- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
hungobungo #25398 üzenetére
Amúgy a telefon dettó úgy néz ki, mint a Xiaomi MI2, csak Lanstar felirat van a hátulján
...meg nyilván a belseje is szerényebb...
Ezzel kapcslatban az lenne a kérdésem, hogy ha jól tudom, az MT6577-es SoC-ra rá van hegesztve a 3G chip is (ha nem így van, cáfoljatok), és ebben a csodában elméletileg ez van (volt), és mégsem működött 3G-n, csak GPRS-en meg EDGE-n...és ez már a második ilyen telefonom (igaz, a másik MT6577T-s volt, de úgy olvastam, az is ilyen). Ez hogy lehetséges?
(Bocs, ha már véletlenül volt téma, nem olvastam teljesen vissza) -
magyar közöny
csendes tag
válasz
hungobungo #25398 üzenetére
Indítttam dispute-ot, részleges visszatérítést kérve, ivel hogy tényleg átvert, de már közel egy hete áll az ügy, nem válaszol az Aliexpress menedzsment (pedig azt írják vhol a honlapon, hogy 2-3 napon belül válaszolnak)...
Teljes refundot most meg már nincs pofám kérni, természetesen...
Bár hogyha letelik a 39 nap (az eladó ennyit vállalt, nem 60-at, mint az Aliexpressen általában), és nem jön semmi válasz az eladótól, akkor elméletileg a teljes összeg visszajár, mert bár megérkezett az áru, de nem olyan, amit hirdetett - vagy rosszul gondolom?
Amúgy nagyon szépen köszönöm a felajánlott segítséget, nemsokára dobok néhány fotót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light Beast
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Saab, Volvo topik
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest