- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pindy
csendes tag
Sziasztok,
pár hete olvasgatom a fórumot, mert szeretnék valamilyen telefont rendelni Kínából. Elsősorban a fastcardtech-en nézelődtem, mert ott láttam olyat és olyan áron, ami pl. tetszene. most is promócióban van pl. a star x920-as, ami nekem nagyon tetszik, de nem igazán olvastam tőletek túl jókat a cégről.
A másik oldal a Priceangels.com, erről nagyon keveset lehet hallani, ezek szerint nem megbízható, mert senki sem rendel onnan? A múltkor elírták a Note3 clon árát 52$-ra, vettem is egyet, hátha elnézik és kipostázzák, de észrevették és visszautalják a pénzt. Szerintetek ezt mindig észreveszik, ha rossz az ár? Mert van még egy másik is amit kosárba tettem ugyanebből, csak azt még nem fizettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest