- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Peaceliker #20683 üzenetére
GSIII (ami ugye exynos 4212)
Nem. Az európai S3 az 4412.
-
válasz
nagash #20695 üzenetére
Mint már említettem, amit lehet, azt recovery-ből mentsd. Ha nem tudod hogyan, akkor először azt tisztázzuk.
Szerintem a többit azután.Ha esetleg már ezen túl vagy, akkor:
Szerezz egy gyári rom-ot. (Mintha már linkelték volna)
Használd az SPFlashtool programot a flash-eléshez.
Sasa311 leírása segít.szerk.: mire összeszedtem a dolgokat, na ki előzött meg?
Hát sasa311.
-
Peaceliker
addikt
válasz
helltp #20672 üzenetére
Igazad van, ez sem egy elhanyagolható apropó...
Mondjuk a linpack adatok szerint pont az egyszálas számításban gyenge mint harmat, többszálasban nem olyan gáz. Bár itt ugye 4 mag van, így a többszálas számítás 4 felé oszlik, de akkor sem rosszak a pontszámok. És ha tényleg keveset fogyaszt majd, akkor jó lesz ez azé, ha nem is veri agyon a high-end vasakat. Arra bőven elégnek kell lennie, hogy az átlag júzer kisebb akadások mellett (az úgyis lesz, android feature xD) vígan ellegyen vele nap mint nap és azért a gamek között sem kell nagyon hezitálni (manapság, de majd ez elmúlik), hogy melyiket tudja futtatni, melyiket nem...véleményem szerint (6589 re gondolván): KELL!
-
kisda
aktív tag
Nemtudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni teljesen a hibakeresést? (nem USB) Ha másolok fel valami olyan fájlt, ami nem tetszik a rendszernek, egyszerűen láthatatlanná teszi az sd kártyát.
Ainol Fire táblánál is ugyan ez volt, ott viszont mivel rootolva van, csak simán fogtam és töröltem a system mappából egy fájlt, amit a hibakeresés használ. Ezzel meg is szűnt véglegesen a gond. -
Pítőr
aktív tag
válasz
djnice #20677 üzenetére
Az Epic Citadel nem függ a magoktól, illetve azok órajelétől, mivel én kipróbáltam RK3066-os tableten, és 2x1,6GHz-en uagyanazt produkálta, mint 2x0,6GHz-en!
(#20670) Terentius, (#20684) FalconKnight:
g2s:
Benchmark Results
Average FPS: 37.0
Resolution: 960x540
Performance Level: High PerformanceBenchmark Results
Average FPS: 29.0
Resolution: 960x540
Performance Level: High Quality -
Dominó85
addikt
válasz
janakbacsi #20688 üzenetére
Ugye milyen jól lőttem be az értéket?
-
janakbacsi
őstag
g2s epic results:
ave. fps 36,7
res: 960x540
perf. level: high -
Dominó85
addikt
válasz
FalconKnight #20684 üzenetére
Láttatlanban is megmondom neked, hogy ~35-38 FPS a Performance módban és ~30-32 FPS a Quality beállításokkal.
-
FalconKnight
aktív tag
Esetleg valaki egy G2S epic citadel? Csak a teljesség kedvéért.
-
Peaceliker
addikt
Na, sikerült kitúrnom 6589 linpack adatokat (gpu ról már vt teszt).
single: 36,996 /2,28sec
multi: 113,58 /1,48 sec6577
single: 37 multi: 57GSIII (ami ugye exynos 4212)
single: 57,0107 multi:189,088exynos 4412
single: 65,291 /1,28 sec
multi: 146,539 /1,15 secQualcomm MSM7227A
ami most kicsiny hazánkban elég sok 50k körüli telóban van
single: 25
multi 22szal nem egy csúcs a 6589,de ennyiért nem is kell szégyenkeznie... az is tuti, hogy az MP1es sgx544 sem vág agyon mindent, de vállalhatónak tűnik...
-
CapBalu
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e itt valaki arról, hogy a közel jövőben lesz-e, illetve várható-e valamilyen Sony kétkártyás mobil...ami kategóriában kicsit fentebb van, mint a Tipo, illetve a Xperia E... Nem olyan rossz telefonok azok sem, de azért valljuk be, mind a kettő inkább alsó kategóriás már... Természetesen nem egy Csúcsmobilra gondoltam, de egy Középkategóriás azért jó lenne... Ha csak Külföldön lehet kapni, az is érdekelne... Sony-t Szeretnék venni és Dual-t, valami jobbat a fent említetteknél, de Sajnos nem Nagyon találok ilyet... -
DJGABI
addikt
válasz
toth.zsolt20 #20660 üzenetére
-
válasz
hunaqua #20655 üzenetére
Némi magyarázat:
A Flasthool az az eszköz, amivel az MTK657x belső memóriáját (emmc) lehet írni (égetni, flesselni)
A szükséges fájlok:
- scatter file - gyakorlatilag partícióleírás
- img (bin) fájlok, amiket majd lehet flesselni.Flashtool haszánlata szucsati tollából.
Természetesen a fájlok majd speciálisan a tieid lesznek. (A scatter és a recovery.img, jelenleg más nem kell.)Recovery telepítése:
[link] -
Terentius
őstag
-
helltp
aktív tag
válasz
fateless #20570 üzenetére
Az a nagy különbség az A7 meg az A9 közt, hogy amég az A9 es magok out-of-order utasításfeldolgozással rendelkeznek addig az A7 es magok in-order utasításfeldolgozást használnak, ennek több következménye van, az A7 ben sokkal egyszerűbb az IC így kisebb a fogyasztás és a hőtermelés is, de az out-of-order utasításfeldolgozás miatt az A9 jobb a többszálas programfuttatásban, emiatt szerintem a 4 magos rendszerekben már szemmel látható sebességesés lesz a többszálas nyers cpu teljesítményben. Javítsatok ki ha tévedek.
Valaki nem tudja véletlen hogy a 6589-esben az sgx544 ből az MP1 vagy az MP2 van-e?
-
kisda
aktív tag
válasz
Ghostdog77 #20662 üzenetére
Próbáltam Star N9776-al, de nemjött össze ezzel sem... Nem rebootolja a telefont, és kiír valamiféle hibaüzenetet is a legvégén.
-
válasz
devast #20664 üzenetére
Azt egy szóval nem mondtam, hogy egy szinten van az Exynos 4412-vel, pusztán a GPU miatt hoztam fel példaként. Összességében az Exynos 4412 egy elég jól sikerült SoC, természetesen vannak negatívumai is, amit a Newman N2-esemen is tapasztalok, de szerintem egy 1280x720-as kijelzőhöz elég lehet a MTK6589-es SoC.
-
janakbacsi
őstag
barátom feleségének rendeltem egy jiayu g3-ast és ceruzát is kért, de én nem tudom, hogy milyet kellene venni hozzá. kérek segítséget. köszönöm.
-
devast
addikt
Hát elég sok függ még az órajelektől. Maradjunk annyiban, hogy az mt6589-ben levő implementáció nem üti meg a exynos4412-őt, messze nem. Előző postomban belinkeltem miért.
ps: nem azt mondom, hogy sz*r, hanem egyszerűen kicsit magasabb órajelet vártam volna tőle. Vagy mp2-es konfigurációt. Igaz ez a cortex a7 magokra is. 1.2Ghz szerintem 28nm-es technológián kevés.
Először azt hittem, felkapaszkodik az mtk legalább a soc-ok középkategóriás teljesítményére, de az adatok alapján valahova a low-end és középkategória közé próbál beékelődni, low-end áron. Ami nem rossz, mert a gyártók jellemzően középkategóriás soc-okkal csak 100k+ telefonokat hajlandóak kilökni magukból. Érdekes, hogy 2012-as qualcomm termés leggyengébb eleme, az msm8225-nak kellett volna lennie a minimumnak, ami mostanában érkezik low-end vonalon. Erre mit látni ? Még mindig az msm722x vonalat erőltetik. Ameddig egy sok éves ócska technológiát csak a nevükkel el tudnak adni, ez szerintem nem is fog változni. -
Ghostdog77
tag
válasz
hunaqua #20645 üzenetére
Szép Napot
UnlockRoot 23 program egy kattintásra rootolja,
http://www.needrom.com/phone-roms/lenovo/p770/ itt vannak romok hozzá, regisztrálni kell de rendesen lehet letöltenihttp://forum.china-iphone.ru/lenovo-p770-mt6577-dual-core-1-2ghz-1gb-4gb-4-5-3500mah-t23583.html itt is megtalálsz mindent
-
sasa311
veterán
válasz
toth.zsolt20 #20660 üzenetére
De annak 800*480 a kijelzője - nem mindegy
-
levi.hungary
tag
válasz
Peaceliker #20638 üzenetére
Csak a vége más? Mert ilyen itthon is kapható 200 Ft-os átalakítóm van, [link] lehet az én Zopo zp-810-esemhez is kell majd, ugye?
-
jano2101
tag
Hello valaki nem rendelt már véletlenül Jiayu G4-et???!
-
devast
addikt
válasz
Saccco #20651 üzenetére
G3-on ez 23.5FPS.
Maradjunk annyiban, hogy elég gyenge ez a 44 is. Ha valahonnan elő tudom kaparni, belinkelem a micromax a116 tesztjét. Röviden az eredmény az, hogy a belépő szintű megoldásoknál (adreno 20x stb) azért jobb, de meg sem, ugatja 3d teljesítményben a high-end -et. Tudtommal MP1-es konfigurációban van benne az sgx544, ami túl sok jót nem jelenthet.szerk: megvan, tessék: [link]
-
drinker
tag
-
Saccco
nagyúr
Történt egy kis update a GizChina-s Hero tesztben:
"UPDATE: As requested I have also ran Epic Citadel benchmark on the Hero which achieved 44.3FPS." @1280×720
Kíváncsiságból lefuttattam a tesztet a HTC Sensation-ön. -> 36,3FPS@960×540
Akad azért erő abban az MTK6589-ben.
Esetleg valaki futtathatná egy G3-on.
-
imis
senior tag
az UMI X1S-ről mit gondoltok, nekem a 4,5" elégnek tűnik, a kamerát meg állítólag cserélték. elvileg hétfőtől elérhető lesz az antelife-n
-
válasz
hunaqua #20645 üzenetére
Először is, ha látja az MTKdroidtools, akkor készíts egy scatter file-t.
Utána tölts le egy CWM-met hozzá. (Ha jól láttam, ezt még ki kell bontani, neked csak a recovery.img kell belőle)
Flashtool-lal tedd fel a CWM-met.Töltsd le ezt.
Másold fel az SD kártyádraLépj be a CWM-be.
Válaszd az install zip from sd card menüpontot.
Válaszd ki a zip-et, amit feltettél.
Indíts el a telepítést.
Ha végzett, indítsd újra a telefont.Nézd meg, van-e superuser az alakalmazások között.
-
hunaqua
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni az Uraktól!
..szóval megjött a Lenovo P770-em,nagyon tetszik,de nem tudom sem Root-olni,sem CWM-et felrakni,stb.
(azért írok ide,mert a saját fóruma nagyon csendes)..nagy nehezen talán ráerőszakoltam az illesztő programját,de még sok siker nincs.
Az Mtk Droid Tools v.2.2.7 felismeri,kiírja az adatokat,de alul "kék" a telefon ikon,és mindenre hibát ír.Android debug Bridge version 1.0.26
...HIBA: failed on/data/local/tmp----Pemission deriedA Bin4ry meg végigmegy ,de nem csinál semmit.
-
Ace Ventura
addikt
Ezeknek a telefonoknak mennyire jó a hangminősége, ha beszélek rajta? Lenovo A789 érdekelne konkrétan.
Párom Xperia U-ja úgy kihallatszik, mintha ki lenne hangosítva.Normál telefonok hangjához vagyok szokva, a Lenovo ilyen szempontból csalódás esetleg? Hívás közbe lehet hangerőt állítani? -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #20640 üzenetére
Azért, amiért a Zopo ZP810 és a Hero H7500+ között is van 30-40 dollár.
-
mrkatona
tag
Sziasztok!
Én ma délelőtt vettem át a postán Star b92m tipusú telefonomat.
Az antelife-ról rendeltem, 2 hét alatt itt volt, korrekt webshop szerintem.
A telóval még ismerkedem, de az biztos, hogy nagyon egyben van és eszméletlen szép a HD (1280x720) kijelzője, pedig elvileg nem is IPS, bár valahol annak irják.
Amúgy az LG-met mellé rakva (annak IPS) nem látok különbséget a betekintési szögeket illetően, mindkettő remek.
Szóval csak ámulok és bámulok mit tudnak ezek a kinaiak, pedig ez a telefon még csak nem is zopo vagy jiayu. -
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #20639 üzenetére
Igen, videókat azért én is néztem vásárlás előtt, és ahogy elforgatják is jónak tűnik, nem invertálódnak a színek... de azért sejtem, hogy TFT lehet benne, különben miért lenne 30 dolcsival olcsóbb az n9589 nél?! Mmint most arról beszélek amit én rendeltem, de H7500+ hoz majdnem mindenhol IPS-t írnak, szerintem abban tuti az van.
-
Saccco
nagyúr
válasz
instantwater #20633 üzenetére
A legtöbb helyen IPS kijelzőt írnak hozzá. A GizChina-n megjelent teszt képeit nézve, ha nem is IPS, akkor is valami jobbféle TFT lehet, mert nem torzulnak a színek lapos szögből sem.
-
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #20637 üzenetére
Én nem tudom milyen töltőt küldenek, de mindegy is, mert van itthon normális. Amint annó Ainol táblámhoz küldtem hiába volt EU-s, nem tudtam használni, mert vmi baja volt és ha azzal töltöttem furcsaságokat csinált a tábla, míg ha a másikkal, akkor rendben volt...
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
Maximum1 #20635 üzenetére
Feljebb írtam, hogy nekem nem voltak jó tapasztalataim az IPS el (beégés volt rajta folyamatosan, mint a plazma tvknél), ha nem 0 fokos lesz a betekintési szög pont nem érdekel, hogy IPS-e vagy sem, sőt ha nem annak talán jobban örülök majd. kb 8 ezerrel olcsóbb az IPS es verziónál, szal nekem így még szimpibb...
...nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az igénye, más fontos, attól, hogy vki nem úgy gondolkodik mint te, még nem kell hülyének nézni/tartani...
-
Maximum1
őstag
válasz
Peaceliker #20634 üzenetére
Végül is cirka 60 ezerért engem sem érdekelne hogy TFT vagy IPS.
[link] -
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #20633 üzenetére
Az ilyen "kínai betegség", hogy nem tudják mit árulnak.
Én úgy döntöm el, hogy miben mi van/lehet, hogy megnézek jó sok oldalt és többség dönt alapon...
Én is most úgy rendeltem, star s7589-et, hogy valszeg TFT, de akár IPS is lehet xD
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #20625 üzenetére
Pandawillnél 2x volt refundom ebben a hónapban xD
először náluk próbálkoztam. Egyik nem vt raktáron amire azt írták van...nem akartam várni 3 hetet...aztán másodikat kérdezgettem van-e, nem válaszoltak, másnak fórumban írták, hogy ha megrendeljük lehet lesz 1-3 héten belül... gondoltam várok egy hetet ha aszondják 1-2 hét akkor még lehet belőle vmi, így megrendeltem másodikat. Eltelt az 1 hét, azt írták fogalmuk sincs mikor lesz, na mondom, akkor megint vissza a lóvét... most máshonnan rendeltem, remélem azok megbízhatóak, majd nyilatkozom róluk, ha itt a cucc. Eddig azzal nyerték el a szimpátiámat, hogy írtam nekik, hogy van-e raktáron, meg, hogy milyet szeretnék kb és 30 percen belül jött a válasz, hogy van, meg, hogy még mik elérhetőek, ami hasonló...eddig az összes webshop 2-3 nap alatt volt csak képes válaszolni, velük még chatelni is tudtam színnel kapcsolatban 3 percen belül...lehet kisebb forgalmúak, azért tudtak hamar válaszolni, de ez szimpi volt. Mivel PP al fizettem pénzem nincs veszélyben max megint buktam 1-2 hetet ha ezek is szaroznak...
Mixeshopot nem ismerem én sem... -
sasa311
veterán
Nekem már jött DHL-el telefon 20$ érték megjelöléssel amit nem vámoltak. De összességében a DHL-nél pl. azért vámolnak többet, mert a fuvarköltség is beleszámít az értékhatárba, így elég nehéz 22 eur alatt maradni, mert azt senki nem hiszi el, hogy egy 2$-os cuccra fizettél ki 20$ postát.
-
dhgm
tag
válasz
domesz #20590 üzenetére
Az attól függ hogyan küldeted.
Posta: van esély, (50-50%)hogy átcsúszik a vámon, igy akkor nem kell Áfát fizetni., Vagy ha nagyon becsültes vagy a termék érkezésekekor elkezded piszkálni a postát, aki majd azt mondja küldjél számlát az értékről, akkor itt is fizetsz
Csomagküldők: én még így nem hozattam. Sztem nagyobb az esély az Áfa fizetésre relatíve kevesebb csomag miatt. Vámon is lehet jobban megtúrják. (gondolva arra, hogy lehet nagyobb érték van benne mert csomagküldővel rendelték), de hallottam már olyat, hogy a kis kinaiavak mp3 lejátszót írattak a csomagra így megúszták. -
Saccco
nagyúr
válasz
fateless #20621 üzenetére
A feladásik nem akartam.
Meg fogom próbálni, lévén én is mindig bal kézbe tartom a telefont, pedig jobb kezes vagyok. Cikket is tervezek (vs Sensation).
(#20622) Peaceliker:
100% Minden csomagot vámolnak. Érték alapján...(#20623) instantwater:
Sub-Total : US$204.00
DHL 3-5days: US$26.84
paypal fee: US$8.16Grand Total : US$239.00
(#20625) instantwater:
Az első hsz. táblázatában szűrj rá a mixeshop-ra, elég sok a pozitív tapasztalat velük. Részben amiatt váltottam rájuk. -
hevizms
addikt
válasz
Ugyanaz mint sasa.Pandawillel megszivtam,mixeshopot nem ismerem.
-
sasa311
veterán
válasz
Ugye, hogy ugye
Van, ahol minden kiegészítőt alapból bepipál aztán ha nem figyelsz veszel 50$-ért egy csomó gagyi használhatatlan vackot a telefon mellé
Pandawillel én nagyot szívtam, mixeshopról nem tudok nyilatkozni.
-
-
sasa311
veterán
válasz
instantwater #20623 üzenetére
Azt is figyeld, hogy töltő / füles / szilikon tok / ceruza / stb.. szarságokat nem számolja-e rá automatikce
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #20620 üzenetére
Jah, úgy már ugyan annyi...
Viszont úgy hallottam, hogy DHL el 90%, hogy leáfázzák (me ugye nem vámot kell fizetni) :S
Amúgy én sem vagyok nyugodt a 6589-es kapcs, mert nem egy honlapot láttam, ahol a telóm alatt az antutu 6577-es írt xD ...de remélem csak azok voltak nyomik akik azt véletlen tették oda
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #20619 üzenetére
Pont onnajt' rendeltem...
Az árakra rájön:
+Paypal fee
+SzállításRendeltem egy Hero H7500+ -t, éééééééééééés:
DHL:
Feladó terület: HONG KONG - HONG KONG - HONG KONG
Címzett terület: BUDAPEST - ********* - HUNGARYRemélem fekete és tényleg MTK6589 lesz belőle....
-
hevizms
addikt
válasz
csibe1 #20615 üzenetére
Ez nagyon durva.
Atyaúristen mennyi ember fog ennek bedőlni.
Ez nem is webshop,de csak aki figyelmesen olvassa a dolgokat jön rá mi is ez tulajdonképpen.
Szemét banda.domino
Persze biztosan van,de én nem erre akartam kilyukadni.Mindegy lényegtelen.
Sok internetező sem tudja hogy van ilyen lehetőség,mert nem fglalkozik ezzel.
Azokra gondoltam.Sok fiatal ismerősöm,akik egyébként neteznek is rácsodálkozott arra hogy lehet kinából venni ilyen dolgokat. -
Dominó85
addikt
válasz
fateless #20613 üzenetére
fateless
Ebben igazad van, de ha valaki annyira laza, hogy még arra sem veszi a fáradtságot, hogy az ismerősei közül rákérdezzen a dologra, az meg is érdemli, ha lehúzzák. Azért (is) van az ember szája, hogy kinyissa és megkérdezzen dolgokat.hevizms
Erre is csak azt tudom mondani, hogy egy 70 éves papinak is biztosan van legalább egy a mai korban felcseperedett unokája, ismerőse, akárki, akit megkérdezhetne.csibe1
Igen, ezeken az igénytelen blog sablonokból létrehozott álshopokon én is jókat derülök. Főleg az elnevezéseken: nálam minden olcsóbb.hu, aztaQ de olcsó vagyok.hu, bexarsz olyan áraim vannak.hu ... -
csibe1
addikt
válasz
Dominó85 #20612 üzenetére
"Csakhogy azt a "másik személy"-t előbb a baráti és családi körben keresi meg az akinek van esze,"
Elméletileg.A tabletes topikban is olyan "webshopokat" bírnak előásni,hogy csak pislogok néha.
Ránézésre is ordít róluk,hogy kamu,de nem baj.Pár embert gondolom így is sikerül berántaniuk.
Újabb "gyöngyszem". -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #20612 üzenetére
Nem mindenki olyan mint itt a legtöbbünk.Ez még nem jelenti azt hogy buta,csak nem érdekli annyira a netezés és ezért fogalma sincs sok dologról.
Sokszor tapasztalom ezt amikor a telefonomat meglátva érdeklődnek hogy honnan van.
Sokan csak ámulnak hogy egyáltalan lehet kinából egyenesen rendelni ilyet.
Ezek az emberek ha rákattintanak egy ilyen oldalra mint pld az emlitett,akkor rendelnek onnan,hisz nem is tudják hogy másképp is lehet.
Ezért élnek meg a vaterán is azok akik ezzel foglalkoznak. -
válasz
sasa311 #20606 üzenetére
Ha nem mersz Kínából rendelni, akkor megbízol mást, hogy rendeljen Kínából. Ugye nem olyan bonyolult.
Tudom, hogy érted, ahogy tudom, hogy más is érti...
Ha nem mer valaki Kínából rendelni, mert pl nincs bankszámlája, nem bízik meg a paypalban, nem hisz az online boltoknak vagy "mittudomén", akkor megbíz egy másik személyt, hogy rendeljen helyette Kínából. De ez egyértelmű volt mindazoknak, akik olvasták az előzményeket - ahogy te is.
-
Dominó85
addikt
válasz
instantwater #20607 üzenetére
minideal, antelife, mixeshop, stb.
De miért nem olvasod el az első hozzászólást? Abban benne van minden. Sok kérdés már 1000x meg lett válaszolva. -
domesz
aktív tag
válasz
instantwater #20607 üzenetére
-
Kínából melyik oldal megbízható? Pandawill elég olcsó, viszont olvastam róla roszakat.
-
upbuvar
tag
válasz
petymeg #20601 üzenetére
Miért fizetnél 4-5 e Ft pluszt a semmiért???
Most azolcsosag.hu web shop vagy nem?
Nem. Weboldalunk, azolcsosag.hu nem web shop. Mi nem tartunk raktáron terméket, csupán azt az online felületet biztosítjuk számodra, amin keresztül megveheted álmaid mobiltelefonját a lehető legolcsóbban. Azaz magyarul: szolgáltatunk. Weboldalunk azolcsosag.hu felülete segítségével, a számodra tetszetős mobiltelefont megrendelheted közvetlenül a kínai forgalmazótól, az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd-től (székhely: 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000, nyilvántartási szám: 596428). A megrendelés során a szerződés az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd és közted, mint vásárló között jön létre. Mi, azolcsosag.hu weboldal felületével csak elősegítjük a két szándék – az eladás és a vásárlás – egymásra találását. -
petymeg
addikt
Ezt az oldalt ismeri vki? [link]
Arban nem is rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest