- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
válasz
pubi74 #22373 üzenetére
Mintha a needrom.com -on láttam volna.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen dual SIM-es telot tudnatok ajanlani durvan 50-60 korul, ami hardverileg a ThL W8 szintjen mozog, viszont csak 4.5"-os? (az 5" nekem kicsit nagy...)
-
GIJoe
addikt
válasz
osztraksajt #22392 üzenetére
ide már úton van egy, ha megérkezett megírom...
-
codywan
tag
a thl w3+ tulajokat kérdezném hogy az mtk6577 soc és a 1280*720 felbontás mennyire fér meg egymás mellett, nem laggos a rendszer ? - illetve játékok terén (angry birds star wars, most wanted) mennyire muzsikál jól?
-
törölt tag
válasz
Maximum1 #22325 üzenetére
az én defym nagyon sokat kapott, és végül egy elég komoly ütés után tört csak be a kijelző, és még úgy is lehetett használni!
most van egy kinai note klónom és az leesett és betört a kijelző, pedig volt rajta fólia, (bár nem ütésálló fólia volt sajnos)
sity-suty vége lett és így kevésbé lehet használni mint a defytna, én meg soha többé nem veszek nem gorillás érintőset, meg lehet hogy nem motót
-
osztraksajt
őstag
Akinek jött Lenovo A820-asa (legfőképpen a minideal-től érdekelne) attól kérdezném hogy google play van rajta?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
lexter00 #22389 üzenetére
Csak ha épp van készleten amit rendelsz, akkor korrekt az Antelife is. Ha nincs neki akkor is azt azt hazudja hogy van és képes hetekig pofátlanul hitegetni. Szóval saját mentalitásuk szerint korrektek.
Ha tőlük rendelsz és mondjuk egy hét alatt nem tudják elpostázni, akkor valószínűleg nincs nekik bármit is állítanak. Ilyenkor refundot kell kérni és máshol próbálkozni.
-
gps76
őstag
.Lehet volt már....hogyan is áll az android,meg a telefonok Kínában[link] .
-
LámaZ
addikt
GPS-csipek témában tájékozódhatsz és kommentálhatsz te is itt (Google táblázat).
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #22384 üzenetére
Gondolom, ahogy eddig is, ezután is lesznek kisebb-nagyobb különbségek a Google hivatalos OS-e és az egyes gyártók megvalósításai között. (Bár a Google igyekszik ezt egyre inkább megakadályozni). Pláne ugyebár a kínaiak az ilyesmit különösen lazán kezelik
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #22381 üzenetére
-
Peaceliker
addikt
Lehet hülye kérdés, de honnan tudom megállapítani, hogy tényleg 4.2 van-e rajta és nem csak a telefon hiszi azt, mert megmosták az agyát a kis kínaiak? Az tuti, hogy nem ICS, mert vannak olyan feature ami abban nem volt. De mi az ami van 4.2 ben és 4.1 ben nem volt?
-
hunaqua
addikt
válasz
apeelme #22376 üzenetére
Biztosan buta vagyok de......,most abbahagyták január végén a G3 gyártását,hogy kezdik a G4-et. Ez így teljesen OK,de kamera meg nincs! Akkor hónapokig áll a sor,mert szerintem nem kell több G2S mint a normál kapacitás.Ez szerintem teljesen átgondolatlan üzleti stratégia.
gF
Akkor ez a válasz a kérdésemre,most jön a "tűzoltás".
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #22375 üzenetére
Aha
Egyébként arra gondoltam, hogy ha már van, hátha van valami pontosabb információja is róla. Ha meg már megvan néhány hónapja és használja rendesen - fólia nélkül - akkor meg vagy vannak rajta apróbb hajszál karcok, vagy nincsenek. Ha rendes gorilla, akkor normál zsebben hordástól nem lesznek (persze, ha mellé teszi a lakáskulcsot az más)
-
fil
őstag
A Jiayu G2S gorilla glass-os? Az egyik site-on azt írják, hogy az, a másikon meg meg sem említik. Akinek van árulja már el, hogy mi az igazság. Vagy több verzió lenne?
-
pubi74
csendes tag
Sziasztok
haipai s7100-es készülékhez valaki nem tud eredeti ROM-ot
-
robit1973
aktív tag
-
hajduzoli
csendes tag
Megrendeltem a Minideal oldalról THL W8 FEKETE telefont és hozzá ezt a tokot THL W8 fekete tok. Amint megjön és leteszteltem részletesen leírom a véleményemet.
-
robit1973
aktív tag
Valóban, pedig kipróbáltam, amikor írtam, akkor még működött. Most a thl312 kuponkód működik. Így 204$.
(#22364) hajduzoli: Nincs mit. Én még nem rendeltem tőlük, de lehet, hogy megpróbálnám. Ha nem adják postára pár napon belül, akkor refund, ha igen, akkor meg nyertem ötezret.
-
nash13
aktív tag
Találkozott már vki ilyen gonddal? Csak edge van Jb alatt. Ics-el nem volt gond.
http://m.prohardver.hu/tema/jiayu_g3_androidos_csucsmobil_kinabol/hsz_2148-2148.html -
gps76
őstag
Aha,szóval csak ott lesz gond a 900 hiánya,ahol van ilyen freki is 3G-n.Mondjuk telenoros vagyok,ott meg azt hiszem csak 2100 van,ezért is gond két kártyával a beszélgetés,mert nem fejlesztik a 900-as részt,nincs rendes lefedettség épületen belül.
Tényleg a 6589 is csak egy kártyán tud egyszerre 3G/HSDPA-t?
A kijelző üvegre nekem az a tapasztalatom,hogy az enyémnek sehol nem írják majomüvegnek,mégsem karmolódik,jó mondjuk odafigyelek hogy koszos kézzel nem tapizom,de mindenféleképpen érdemes egy jó minőségű fóliát tenni rá mert véletlen mélyebb karmolásokat ne ax üveg kapja,meg majd eladáskor jól mutat egy karcmentes kijelző -
hajduzoli
csendes tag
Kiégtem mára. Segítsetek. Nem találom a dolgokat. Star B92M-re szeretnék új rom-ot felrakni. Mentést kell csinálnom ugyebár a CWM-el. Hol találok hozzá leírást, hogy hogyan csináljak mentést a jelenlegi rendszerről és az IMEI számról. Utána mivel rakjam fel a romot? Vagy hogyan kell csinálni? Keresgéltem a fórumon de nem találom. Köszi előre is.
-
gabor#
tag
Nagyon rendben van a G2S, nagyon hasonlít a G4 külsejére. Pár nap után kiderült, hogy számomra kicsi a kijelző, miközben ideális méret zsebben is tökéletesen elfér. Ha hétvégéig nem adom el akkor tesztelem a 3G - 900Mhz dolgot. Valahogy lehet a használt hálózatot monitorozni?
-
válasz
instantwater #22292 üzenetére
Hoppá... nem túl gyakori, hogy Tbányáról is van itt valaki
-
domesz
aktív tag
http://www.fastcardtech.com/-ról rendelt már valaki mostanában?
Mennyire megbízhatóak,gyorsak? -
-
fil
őstag
válasz
Saccco #22340 üzenetére
Kár, hogy ezek mind ilyen nagyméretűek. Én max 4"-t szeretnék. Abban meg ami tetszik az a G2s. Lehet, hogy mégis az lesz a 900 MHz hiánya ellenére.
(Ami még tetszik az a Lenovo A660, bár az egy kicsit más műfaj, jobb lenne az 1GB RAM, még ha nem is strapa telefon, a GG viszont jó lenne, megszoktam, hogy nem karcolódik) -
fil
őstag
Amennyire én tudom (nem vagyok szakember) Mo.-n UMTS 900 és 2100 MHz van. A 2100 MHz mindegyik szolgáltatónál, a Voda viszont jelentős sávszélességet vett 900MHz-es tartományban. Ez utóbbinál nem kell olyan sűrűn lennie az adótornyoknak, tehát vidéken előnyösebb. Nagyvárosokban mindegyik szolgáltató ad 2100 MHz-en.
Hátrány? Ha nincs 900 MHz-ed, akkor olyan területen, ahol csak az van nem lesz 3G vételed csak 2G.
A baj tényleg az a kínaiakkal, hogy elég esetleges, hogy mit írnak bele egy specifikációban. Ha megnéz az ember 4 site-ot, minimum 2 különböző speickóval hirdetik. -
gps76
őstag
válasz
gabor# #22328 üzenetére
Egy kicsit tegyük már tisztába ezeket a frekvencia dolgokat.
Nekem a Hero H5500-ban(zp100) ezek vannak bepipálva: wcdma-imt-2000
wcdma-pcs-1900
wcdma-clr-850
wcdma-800
wcdma-gsm-900
8 hónapja nyúzom,semmi 3G próobléma nem fordult elő,ugyanazt produkálja mint márkás társai.
Sok honlapon össze vissza vannak írva a 3G-nél.
Melyiknek kell meglennie hogy itthon normálisan használhassuk ill. hogy jelentkezik ha valamelyiket nemntudja egy teló? -
f8enter
aktív tag
válasz
dReFiX #22299 üzenetére
Fél éve rendeltem tőlük egy telót, térerő gondos volt, visszaküldtem, visszafizették az árát (miután megkapták).
A szöveg kb. ez volt: "Tudjuk mi jól, hogy valójában semmi baja a telefonnak, csak a felhasználó béna, de mivel ez a termék most felkapott, szívesen visszaveszik, mert könnyű újra eladni."
Khm... -
gabor#
tag
Megválnék pár napos Jiayu G2S telefonomtól beszerzési áron, szerintetek hol érdemes hirdetni? Vaterán piszok drágán hirdetik, itt is általában azt látom többnyire keresni szeretne mindenki az eladásokon, miközben azt hallom másik eladótól, hogy szemtelenül alá igérnek a kinai alap árnak... hol az igazság?
-
Shadows
senior tag
Ezt néztem ki urak vélemény???
JiaYu-G4, pofás és értelmes jószág. ár/érték arányban van valami ajánlat? support milyen lehet hozzá vajon?
-
Pumika1975
senior tag
A gorilla glass biztosan nem edzett üveg, mert az "berobbanik" rengeteg pici darabra esik szét, mint általában a személyautók oldal üvege. Esetleg felületkezelt vagy különleges összetevőjű üveg a GG.
-
csibe1
addikt
válasz
csibe1 #22336 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Találtam róla pár véleményt,egész jókat írnak róla. A 160MB a belső tárhely,szóval sok mindent nem kell rá telepíteni,de a RAM-ROM párosról nincs semmi adat.
Közben meglett, 256MB a ROM és a RAM is, Android 2.3.Két darab akksit adnak hozzá.Focalprice-on olcsóbb.
Érdemes lehet megvenni,futhat rajta normálisan az Android 2.3? -
fil
őstag
-
hajduzoli
csendes tag
Ha valaki tud Minideal kupont THL W8-hoz ne tartsa vissza. Hiába volt kirakva többször is a 12ABED nem fogadja el. Vagy ha valaki tud olcsóbban olyan oldalról ami megbízható mondja nyugodtan.
-
bupemko
senior tag
válasz
KukkSteve #22326 üzenetére
Nekem is volt SGS, nekem az tetszett a Gorilla Glass-ban, hogy nem karcolódik annyira, mint azok, amik előtte voltak, így nem volt muszáj fóliázni a kijelzőt. Párszor én is ejtettem, szerenécsre nekem csak a plasztik test deformálódott, nem a kijelző tört szilánkosra. Nekem személy szerint már a jobb karcállóság miatt is megéri a GG, úgyhogy inkább azok közül válogatok majd, amik ilyennel vannak szerelve. Köszönöm a tippeket, tanácsokat, véleményeket!
-
Simon02
tag
Csak hogy én is hozzászóljak a GG témához, kb 1.5-2 méterről ejtettem le parkettára a Jiayu G3-amat, amiben elvileg gorilla glass van. Ezek alapján a kijelző üvegének törnie kellett volna, de mégse ez történt.
Két lehetőség van, vagy nem GG (de akkor biztos lenne már panasz valakitől, hogy karcolódik), vagy nem pontos a felvetésetek. -
GIJoe
addikt
Ha valaki olcsó 2 SIMest keres ez a teló nem lehet rossz 74$ ért...
A5 cpu nem ehet sokat, + 2500 mAh -
KukkSteve
senior tag
válasz
Peaceliker #22322 üzenetére
Na mind1, én sokat olvasgattam róluk, mert érdekelt hogy mi miért, hogy. Tényleg ha vigyáz rá az ember akkor mind1. Nekem volt már GG-s telóm, most SGS-em van, egyiken sem volt egy karc sem. A Gal.S-en meg is lepődök hogy még nem tört, kapott már szegény, de elég jól bírja...
Drbonci: Biztosan igazad van...
-
Maximum1
őstag
válasz
KukkSteve #22321 üzenetére
Tele van a net törött Defy-kel, pedig az még IP67-et is megkapta.
Én egy forinttal nem adok többet a GG-ért, nálam ez a parasztvakítás.
2 évig nyúztam egy Defy-t, amit asszony 2 hét alatt kivégzett. -
Peaceliker
addikt
-
KukkSteve
senior tag
-
Azt hiszem, megtaláltam azt a készüléket, amire elkezdek gyűjtögetni.(Bár a Hero vagy más név alatt kijövő testvére is esélyes lehet majd és még mindig ott van az Umi X2)
-
bigrock
addikt
válasz
janakbacsi #22312 üzenetére
Tegyél fel egy alternatív tárcsázót, pl. Exdialer, Dialer One. Ha azoknál is ugyanaz a helyzet, akkor factory reset.
-
Švejk
őstag
válasz
janakbacsi #22312 üzenetére
Ilyenkor pánikot kell kelteni. Sírva rohangálni a szobában (
), fejünket a falba verni (
), satöbbi
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s készülékem a mai naptól nem jelzi a hívási előzményeket, magyarul a call log teljesen üres. mi a teendő?
-
csibe1
addikt
válasz
bupemko #22294 üzenetére
Tényleg nem jó a gorilla glass-t pofára ejteni.Egy srácnál a Defy esett a járdára,a gyári szervíz 40 ropit kért volna tőle.Megoldotta okosba,de úgy is egy 20-as volt.Elég rideg a gorilla glass,ezért nem bírja a dobálást.
Szerintem jobb a sima kijelző+hozzá valami fólia.Azt cserélheted is ha karcos lett. -
ouzohuto
senior tag
válasz
vegyszer #22305 üzenetére
A rendszer simán elbírná azzal semmiféle probléma nincs, csak éppen egy gyártó se gondolja azt, hogy ha van HDMI/HML kimenet a telón jobban fogják venni :S
(#22304) mrkatona: Néha jól esne nem a laptoppal kínlódni az összekötöm a TVvel hanem csak leszedem telón és rádugom egy pillanat alatt és go nézem azt amit
én pl most a "how i met your mother"t nézem online...mind1
-
Gwent1
tag
válasz
Peaceliker #22300 üzenetére
Peaceliker Szép Napot működik, mert win7 64bit alatt most húztam vissza egy g2s-t flashtoollal
ha gondolod átküldöm mailban a drivert és a flash progit amivel nekem sikerült -
ouzohuto
senior tag
Na úgy néz ki, hogy MTK6589-es platformra épülő telefonokba nincs illetve nem is várható, hogy lesz HDMI/HML támogatottság
Sajnos nekem a dual sim mellett ez lett volna az egyetlen követelmény
mimimi
-
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #22300 üzenetére
flash tool működik win7 64 bittel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest