-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Itthoni garancia, megbízható bolt: Doogee X5 Pro 30e-ből megvan.
-
bupemko
senior tag
Nekem is volt ThL W8, annak botrányosan rossz volt nálam a GPS része (6589-es proci). Azóta volt egy Lenovo Vibe Z K910 (Snapi 800) teljesen jó GPS-szel. Most nemrég teszteltem egy Jiayu F2-t (6582-es proci) a 4G miatt, és ennek is fényévekkel jobban működött a GPS része, mint a ThL W8-nak.
-
törölt tag
Tökéletes teló nincs. Változó, hogy ki, miben tud kompromisszumot kötni. Sztem én sokmindenben tudok. A fotóképesség, GPS, akkuidő, GPU teljesítmény nálam nem lényeges szempont. De azért egy 720p, 60fps videóbeállítás ne okozzon már problémát, amikor a vas röhögve tudná teljesíteni!
-
törölt tag
Nem kép, videó! Tehát nem Camera FV-5, hanem a Cinema FV-5. Az összes analizáló alkalmazás szerint, a Zopo kamerája 640x480 -at tud (ez persze nem igaz). De ha a Cinema FV-5 ben a "csak gyári beállítások" lehetőség aktív, akkor más videó paramétert nem tudok választani. Ha kiveszem a pipát, akkor bármit meg tudok adni, de ahogy a rögzítésre bökök, még a nézőkép is kifagy. A Cinema FV-5 hivatalosan vásárolt pro. Írtam a fejlesztőnek és mellékeltem a kamera és teló adatokat, valamint a hibajelenséget tartalmazó logcat logot. Sztem megtettem mindent, ami egy user -től elvárható, de zéró reakció. Nemrég linkeltem itt egy idézetet a Mediatek SDK, kamerával kapcsolatos dokumentációjából, ami szerint a videós presetek csak olvashatók. Sztem ott a bibi.
-
törölt tag
Engem a kamera (első sorban a videós rész) beállítási hiányosságai zavarnak a Zopoban. Ezekhez a SOC nem enged belenyúlást 3rd. party appok számára. Abban bíztam, hogy a más GPU miatt, talán a P7000 kicsit más lesz. De látva a kezelőfelületet, ez nekem nagyon "egyenszoftvernek" tűnik, úgyhogy nem sok esélyt látok a változásra. A wifiről még nem sikerült kiderítenem, hogy ac -s, vagy "csak" n -es. Viszont úgy tűnik, hogy 4.4 -gyel jön, Lolli update ígérettel. Ez jó, mert nagyon fájna, ha egy 5.0 -ás Lollival kapnám. Akkor már legyen 5.1, amire viszont csekély esélyt látok. De legalább az IMX214 -es modul biztosnak látszik. A gyáriak nem nagyon halmozzák el a népet infókkal, de az előrendeléses példányok esetében cáfolták a plegykákat és megerősítették, hogy azok IMX214 -gyel lesznek szerelve. Mondjuk, ez nem sokat ér ütős szoftver nélkül.
aytukabozs:
Persze, ennyiért lehet kötni kompromisszumokat. A Zopo az első chinafonom, tanultam belőle. Nem arról van szó, hogy nem jó teló. Csak kiderült, hogy amikről úgy gondoltam, hogy na, majd én...., azok nem egészen úgy működnek. Ez viszont nem hiba, vagy egyedi, Zopo jelenség. Minden chinafonon bele lehet futni meglepikbe. Nekem egy mikroSD -s, dual SIM -es Nexus6 lenne ideális, de olyan nincs és nem valószínű, hogy valaha lesz. -
b0bcat
addikt
Egyelőre leginkább az erejükben mutatkozik meg, már ami a szintetikus tesztek eredményeit illeti. Antutu pontszám tekintetében (32+ ezer ponttal) a 4 magos, 64 bites MT6732 erősebb, mint a 8 magos, 32 bites MT6592. Az MT6752 8 magos, 64 bites, és Antutuban 40 ezer pont felett teljesít, ami a 805-ös Snapdragon szintje, ha szigorúan a pontszámokat nézzük.
-
kisda
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
-
csibe1
addikt
-
peter76bp
aktív tag
Fogsz egy vastagabb kartonpapírt, körberajzolod a telót, kivágod, ráilleszted a kijelzőre, oldalról celluxal felragasztod a tokon látható gerinc helyén és kész a tok imitációd. Aztán ezt fogod szépen és megpróbálod betenni az autós tartóba. Ha gyűrődni fog a karton, akkor nem tudod majd betenni a kiszemelt tokot oda.
Megőrülök az oldaltól. Eddig csak naponta egyszer-egyszer kellett frisstésre nyomni és bejött jól, most folyamatosan az F5-öt nyomogatom és egy óra alatt 2 kommentet tudtam beírni a többiben kódolási hiba vagy időtúllépés
-
peter76bp
aktív tag
-
kamillo67
tag
Hasonló a Hero H7500+ mérete is (megmértem többször is) kb. 140x73x10-es.
kivéve a kamera rész
Persze a szilikon tokkal már kissé méretesebbé válik.Már 1-2 romot próbálgattam rajta, egyik sem tartalmazta a magyar nyelvet, azonban egy kevés melóval magyaríthatók. (4.1-es romoknál ez nem gond)
Ellenben segítséget kérnék föként a Thl W8-as tulajoktól, vagy bárkit mástól, akinek gyárilag van magyar nyelv a telójában. Persze természetesen 4-magos legyen a kicsike.
Lenne valaki köztetek olyan, aki pl. a 4.2.1 verziós telóból kimásolná pl. total commanderrel
(nem kell hozzá root jog, a tc ingyenesen leszedhető a play-ről) az alábbiakat:- a "system\app\" -ban lévő apk-kat és
- a "system\framework"-ből a "framework.apk"-t és "mediatek.apk"-t (kb. 120-130MB) és megosztaná velem.Így kevesebb melóval tudnám magyarítani a 4.2.1-es rom-okat.
Köszi előre is, akár priviben is
-
robit1973
aktív tag
Valóban, pedig kipróbáltam, amikor írtam, akkor még működött. Most a thl312 kuponkód működik. Így 204$.
(#22364) hajduzoli: Nincs mit. Én még nem rendeltem tőlük, de lehet, hogy megpróbálnám. Ha nem adják postára pár napon belül, akkor refund, ha igen, akkor meg nyertem ötezret.
-
ctibor
senior tag
Szia imis,
mondd, nem tűnik/érződik a kézben túl vastagnak a telefon?
A többi mérete nekem biztosan rendben lenne, mert már volt 5.3 "-es kijelzőjű telóm és azzal se volt gondom. De több helyen az olvasható, hogy a W8 12.1 mm vastag és az viszont egy kicsit soknak tűnik...
-
ctibor
senior tag
"igazán nem tudom, mennyire használható ez a szétnyitható tok"
Ha az, amire én gondolok, és a linken lévő lépek szerint az lehet, akkor NAGGGYON JÓ!
A feleségemnek rendeltünk ilyet az Alcatel OT-997D telefonjához és nagyon bevált. Lényegében kapsz egy új hátlapot, amihez hozzá van erősítve a ráhajtható előlap (fedlap). Praktikus, tényleg védi a kijelzőt és még jól is néz ki.
Én is szerettem volna ilyet a Thl W5-höz, de sajnos ahhoz nem gyártanak. Azért örülök, hogy a W8-hoz létezik, mert ha végül ő lesz a következő szerzeményem, akkor feltétlenül ilyen tokkal együtt rendelem majd meg! Aliexpess-en már láttam egy-két boltot, ahol lehet hozzá kérni.
-
Merlini
tag
Ezek jól hangzanak, dél körül én is megrendeltem.
Milyen zacsit rendeltél hozzá?Lehet ilyen "tokot" kellene rendelnem hozzá ...
robit1973: Kösz a kódot, 2 éves ZTE Blade-et váltok ThL W8-ra!
Kapta a finom ROM-okat.
Gondolkodtam 5.7"-ben is, de elég lesz 5"-re váltani a 3.5"-s Blade-ről. 720*1280 képpont így is meglesz.
Ritkán szólok hozzá a fórumokon, de sokat olvasok."
-
cekkk
veterán
Köszi a válaszaitokat.
Mivel nem játszik max netezik meg endomondot használná így szerintem bőven elég. Én pl el vagyok a HTC Desire telefonommal is
Akkor viszont ha szerintetek nem elég tudtok javasolni olyant amibe 1 van és 160-170 dollár körüli ára van, valamin lesz hozzá rom? -
Sanyesz.
őstag
Ebben az árkategóriában a sima Dual Standby telefonok kaphatók. Ami valós Dual Active Standby, az elég erős felárral érhető el. Ha az egyik kártyád net, akkor nem érdemes DAS telefon.
Én is így használom. T-Mobile net + Telenor beszéd. A mobilhálózatok beállításánál érdemes a hanghívást előnyben részesíttetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest