- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
-Hogy lehet külön a kártyákra beállítani a számkijelzést?
Egyik kártyára kiírta amikor hívtam valakit, a másikra nem.ez lenne az én kérdésem is (Jiayu G3N)
mint ahogy instantwater fórumtárs is kérdezte a leírásában
-
imis
senior tag
thl w8-hoz szeretnék tokot, most ezen gondolkodom szétnyithatós, csak mivel a kocsiban navira is használnám, az a kérdés, hogy a kijelzővédőt a telefon háta mögé tudom-e hajtani, hogy a kocsiban a tartóba tehessem?
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok valaki tudna segíteni abban hogy a telefonom 4g ROM van de ha rá kötöm a gépre akkor az sc card csak 87 megát ír?
-
Nyiaz
aktív tag
A P770-em megőrjít! Elmegy a térerő, átvált repülő ikonra, majd újraindul. Nem akartam mókolni, de muszáj lesz. Átváltok majd a Minideal-es ROM-ról a Life-ra. Szerintetek ez szoftveres probléma?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
kamillo67 #22486 üzenetére
Félreértettél, nem vettem márkaharcnak, és valóban jól néz ki az a kültéri kép amit feltettél. Csak egyrészt nem jó összehasonlítási alapnak, másrészt a W8 képét is összességében kellene nézni, nem a közepéből kivágni egy oszlopot, hogy az ferde meg elmosódott. És akkor innentől az lesz az alap, hogy a W8 kamerája torzít. De ez a torzitás rengeteg dolog függvénye. Ha a sportpályádat fotóznák le W8-al akkor nem biztos, hogy lenne rajta észrevehető torzítás. Csak erre akartam utalni.
Amúgy meg nem kell támadásnak venni az írásom, hülye maximalista vagyok és nem bírom elviselni, mikor egy-egy kép vagy vélemény alapján rögtön azt tekinti mindenki szentírásnak. Egyébként meg szélmalomharcot sem akarok vívni, itt a JiaYu G3 volt a király már a megjelenése előtt, mindenki erre volt ráizgulva a hosszú várakozások ellenére, és ez azóta is így van, a ThL meg valamiért "mostohagyerek". Pedig a W3+ egy igen jó készülék, mégis ha szóba kerül, hogy milyen telót érdemes nézegetni a ThL valahogy legtöbbször kimarad a sorból, hacsak valaki utólag meg nem említi.
-
Saccco
nagyúr
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni van egy STAR ONE B92M készülékem és angol, szeretnék rá magyar nyelvet varázsolni de még nem csináltam ilyet ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, odáig el jutottam hogy először rotolni kell a telefont majd cwm csere és a romot fel kell raknom elvileg én így tudom. Esetleg ha valaki nagyon rá ér legyen szíves kicsit részletesebben le írni nekem a lépéseket. Előre is köszönöm
-
peter76bp
aktív tag
válasz
kamillo67 #22477 üzenetére
Azért azt tegyük már hozzá, hogy az 50-60 méterre lévő oszlopoknál látható torzulás az eredeti méretből croppolva, úgy hogy annak a képnek a 45% az égbolt és tele van apró részletekkel meg nagy része a szürke aszfalt. Te meg feltettél egy képet amin 50%-ban az előtted lévő zöld és vörös nagy területen látható aztán 20 méterre van egy ház kb 10% az égbolt és azt is lekicsinyítve, meg egy PC az orrod előtt. Persze hogy ezek jobban mutatnak.
Vágd ki mondjuk a bal felső ablakot eredetiben és nézzük meg azt.
Nem mondom, hogy kompaktgép kategória a W8 képe, az alapján az 1-2 alapján nem is lehet nagyon rendes véleményt mondani, de azért ha én fotózok valamit mobillal az egész kép minősége egyben megnézve érdekel, nem a messze távolban lévő valami felnagyítva, és ha hasonlítani akarok egy eredeti képet egy másikkal, akkor nem átkonvertálva hasonlítok teljesen más nézőpontú, összeállítású képet ...
Szerintem ha mintaképeket rakunk fel, akkor az eredeti módosítatlanokat kellene megosztani, mert azt van értelme nézegetni.
-
Rawulf
őstag
Nem tudom milyen ROM ez, de aki rajtam keresztül vásárolt G3N telefont, ezt a firmware-t mókolta a telefonra:
http://www.4shared-china.com/get/QC3gQzXM/G3N_MT6628_JB_412_25032013.html
Én nem értek hozzá, úgyhogy csak saját felelősségre linkeltem... -
-
szati42
csendes tag
hallott már róla , vagy próbálta már ezt a LEWA féle romot valaki
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g2-3/
-
Lalla
tag
Sziasztok!
Cubot A8809 - Hívásnál nagyon halk a mikrofonja, mintha túl magasra lenne állítva a zajszűrés (diktafon funckióban a mikrofon kitűnően szuperál!). Ötlet?Olyanról hallottatok, hogy egy 1GB rammal árult telefon, csak fél gigás rammal érkezik kínából?
-
Beni2360
félisten
Sziasztok.Most kaptam meg az SIII klonomat,egyenlőre szuper csak azt nem értem ha rádugom a töltőt akkor miért kapcsol ki? A kettő együtt nem megy? Vagy valami beállítást kell elvégeznem? Válasz SOS kellene.Béni
Bocsi de megy csak hosszabban kellett nyomnom a bekapcs gombot.
De bekapcsolt állapotban kikapcsolta amikor rádugtam a töltőt. :-( -
LámaZ
addikt
„Ami a táblázatodat illeti: azt honnan lehet azt tudni, hogy melyik készülékben melyik GPS chip van? A specifikációkban nemigen látom feltüntetve.”
A forgalmazók e tekintetben is trehányok. Vannak olyan készülékek, amelyekben SoC van, és olyanok, amelyekben külön GPS-csip. Ez utóbbiakat nagyképűen dual-core gépekként hirdetik. :-)
A GPS-csip típusát vagy kiírja a rendszer, vagy külön appal felderíthető. MTK-s (androidos) telefonoknál a Mobileuncle Tools jelzi az YGPS rovatban.
Windows CE-nél állítólag van egy kis app, amely kiírja a GPS-csip típusát, ha külön van, egyébként a Vezérlőpult rendszer-információinál lehet megtalálni.
-
GazVezír
tag
Sziasztok,
valaki írna rám egy privátot, aki rendelt Minideal-től és DHL-lel végeztette a csomagküldést? Adatkitöltésben szeretném kérni a segítéségét. Köszönöm.
-
hajduzoli
csendes tag
válasz
sasa311 #22463 üzenetére
Debrecen közelében a Szentannapuszati horgásztó
Egy gyönyörű magánkézben lévő tó. Ennek köszönhető hogy saját szaporulattal van tele. A pontyok ősnemes szaporulatok. Olyan feketék, hogy teljen beleolvadnak a környezetbe. Mivel nem tudják a rabsicok lelopni a halat így tele van. -
tutis
őstag
A széptől ezek a képek messze vannak, átlagosnak mondanám. A templomos két képet összevetve látszik hogy a telefon küzdött a színbeállítással, A sötétebb részletek egybemosódnak (bokrok).
Persze telefonról lévén szó, megfelelő a kép, de csak az átlagos szintet üti meg. Ráadásul ezek szabadtéri képek, ahol minden telefon jobb képeket lő mint pl egy zártabb térben vagy mesterséges fényviszonyok között.. -
Igazad van teljesen mindegy, hogy 8 vagy 13mpx. Én például azért választom inkább a THL W7+ -t az iNEW 2000 helyett mert a THL jobb márkának tűnik. Pedig a iNEW-ban asszem a kamera is "jobb" meg a rom is több. (A két telefon kb. full ugyanaz és mind2 250$)
-
Jó, ezek azért erősen nagyított képek
Szerintem a hétköznapi használatban abszolút elfogadható, arra hogy kitold facebookra az aktuális baromságaidat tökéletes. Nyaralásra, hobbira meg vegyél fényképezőt. Most komolyan ki az itt közületek aki 30m-ről lefotóz valamit és utána rá akar nagyítani az autó rendszámtáblájára? Ez elég ritka eset.
-
Pítőr
aktív tag
válasz
vampire17 #22404 üzenetére
(#22404) vampire17, (#22405) hunaqua, (#22406) lexter00: Most őszintén, amíg ilyen képeket csinálnak a kínai telók, addig nem mindegy, hogy van-e rajta fényképező, vagy sem:Tesztképek
-
válasz
f8enter #22457 üzenetére
Itt javítottam a linket.
De nem tudom, hogy a datahu mit csinál, mert tegnap is raktam el egy cwm-met, és még én sem tudom letölteni a saját feltöltésemet.
Szóval ha nem megy, akkor megpróbálom majd máshova feltenni. -
hevizms
addikt
csakhogy nem mindenkinek ugyanazok az igényei, én pl életben nem néztem még filmet mobilon, arra ott az LCD tv, viszont fényképezni sokat fényképezek mobillal.. Szóval azért eléggé egysíkú ez a megközelítés
Ezzel értek egyet én is.
Aki filmet akar nézni rajta,de nem érdekli pld a kamera,az biztos elvárja hogy ne akadozzon egy film,illetve tudja lejátszani az adott formátumot.Ha ezt nem tudja,akkor ő is biztosan kiabál hogy azért ez elvárható lenne ha már egyszer beletették azt a fránya lejátszót.Szóval szerintem mindenkinek van igaza ebben.
Ja és nem vár el szerintem épeszű ember kamera tekintetében olyan minőséget amit egy komoly fényképezőgép hoz.
Nem is ezt sérelmezi az aki leszól egy adott kamerát.
Hasonlitja másik MOBILTELEFON kamerájához,sőt még abból sem az elithez,hanem esetleg egy másik kinaihoz.
Amikor a G3 kameráját "szidtuk" páran,rögtön az lett hogy mert nem tudunk vele rendesen fényképezni,meg mit várunk mi el nagy minőséget stb stb.
Érdekes csak a G3-hoz azóta már mennyi kamera megoldást kinálnak különféle fórumokon,úgy látszik mégsem hozza még az elvárt szintet sem.
Na de mindegy ezt már kiveséztük ezerszer,nem is akaork én ebből vitát inditani,csak arra akartam rámutatni hogy nem kell mindjárt nekieseni senkinek mert éppen nincs megelégedve valamivel amit elvárna a telótól.Mindenki más és más igényekkel vesz telót.
Pld engem nem érdekel sem a játék sem a filmnézés egy telefonon.Egyszerűen nem szórakoztat.
Van akit meg az érdekel hogy mindenféle fajta játék menjen rajt full grafikával.
Nem vagyunk egyformák.
Meg sajnos még a telók sem akár még gyártón belül sem.Jó példa erre a GPS.
Van akinél mindenféle mókulás nélkül simán megy és jól teljeseit,van aki meg csak szenved tőle.
Erre mondjuk a gyártók figyelhetnének jobban,illetve fogalmam sincs mitől lehetnekl ilyen különbségek. -
f8enter
aktív tag
A kínai app eltávolítót nyugodtan lehet használni W8-hoz is? Ez kvázi kötelezően ajánlott művelet?
-
fil
őstag
"...Amúgy meg tudnának mindenből megfelelő minőségű cuccot belerakni a telóba - ha akarnának..."
...Ami akár még tartós is lehetne. Na de akkor mit adnának el jövőre? Tönkremennének. Minden cég ezt csinálja, apránként adagolni, mindig csak egy-egy dolgot, hogy aztán megvegyék a következő modellt is. -
PeMi#13
csendes tag
Ebben igazad van, de mindenkinek máshol tud lenni a kompromisszum. Engem nem érdekel a fényképező/vaku minősége/megléte pl. Egy Gio-m volt előtte, feleannyiért vettem mint a G2S-t. Ebben a relációban elvártam volna azt, hogy legalább a Gio szinjtét hozza mindenben, tudva azt, hogy az adott technológiák egyre olcsóbbak lesznek (az eltelt két év alatt a G2S ram/rom/cpu-ja árban, teljesítmény kategóriában kb. a Gio két évvel ezelőtti teljesítménye - mondjuk kicsit fölötte).
-
tutis
őstag
válasz
#40993792 #22446 üzenetére
csakhogy nem mindenkinek ugyanazok az igényei, én pl életben nem néztem még filmet mobilon, arra ott az LCD tv, viszont fényképezni sokat fényképezek mobillal.. Szóval azért eléggé egysíkú ez a megközelítés
Amúgy meg tudnának mindenbn megfelelő minőségű cuccot belerakni a telóba - ha akarnának.. -
lexter00
őstag
"Másrészt minden ilyen "egyben kütyü"-nél figyelembe kell venni, hogy egy dedikált eszközhöz képest kompromisszum. Még a legdrágábbak is."
+1
A Nokia is nagy kínok közt tudja hozni azt a kamera minőséget(Pedig ő élen jár a témában) amit a felhasználók elvárnak tőle,holott egy jobb minőségü kompakt fényképező simán hozza azt a minőséget.
Én pont azért akarok a messziből telefont venni mert nekem GPS-re fényképezésre megvannak a külön gépek és nekem ezek nem fontosak egy telefonban.Nekem a kényelmes böngészésre és telefonálásra kell egy telefon.Na és persze olcsó legyen.A Gio-mat 30 ezerért vettem,annak az árát megpótolom egy kicsivel és a Gio el fog süllyedni szégyenében.
Eddig a THL W7 a nyerő.
-
Echoo
senior tag
Jiayu G2L-re flasheltem SPTool-lal a 4.1.2-t. A frenetikus letöltési sebesség elkerülése végett felrakhatom valami értelmesebb helyre is. Működik, egyelőre nincs hiba, de a régi típusú Telenoros simeket nem csípi, így akinek a phone.apk leáll, annak sim-csere és ismételt flash kell. Ezen tények tudatában, ha valaki nekiállna írjon.
-
fil
őstag
"...Én amikor elkezdtem boncolgatni ezt a témát, le lettem hurrogva, hogy a GPS kínai okostelóban csak egy plusz, egy luxus, nem is fontos, hogy jól működjön. A kamera sem annyira jó... stb. Akkor mi marad?
Az emberfia épp azért vesz ilyen minden-egyben kütyüket, hogy ne kelljen sok más egyebet hurcolnia magával..."Tökéletesen igazad van... egy kis kiegészítéssel. Mikor valaki egy közel Nexus 4 specifikációjú cuccot vesz harmad áron, akkor azért ő sem gondolhatja komolyan, hogy az nem jár - akár komoly - minőségbeli kompromisszumokkal. Biztos vagyok benne, hogy eljön az idő, amikor minőségben is felveszik a versenyt a nagyokkal, de most azért még nem tartunk ott. Nem a specifikációval van a baj a kínai cuccoknál - nem csak telefonnál - ,hanem a minőség esetlegességével. Ki lehet fogni egy szuper cuccot, de lehet nagyokat szívni is ... szerintem.
Másrészt minden ilyen "egyben kütyü"-nél figyelembe kell venni, hogy egy dedikált eszközhöz képest kompromisszum. Még a legdrágábbak is.Ami a táblázatodat illeti: azt honnan lehet azt tudni, hogy melyik készülékben melyik GPS chip van? A specifikációkban nemigen látom feltüntetve.
-
-
Saccco
nagyúr
Ma jelenik meg a cikk : Hero H7500+
-
LámaZ
addikt
válasz
PeMi#13 #22415 üzenetére
„Egyszerűen elegem lett a G2S GPS-éből.”
Én amikor elkezdtem boncolgatni ezt a témát, le lettem hurrogva, hogy a GPS kínai okostelóban csak egy plusz, egy luxus, nem is fontos, hogy jól működjön. A kamera sem annyira jó... stb. Akkor mi marad?
Az emberfia épp azért vesz ilyen minden-egyben kütyüket, hogy ne kelljen sok más egyebet hurcolnia magával.Én első körben azt javasolom mindenkinek, aki működő GPS-sel felszerelt okostelót keres, hogy kukkantson bele a táblázatomba. Második körben érdeklődje meg, hogy a telójában milyen GPS-csip van. Megsúgom: az a jó, amelyiknek az érzékenysége legalább -160dBm, minimum 30 műholdat tud fogni, és a pontossága kevesebb, mint 10 m.
Az MStar és a SiRF csipek (IV és V, VI) nagyon jók, de a csájnaiak a legritkábban szerelnek ilyeneket az okostelóikba, mert drágábbak, mint a MediaTek MTxxxx csipjei. Ez utóbbiakból - mint írtam - a legújabbak, az MT3332 és MT3333 modellek nagyon jók, de még nem nagyon szerelik őket a piacon forgalmazott tucatkütyükbe.
Gondolom most még csak az autós navigátorokba mennek.Apropó, berigazek linkelte be korábban a Mobistel Cynus T2 (Android Phone - GSM / UMTS - 3G - 4 GB - 5" - IPS) telót, direkt hangsúlyozva, hogy nagyon jó a GPS-e, maximum fél perc alatt mindig fog madarat.
-
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Mi alapján lehet kétséget kizáróan eldönteni, hogy milyen verziójú egy G2? 512Mb rammal szerelt kivitel, úgy gondolom G2L lehet? Elkezdtem leszedni egy irgalmatlanul lassan tötlődő JB romot innen.
-
lexter00
őstag
-
Buccer
tag
válasz
bazsy_ #22428 üzenetére
Akkó' bocs, nem szóltam. Nézegettem én is a g600-at, hogy milyen jó kis teló, kár hogy nincs dual sim-ben, de ezek szerint van. Ezt a 768MB RAM-ot nem tudom hogy találták ki, de elég vicces...
Mondjuk olcsónak nem mondanám a készüléket....most látom csak mennyibe kerül
-
kamillo67
tag
Hasonló a Hero H7500+ mérete is (megmértem többször is) kb. 140x73x10-es.
kivéve a kamera rész
Persze a szilikon tokkal már kissé méretesebbé válik.Már 1-2 romot próbálgattam rajta, egyik sem tartalmazta a magyar nyelvet, azonban egy kevés melóval magyaríthatók. (4.1-es romoknál ez nem gond)
Ellenben segítséget kérnék föként a Thl W8-as tulajoktól, vagy bárkit mástól, akinek gyárilag van magyar nyelv a telójában. Persze természetesen 4-magos legyen a kicsike.
Lenne valaki köztetek olyan, aki pl. a 4.2.1 verziós telóból kimásolná pl. total commanderrel
(nem kell hozzá root jog, a tc ingyenesen leszedhető a play-ről) az alábbiakat:- a "system\app\" -ban lévő apk-kat és
- a "system\framework"-ből a "framework.apk"-t és "mediatek.apk"-t (kb. 120-130MB) és megosztaná velem.Így kevesebb melóval tudnám magyarítani a 4.2.1-es rom-okat.
Köszi előre is, akár priviben is
-
Gwent1
tag
Szép Estét! Tud valaki magyarított romot jiayu g2s-re ami rendesen működik? Amit eddíg találtam azok részben mentek csak pl. nem ment a wifi és/vagy a bt. Köszönöm
-
-
bazsy_
tag
válasz
PeMi#13 #22415 üzenetére
Én emiatt nézelődtem olyan teló után ami nem mtk chipsetes. Huawei y300 pillanatok alatt jelet talál pontossága 5 m. Persze csak 512 mb ram van benne meg nem is qhd de a 480*800 4 colon bőven jó nekem
Esetleg érdemes lenne megnézni a huawei g600-at bár az is csak 768 mp ram de lehet elég lehet...
-
Hali1975
tag
válasz
janakbacsi #22220 üzenetére
Szia janakbacsi:-)!
Ez:
http://www.minideal.net/mtk6577-dual-core-bedove-x21-android-4-0-4-5-inch-8-0mp-camera-3g-gps-smart-phone-white.htmlvagy ez
http://www.minideal.net/star-n800-mtk6577-android-4-0-dual-sim-3g-wcdma-smart-phone.htmlhttp://www.minideal.net/neo-n002i-mtk6577-dual-core-android-4-0-1g-ram-4gb-rom-4-5-inch-ips-screen-wifi-gps-smart-phone-white.html
udv
-
PeMi#13
csendes tag
Sziasztok!
Egyszerűen elegem lett a G2S GPS-éből. Nem túl sűrűn használnám, jobban szeretek fejből/emlékekből tájékozódni, de épp ezért amikor kellene, akkor nagyon.
Nézegettem másik hasonló telefont, de nem nagyon van.
Nincs valami jó tippetek erre a paraméter halmazra:
4,0-4,3" kijelző méret, qHD felbontás
1GB RAM
dual core CPU
Dualsim...
működő GPS... -
Peaceliker
addikt
válasz
f8enter #22410 üzenetére
Én is ilyet keresek Star s7589 hez, egyenlőre sikertelenül :-(
Annyi remény már felcsillant, hogy az n9589 hez már találtam …ha más nem lesz megrendelem azt és vagy kivágom a ceruza helyét vagy nem ceruzázom majd. :-D
Jah ceruza …ilyen kapacitív kijelzőt sem láttam még, mint amilyen ebben a telóban van …majdnem bmivel tudom vezérelni /tapizni …lehet ezért nem IPS hanem TFT, mert az érintő része más? Bár nemtom IPS re miért nem lehetett volna rátenni … -
gabor#
tag
Dual Sim telefon MediaTek MT3332/MT3333 GPS chip -el szerelve ugyan van már? Mass production ugyan milyen állapotot jelenthet a valóságban?
-
pubi74
csendes tag
Sziasztok
A ROM-ban a nyelv system.img-ben található?ha igen akkor hol?
-
f8enter
aktív tag
THL W8-hoz talált valaki méretben passzoló szilikon "körbeölelős-keret szerű" tokot? Ez jól védene a leejtés ellen, csak hát nem egy tucattelefon...
-
Mindreader
tag
Cubot telefonnal van valakinek tapasztalata?
-
toth.zsolt20
csendes tag
Ehhez mit szóltok?
http://www.fastcardtech.com/HDC-Storm-MX-MTK6589
Nagyon jó vételnek tűnik, ennyi pénzért nincs is négymagos most a piacon.
Ki ismeri ezt a gyártót? HDC
Megbízható?
-
GIJoe
addikt
válasz
vampire17 #22399 üzenetére
szerintem a Lenovo A820, jó vételnek tűnik leírás alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged