- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
Teljesség igénye nélkül B20-as verióval is rendelkező Xiaomi telefonok:
Mi Note 2 (6/128-as változat csak), Redmi Note 3 SE, Note 4(X), Redmi 3S, Redmi 4(X), Redmi 4AEzekből nekem a Redmi 4 (4x) tetszhet, nézzük, mit ír róla a Xiaomi hivatalos honlapja: Semmit.
A GSMArena? Azt, hogy nem tud B20-as LTE-t. Milyen forrásból érdemes akkor a telefonról tájékozódni?
Ezt a xiaomis kérdésemet légyszi ne keverjétek azzal, hogy két hozzászólással efölött 25 ezer forint alatti médialjeátszó-telefont kerestem a másik topikban. A lényeg, hogy én még tudom követni magam.
-
otps
aktív tag
Remélem nem off, hátha tudtok segíteni ebben a Melyik okostelefont vegyem? topikban feltett kérdésemre! Köszi!
-
otps
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #132843 üzenetére
Bocsánat, lehet, hogy pontatlanul értettem a belpiacos fogalmát. Vegyük az egyik legnagyobb, legismertebb kínai márkát, a Xiaomit. A mai napig nem tudja a magyar 20-as 4G frekit, a mai napig nem forgalmazzák hivatalosan Európában. A kolléga épp a minap számolt itt be a Spemallos tapasztalatairól.
Az is igaz, hogy annyiban nem nevezhető belpicosnak, hogy hivatalosan árulják pl. Indiában, Malajziában, stb. Illetve amit nemhivatalosan beszereztünk Európában, arra feltehetünk egy Global ROM-ot, természetesen.
Phonearena
Gsmarena
AndroiduthorityJa, ezek blogok, portálok, én meg olyan igazi fórumra gondoltam (mint ez, csak nagyobb, nemzetközibb), felhaszanálók által generált tartalommal.
-
otps
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #132838 üzenetére
Hm. És már ráuntatok a kínai telókra, vagy csalódtatok mindben? Én még új vagyok itt.
És még ez:
Melyek a legjobb nemzetközi review, illetve discussion-/fórumoldalak a témában? Esetleg ezzel az információval érdemes lenne az összefoglalót kiegészíteni. Ha már az ajánlott készülékek helyét mind áthúztátok. Jó ez a topik, de mégiscsak más, ha az egész világból szakért sokkal több felhasználó, mintha egy páran ugyanabból a kis országból.
Köszi!
-
otps
aktív tag
Mi legyen ezzel? Köszönet!
-
otps
aktív tag
Sziasztok! Az összefoglaló elolvasása utáni kérdés: engem nem kifejezetten dual SIM-es, csak simán kínai (belpiacos) telefonok érdekelnek. Melyek a legjobb nemzetközi review, illetve discussion-/fórumoldalak a témában? Esetleg ezzel az információval érdemes lenne az összefoglalót kiegészíteni. Ha már az ajánlott készülékek helyét mind áthúztátok. Jó ez a topik, de mégiscsak más, ha az egész világból szakért sokkal több felhasználó, mintha egy páran ugyanabból a kis országból. Illetve titeket a dual SIM izgat, engem a legkevésbé sem.
-
otps
aktív tag
Nem tudom, hogy ez-e a megfelelő topik: van Budapesten bolt, ahol meg tudok nézni pár Xiaomi, Meizu telefont élőben?
-
otps
aktív tag
Kifejezettem EU garanciás dual SIM-es telefonok piaca most hogy néz ki? Lesz az Oppo R819. Mondjuk az alatti árkategóriában (vagy max. annyi)?
Követelmény, hogy 2013-as modell legyen. A Samsung itthon csak tavalyit árul. Pedig az idei modelljei közül mind a Neo, Young és Fame is létezik 2 SIM-es kivitelben. Érdekes mód Angliában a Neót csak 2 SIM-esben kapod meg, itthon csak 1 SIM-esben. Ki érti.
-
otps
aktív tag
Bocs, OFF, de a Posta topikban teljesen fogalom nélkül vannak: hogyan érdemes visszaküldeni Kínába, Hong Kongba a cuccot a legolcsóbban biztosítással?
Illetve mit kell kitölteni, hogy a cserét ne sarcolja meg még egyszer a NAV?
-
otps
aktív tag
Lehet már kapni E Ink-es kínait?
[link] -
otps
aktív tag
Alapvetően melyik kínai gyártó dizájnol fizikai gombok nélküli telókat csak az érintőképernyőn megjelenő virtuális gombokkal a Nexus 4 és a 2013-as Sony-k mintájára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest