a gépre, nem tölt, a gép sem ismeri fel a telót...
A (remélem, nem költői) kérdésem, hogy lát-e valaki még valami reményt az újraélesztésre?
Cappa kolléga nagyon segítőkész volt, de nem jutottunk semmire, ha itt tudna valaki valamivel biztatni, örök hálám üldözné...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest