- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Tervezünk venni egy telefont barátnőmnek, igaz WP telefonokat néztünk először, de most átnézve ezeket az árakat inkább android. Tudom ezekbe csak 512 a memória, de neki asszem bőven elég lesz ez is.
A kiszem áldozat vagy a Lenovo P700i vagy a Lenovo Lephone A800.Nektek mi a tapasztalatotok ezen telefonokkal? A támogatásuk milyen? Érkezik vajon rájuk 4.1 és majd későbbi frissítés? Esetleg lehet találni olyan oldalakat ahol van hozzájuk főzött rom?
Válaszokat előre is köszöntem.
-
pmikloska
aktív tag
A LENOVO A660 víz/porálló készülékről tud valaki valami hasznos információt? Elfogadható lett az ára, és lehet, hogy ilyet vennék, de érdekelne, hogy magyarosítható-e, root-olható-e a segítségetekkel, mennyire támogatott készülék, és hogy egyáltalán JÓ-E?
-
Musaka
senior tag
Köszönöm a válaszokat.... Mondjuk annyira nem sürgős...
-
Musaka
senior tag
Tudja valaki hogy a JIAYU G4 mikortól lesz kapható, és nem csak előrendelés vesznek fel rá?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21187 üzenetére
Na így már jobban fest
Azt nem tudom mennyire húzza le a pontot ha szar (bár nem vagyok benne biztos, de asszem ha nincs kártya a belső memót teszteli, ha van, akkor azt, így húzhatja lefele a pontot), az is lehet, hogy vmi nagyon dolgozott/forgalmazott háttérben és az fogta a vasat (bár ha jól rémlik cpu gpu pontok korábban is ennek a közelében vtak) -
imis
senior tag
Van egy olyan gyanúm, hogy a thl w8 és a "Micromax A116 Canvas HD" rokonok.
-
válasz
dodoka81 #21184 üzenetére
Ok, így már közelebbi.
Szóval ez egy "cd1000+" telefon.Ha belépsz a recovery-be, akkor melyiket látod a kettő közül?
(látható a verziószám is)
-
Sziasztok!
Az Amoi készülékei milyen minőségűek, mennyire van támogatás (custom rom) hozzá? Vagy felejtős a márka?
Még mindig 4,5 inches 1 GB-s dualcore készüléket keresek, csak kicsit tolódik a projekt az árfolyam miatt... -
dodoka81
csendes tag
válasz
cappa72 #21178 üzenetére
CPU: MTK6577 ARMv7 Cortex-A9 Dual-core 1.2GHz OS:Android V4.0.4 ICS
ezért gondolom , hogy MTK platformos a telo
http://www.etotalk.com/print_page_p3327
erről a recovery-ről nem tudom megmondani pontosan, hogy milyen verziójú
https://plus.google.com/u/0/photos/112707498554074739822/albums/5857823745123568721/5857823744644364594
-
dReFiX
senior tag
hali, a segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy V970 BM3.0 1 db T-s kártyával, az a problémám vele, hogy vagy FULLOS[3-4csík] 3G hálózata van vagy lemegy sima G 0-1 szintre [ itt szinte csak recsegés van telefonálás közben ] majd eldobja a hálózatot attól függően milyen helyen vagyok. Hívás előnyben, T-Mobile GPRS, 3G aktív, GSM/ WCDMA automatikusra van téve. De tiszta olyan érzésem van mintha nem akarna leváltani pl. edgre addig erőlteti a 3G-t még lehet aztán inkább dobja a hálózatot a fenébe és megjelenik egy ilyen sim kártyában kérdőjel piktogram majd ha újra van 3G visszatér sírjából. Eddigi Blade1 ugyan ezeken a helyeken beton stabil jelet fogott 3Goffon. köszi előre is !
-
válasz
dodoka81 #21172 üzenetére
Milyen forrásból származik a cwm? Egyáltalám cwm? Milyen verziójú cwm (ha az)?
Először ezt kellene kideríteni.A rom manager nem jó az mtk platformhoz, ha jól tudom (aztán azóta lehet, hogy ez már változott)
Ehhez a mobileuncletools a megfelelő program (marketes, ingyenes) -
f8enter
aktív tag
A Tmallbox még mindig megbízhatónak számít? Ez a Justin-féle bolt, ha jól emlékszem.
-
dodoka81
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem egy Kínai csodát SG S3 klónt. Sikerült root-ni a kicsikét csak mikor CWM-ból fel akarom rakni a Rom-ot "install ROM from SD card"akkor ezt a hibaüzenetet kapom: "error invalid OTA package, missing scatter" szét túrtam a nettet de semmit nem találok csak Oroszul meg Kínai nyelven Google fordítóval meg nem sokat tudok meg.
Valakinek van valami ötlete szívesen fogadomKészülékről:
Android 4.0!
4,5" 5pontos IPS kapacitív kijelző!
Két magos 1.2Ghz-es processzor
RAM: 1GB
ROM: 4GB
5mpix-el kamera
HD felbontás!!!! 1280x720!
3G-s a készülék!THX
-
GIJoe
addikt
Lenovo A820, egész pofás már...
-
Bagira01
veterán
Erről a csodáról hallott már valaki?
-
PeMi#13
csendes tag
Sziasztok!
A G2S-emen futottam bele abba, hogy az ékezetes betűk helyett bizonyos appok (pl. a zene lejátszó) kínai betűket tesznek be. Erre van valami megoldás?
-
LámaZ
addikt
válasz
bigrock #21151 üzenetére
Pölö:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org <-- Ha a magyar nem működne. Javítani kell arra az országra, ahol működsz. Bővebb felvilágosításért bökj ide!
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.binSUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7275
# SUPL_TLS_HOST=lbs.geo.t-mobile.com <-- Ide a magyar telkó adatai kellenének, ahol működsz
# Wiper (wifi positioning), 1=enable, 0=disable
ENABLE_WIPER=1 <-- Fogalmam nincs mi ez...
CURRENT_CARRIER=commonMás téma:
Szerintetek ezek jók? -
szuszinho
őstag
Sziasztok!
Nem sikerül dűlőre jussak. Kinéztem pár készüléket: Jiayu G3, THL W3+, Umi X1. Méretben nem akarok nagyobbat. Melyiket miért, illetve miért nem ajánlatos venni?
Köszi!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Killerlaca #21134 üzenetére
Igen, én is olvastam arról is... de amit mondok, az tapasztalat.
Vagy lehet, hogy huawei nem is tudja, hogy az a kijelző nem IPS, hanem AMOLED?
Nekem volt egy g300 am, munkatársamnak egy másik és mindketten tapasztaltuk ezt. Fényerő automatán volt,(ami maxra sosem nyomta fel a fényerőt, ahogy néztem).
Azt nem tudom, hogy ezzel kevesebbet élt volna vagy sem, 9 hónapot volt meg a teló, más bajom, mint hogy bosszantó volt nem tapasztaltam. -
otps
aktív tag
Alapvetően melyik kínai gyártó dizájnol fizikai gombok nélküli telókat csak az érintőképernyőn megjelenő virtuális gombokkal a Nexus 4 és a 2013-as Sony-k mintájára?
-
csibe1
addikt
-
-
hajduzoli
csendes tag
Sziasztok. Teljesen új vagyok még és szeretnék egy kis segítséget kérni.
Nemrég vettem egy Star B92M készüléket próbaként. Kisit féltem a kínai telefonoktol. Most hogy már tudom tökéletesek, szeretném lecserélni egy 4 magos modelre.
Abban kérném a segítségeteket, hogy melyik a jobb típus?
Zopo ZP 910
Lenovo A820
Star S5
Star B943 (B94M)
Star N9389
Hero N7500+
Kinek mi a tapasztalata, ezeknél a márkáknál a GPS vevő terén.
Melyik a jobb IPS vagy TFT. Jelenleg IPS kijelzős amim van és gyönyörű.
Köszönöm előre is a válaszokat -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Pandawillen hogyan tudom ellenőrizni a szállítás állapotát?
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Peaceliker #21132 üzenetére
Sziasztok!
Kis googlizás után én azt olvastam inkább az AMOLED ég be nem az IPS...
Most akkor hogy van ez?
Nekem pl Samsung Wavem van SAMOLED 3éves és nem égett be a fényerejéből sem vesztett igaz alacsony fényerőn használom..az egyébként kihat egy kijelző élettartamára?Üdv
-
bigrock
addikt
A Jiayu G2S nálam GPS-ből elégtelenre vizsgázott... Nem lát kb. egy darab műhódot sem. Próbáltam az 1. hsz szerint okosítani, de kb. annyit ért, mintha egy politikust próbálnál igazmondásra megkérni... Van valakinek mentő ötlete?
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #21125 üzenetére
Na mindegy,annyira nem rossz,ahogy elnéztem nem gond neki a gammák sem,régebbi 2 magvas gépen a HotPursit szép graffal simán ment,4 magvas gépen láttam olyat,hogy elindított egy filmet,asszem HD volt,kirakta kisablakba,elindított egy fruit ninja-t,és az is laggmentes szépen futott,pedig hadonászott össze-vissza.
Azt lenne még jó tudni,hogy adnak-e hozzá,olyan fasza kis kihajtható tokot. -
Peaceliker
addikt
válasz
FatalEror #21122 üzenetére
...ahogy láttam nincs... xD
eszerint 12mp a kamera és 1gb a memória:
http://www.youtube.com/watch?v=2VodY_AU0RU...7589 re ugyan azt írja a youtub os teszt.
akkura meg azt matricáznak amit akarnak (fentebb írták már, volt aki azzal találkozott, hogy a matrica alatt volt egy másik alacsonyabb értékkel)...
-
Czeffer
csendes tag
Sziasztok.
Bocs a kérdésért, új vagyok.
Ebay-ről sokat rendeltem már, PayPal-on keresztül.
Olvasgattam a fórumot, és érdekelne a fastcardtech, ha ott veszek vmit, és nem ér ide, pl, akkor hogyan és miként tudom visszaszerezni a pénzemet?
Van egy két telefon, ami tetszik, és nagyon jó áraik vannak.Köszönöm
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #21118 üzenetére
De ebben a cuccban is annyi az ellentmondás.Van ahol 3600MAh-s aksit írnak,van ahol 2600-t,van ahol 8GB ROM-t,de láttam előben olyat is amin csak 800MB volt elérhető,cserébe viszont 12Mp-k írta a fényképezőt.Esetleg van konkrét WEB-Shop,ahol normálisan szállítanak,és nem csak hitegetik az embert?
-
b0bcat
addikt
válasz
"pandawillel én is így jártam 2x is"
Még a tmallbox-nak írtam, hogy van-e egy bizonyos készülékük raktáron (mielőtt rákérdezés nélkül elhinném a webshop-juknak, hogy van), de válaszra sem méltattak.
A fene sem érti ezeket a kínaiakat - nem akarnak eladni?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Volt a csomagban egy. De biztosan lehet találni hozzá.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21114 üzenetére
Köszi a válaszokat! Ez nagyon barátinak hangzik, használd sokáig egészséggel!
Remélem az én választottam sem lesz különb!
Fóliát honnan tűrtál rá? Vagy ahhoz kapni? Mert s7589-hez nem találtam és nem is hiszem, hogy ilyen nagyot találtok méretre vághatóból, így kicsit fosok, hogy micsinálok, amikor megjön.(#21115) FatalEror
Az nekem is szimpi volt, én is azt rendeltem volna, de készleten nem találtam olyan helyen ami szimpi volt, meg ahol volt, ott is csak fehér volt választható. Így botlottam bele az s7589 be (és az szürkébe jön). Ha n9589-et rendelsz, akkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kijelzők között mennyi különbség van, illetve, hogy ugyan akkorák-e vagy s7589 tényleg 5,8 colos-e (mert írnak róla ezt is, azt is...)...ez azért lenne érdekes, mert akkor már 2 típushoz való fóliát kereshetek, nagyobb az esélye, hogy találok (nem mintha 9589hez találtam volna xD ).
(#21117) b0bcat
pandawillel én is így jártam 2x is(csak nekem fenyegetés nélkül küldték a lét vissza egyből)
-
b0bcat
addikt
Kedves kollégák!
A segítségeteket szeretném kérni. A PandaWill-től rendeltem 4 héttel ezelőtt egy tepsifont, amire 3 hét után untam meg a felesleges várakozást (hiszen csak rendelés UTÁN tudják kinyögni, hogy bocs, de nincs raktáron
), és inkább visszakértem tőlük a pénzemet, amit - a PayPal dispute fenyegetés hatására - már vissza is fizettek.
Igenám, de az értékes idő csak telt közben, és most már nincs elég időm Kínából telefont rendelni, mert április elejéig már nem fog ideérni, ha rendelek. Így azt kérném, hogy ha valakinek van eladósorban lévő 4,3-5,3 collos készüléke, amit legfeljebb 40 ezerért el szeretne adni, az keressen meg privátban!
Előre is köszönöm!
-
Saccco
nagyúr
Nem lehetséges, hogy lehet valahogy az antenna erejét állítani?
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #21111 üzenetére
Na szerintem döntöttem véglegesen.A Star N9589 lehet a végeleges befutó.Esetleg még a NEO N003,de félek,hogy a FHD alá már kevés lesz a vas.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #21111 üzenetére
Nem hajlik, nem recseg, nem nyeklik-nyaklik. A kijelző nem színeződik el. Fóliát tettem rá, nem tudom mennyire lehet karcálló.
A hátlapot jó sok kapocs fogja, nem lötyög az sem. -
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #21109 üzenetére
Az jó! Ha kicsit megtekergeted, nem recseg? Hátlapot megnyomkodva kijelző nem színeződik el (mondjuk ez tábláknál jellemzőbb)? Kijelző védő üveg (vagy akármi) nem tűnik nagyon karcolódós félének?
Na igen, sok tesztben panaszkodnak a fényes műanyagra...de nekem ez olyan, mint a kocsi tesztekben, a kopogós műanyag...egyszerűen nem értem, azt meg főleg nem, hogy kinek lehet ez fontos (me nekem nem ez fontos, használni kell (telót is, kocsit is), nem símogatni )?? -
Rawulf
őstag
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #21091 üzenetére
Teljesen jó az anyaghasználat. Nem kelt olcsó benyomást. Igen masszívnak érződik, elég súlyos.
Egyedül a fényes hátlap lehet egyeseknek fura. -
Rawulf
őstag
válasz
petymeg #21107 üzenetére
Nem állok kapcsolatban a tmallbox-szal, de ha lefotóznád a hibás komponenst és megadnád a telcsi adatait (gyártó, típus, modell azonosítója), megkérdezem a kínai szerviz pontot, amivel kapcsolatban vagyok.
Hibás Eken C70 tabletekhez pl. küldtek nekem akkumulátorokat és kicseréltem magam.
-
petymeg
addikt
A negyedik GSM szerviz bevette, amiben ma jártam, de ők sem mondták tutira. Az a baj, hogy cserelni kell azt az alkatrészt forrást tanúi nem lehet.
Rawulf
Ez vajon megoldható a tmallboxon keresztül? Csak alkatrészt rendeli? Mert a szerelés az nem lenne gond csak az alkatrész. -
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #21103 üzenetére
Sry, kk-t akartam írni
(#21104) helltp
A lényeg végül is az, hogy az A7 A9 nél lassabb, de nem annyira éhes
-
-
válasz
Peaceliker #21102 üzenetére
pontosítsunk:
16000k szokott lenni írva, ami 16 MILLIÓ
260k az 260 EZER.
16EZER színnel elég csúf lenne -
Peaceliker
addikt
válasz
FatalEror #21098 üzenetére
Elírás. Amiben mtk6589 van az a7 es. A 6577 az 2x a9...
A színek IPS nél tuti 16k, amelyik TFT (de tudom, hogy ezt az infót van ahol keverik), az lehet, hogy 260k, de kétlem igazából...(#21101) Rawulf
igen, a 6589 sok mindenben más a 6577 hez képes (mmint a magok). A9 helyett A7 40nm helyett 28, gyorsabb RAM ot is kezel, stb... és 6589 SoC ban erősebb a GPU (de ez független a magoktól). Annyi a visszalépés, hogy out of order helyett in order a parancsvégrehajtása az A7 nek , de ez szintetikus tesztekben nem látszik igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest