- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
Sziasztok,
100$ -ig melyik telefon mondható elfogadhatónak? -
imis
senior tag
válasz
aytukabozs #102610 üzenetére
Köszi.
-
imis
senior tag
válasz
bupemko #102607 üzenetére
Thl w8-at általában külső gps-szel használtam, bt nem működik 3G alatt rendesen. az 1 giga már nagyon akad nálam. 2 sim jó lenne, mert nem akarok előfizút, inkább kártya+netkártya.
Fénykép-képesség jó lenne, ezért nem választom a Thl2015-t, de kiesett a Zopo is. 100 ezer alatt a honor 6 tűnik legjobbnak ebből a szempontból, de ott meg a home gombot is a képernyőből lopja, a 4G részben használható, nincs ac-s wifi. Az eu-s verzióból meg a plusz sim is, de ott a 4G teljes.
Most a Thl-lel 2G-n élek, talán nem gond a 4G részleges hiánya még. Ahogy nézem, most a chigontól 91ezerből megúszható a honor 6, (chigon-nál hogy műxszik a garancia? van náluk egy magyar srác, de nincs elérhetősége.)
-
imis
senior tag
válasz
#79335424 #102556 üzenetére
sajnos valóban nincs,
nekem 1 GB ram már nagyon kevés (a mostani nagyon akad), fotóhoz sokat használom, de tisztában vagyok, hogy nem tükrös gép. bt, wifi legyen stabil, ne dobálja el. Gps sem baj, ha nem a szomszéd utcát mutatja. persze az sem baj, ha két sim-es.
Most vettünk a nejemnek egy honor 6-ot, ami nagyon jól műxik, ezért gondoltam magamnak egy 2 sim-es ebből, de azért sokallom azt a 100ezret rá.Elephone nem tudom mennyire lesz jó, de a promós ár jól hangzik, bár szerintem hiába jön kupon, majd nem lehet megvenni, mert keveset dobnak majd piacra. Egyik oldal szerint 13-án csak 100 darab lesz, a másik szerint 25-én várható csak és majd ha fizethető lesz, csak akkor küldenek emailt. Szóval ez elég bizonytalannak tűnik. Eleve illett volna igazoló levelet küldeni a foglalásra.
De majd meglátjuk...vagy rendelek egy honor 6-t -
imis
senior tag
válasz
#79335424 #102541 üzenetére
"Ezekhez a SOC nem enged belenyúlást 3rd. party appok számára. Abban bíztam, hogy a más GPU miatt, talán a P7000 kicsit más lesz. De látva a kezelőfelületet, ez nekem nagyon "egyenszoftvernek" tűnik, úgyhogy nem sok esélyt látok a változásra. "
Ha jól értem akkor nem engedi pl. az FV-5 -t sem használni a telefonon? (azzal a W8-on egész elviselhető képek készültek)
A vége mégis honor lesz... -
imis
senior tag
válasz
aytukabozs #102539 üzenetére
Érvem nekem is lenne, mert a honor 6-t néztem ki, de 160$ az elég barátságos, hogy néhány kisebb kompromisszumot kössek. Egy repedt 2 éves Thl w8 után szerintem nem rossz választás, ha összejön annyiért és lesz türelmem kivárni
-
imis
senior tag
válasz
#79335424 #102282 üzenetére
"De undorító betegség ez a kütyümánia! Egyre kevésbé tudom elhitetni magammal, hogy semmi szükségem sincs egy Elephone P7000 -re. Segítsetek érvelni ellene!
"
Engem meggyőztél, így "foglaltam" egyre
Valójában a coolicool-t jelöltem be és majd küldenek egy kupont. de én most amúgy is vásárlás előtt állok és ha ez összejön ennyiből, akkor szerintem jó bolt lesz. (giftet majd veszek magamnak külön) -
imis
senior tag
Mostanság megjelent 64 bites procik mennyivel jobbak, mint a 32 változatok? van jelentősége?
-
imis
senior tag
Lenovo vibe x2 -t tudtok eu raktárból valahol,
nem a magyar felárazott boltokra gondolokill honnan érdemes rendelni?
-
imis
senior tag
Szemezgetek a THL 2015-tel és a ZOPO ZP 920-szal. Milyen tapasztalatok vannak? ill. egyéb alternatívák?
EU-s raktárból gondoltam, ezek ott fellelhetők.Voda hálózaton használnám és a régebbi THL-ek a 3G-t nem tudták 900-on, a mi a vodánál nem ártana.
Most egy THL w8-am van, sajna kijelző sérült, de már nem költenék rá 50$-t. -
imis
senior tag
W8-ra feltettem a GravityMod2 - 4.2.1-es custom ROM-t (a belső memoriát 2GB-re növelve)
egy fénykép az új rommal, gyári apk-val, ezen nem görbülnek a villanyoszlopok, eredetit érdemes megnézni:
Kérésre a 4.1-es gyári rommal készült kép linkje.
A Thl w8 másfél hónap használat után is jó választás.
-
imis
senior tag
válasz
Mittu88 #26040 üzenetére
Thl w8 szerintem kicsit nagy a szélvédőre, én xperia ray használok dailyroads progival, de itt egy videó az elején thl csak kézben tartva, a végén xperia szélvédőn: videó közel 300 mega
-
imis
senior tag
válasz
Mittu88 #25211 üzenetére
"És mivel rögzíted az autóban? mert engem ilyen eszközök érdekelnének."
Ha jól emlékszem a kameránál kicsit fúrnom kellett, de a lényeg, hogy nem mozog el, mint az univerzális tartókban. a felvételek jók, nekem hd-ben rögzít. A dailyroads-t egy magyar srác csinálja, nekem ez vált be.
A tartó ilyesmi:
-
imis
senior tag
válasz
zsoltika29 #24805 üzenetére
"A W8-as az kb Samsung S3 tudású amugy?"
Nekem hozza azt a fillinget, mintha s3-mam lenne
csak hát ez 58 volt
-
imis
senior tag
válasz
betyarr #24757 üzenetére
Thl w8-ban nekem jól megy a gps, a 3 betűssel is, osmanddal és navitellel is.
Amit itt a fórumon felfedeztünk, hogy a trackelés nem százas. ill. az érdekesség, hogy ha pl a "saját útvonalak" progival trekkelek, akkor hülyeséget ad meg a rögzített útvonalról, térképen jó a nyomvonal jó, de pl 4,9km helyett 32km ír és 260km átlagsebességet. ugyan abból a fájlból az xperiám jól számolja az adatokat. Szóval ez egy megfejtésre váró anomália.Lassan 1 hónap után is elégedett w8 tulaj vagyok.
tegnap megjött a "tokja" is: -
imis
senior tag
válasz
fateless #23933 üzenetére
"Egy laptop esetén már zavarna, hogy mindenki látja, mit csinálok."
Az IPS lényege nem igazán csak ez.
Normál tft-nél mozdítod a képernyőt már megváltoznak a színek, a fényerő, nem tudod szerkeszteni a fotókat sem. Ezért kell pl a fotószerkesztéshez IPS monitor. Akkor pedig a telefonon is valósabb egy kép, ha az ips paneles. -
imis
senior tag
Thl w8: maximálisan elégedett vagyok vele. Fényképezésnél nem baj ha nincs összetapizva a lencse. Navigációnál teljesen jó a gps, Track rögzítésnél érdemes nagyobbra állítani a pontok távolságát, hogy Az ugrálást ne számolja bele. Navitellel nekem jó. A google trackkel is sikerült jó mérést produkálni. De ez nem garmin. Szóval nekem bejött ez a telefon. Akku jó, gyors, minden megy, Szóval csak ajánlani tudom.
-
imis
senior tag
válasz
Sanyesz. #22524 üzenetére
a Thl w8 simán rootolható, itt a fórumon Botigta leírta, persze marad a magyar is, nem kell romot cserélni.
-
imis
senior tag
thl w8-hoz szeretnék tokot, most ezen gondolkodom szétnyithatós, csak mivel a kocsiban navira is használnám, az a kérdés, hogy a kijelzővédőt a telefon háta mögé tudom-e hajtani, hogy a kocsiban a tartóba tehessem?
-
imis
senior tag
válasz
lexter00 #22237 üzenetére
felesleges találgatni, hogy miért késik a g4, magasztalni, hogy csúcsot akarnak alkotni. lehet hogy sokkal egyszerűbb oka van a dolognak, pl akkora a selejt arány
, hogy nem merik piacra dobni. Elnézve a "gyártó sort" nem lehet túl bonyolult átállni ;-) szóval nem kell misztifikálni a dolgot.
Aki pedig vett más 4 magost, az pedig dőljön hátra és használja megelégedéssel. Én is a thl-t
, és nem tervezem később sem, hogy szalonnát szeltelek rajta (arra előbb-utóbb ott lesz majd a g4).
-
imis
senior tag
-
imis
senior tag
Thl W8
most feltettem az xperia z launchert és a gombás live wallpapert
két nap után is szerintem ez jó telefonctibor: lehet később beruházok egy ilyen tokba
-
imis
senior tag
válasz
Merlini #22173 üzenetére
igazán nem tudom, mennyire használható ez a szétnyitható tok,
én ilyent rendeltem -
imis
senior tag
válasz
ctibor #22118 üzenetére
"egyelőre lusták visszajelezni az első tapasztalatokról!"
Tesztben nem vagyok otthon, az másra vár, így csak röviden:Thl W8
- Most is a fehéret választanám, szerintem nagyon szép, jó a kijelzője, érzékeny az érintésre, jól reagál, gyors.
- Alapból van benne magyar, egyszerű rootolni, googleplay van alapból
- hangra jó, tiszta, telefonálni jól lehet vele, kiírja melyik simre érkezett hívás
- felpakoltam egy csomó progit, akadást nem vettem észre, igaz átrakodtam a telefon memóriájába amit lehetett, antutut kihagytam, nem is nagyon érdekel
- nekem nem recseg a hátlap, szerintem jól összerakott telefon.
- simeket bepakoltam és megkérdezte melyik legyen alap és melyik legyen 3g.
- szerintem fénykép elmegy (fóliát nem árt leszedni a lencséről), fény kérdése, de nem dslr és nem is ez a telefon erőssége
- gps elindult, 1 perc után meghatározta a helyet, igaz rootolás után másoltam bele gps.conf fájlt
- elfogadtam volna egy sgs3-at, de szerintem érzésben hasonló, árban (~58K) meg jobb (méret icipicit nagyobb)
- sajnos tok nincs hozzá, így egy xperia arc zacsiját használom, de abból kilóg ( nagyobb zacsi már postán van)szóval xperia ray után egy "nagy" élmény és nekem minőségben sem tűnik megalkuvásnak
részemről ajánlott -
imis
senior tag
válasz
mrkatona #21985 üzenetére
Jó, csak próbálnám géphez csatlakoztatni, hogy rootolhassam, de nem akarja az igazságot.
w8, w7 alatt is próbáltam de nem sikerült drivert feltennem, pedig SP FlashTools-szal fel kellene rakni rá egy cwm-t.
szóval kíváncsi vagyok sikerült-e valakinek
(bekapcsolt állapotban felismeri a telefont)Szerk:
első benyomásra nagyon szép és jó, gps-t nem tudtam teljesen feléleszteni, kellene a root, hogy a gpsinfót átírhassam,
xperia ray után nagyon gyors és persze az lcd is kezelhetőbb 3,3" > 5" :-)
a két simet simán lekezelte, szoftverbe lehet állítani, hogy melyik legyen adat és 3g -
imis
senior tag
válasz
levi.hungary #21963 üzenetére
Nos én is most tapizom a w8-at, jó választásnak tűnik, bár nem látom, hogy rootolva lenne. elmulasztott hívásra van ledjelzés.
-
imis
senior tag
thl w8 xda
ahogy látom a gugliszinkronnal volt baj, bár szerintem a március 13-i rommal már megoldották és egyébként rootolták is
-
imis
senior tag
válasz
levi.hungary #21466 üzenetére
nem nagyon látni, de én ezt néztem elsőnek, míg megjelenik valami pontosabb méret:
case -
imis
senior tag
válasz
sasa311 #21422 üzenetére
ezt remélem hamarosan kipróbálhatom,
nekem nem mindig jöttek be a buherált romok, igaz most az xperia ray-nél sem a gyári rom lett a nyerő.W8, mert magyar is van benne, mert a vélemények szerint a thl viszonylag minőséginek számít és mert a legtöbb videó erről jelent meg felhasználóktól. Sajnos a G3-mal sem volt mindenki elégedet, így a G4 is kétséges számomra, de majd meglátjuk. Az elképzelésemnek most a w8 megfelelőnek tűnik. Persze tapizás után szubjektív véleményt is adok.
-
imis
senior tag
azért érdekes, hogy a thl w8-ban alapból benne van a magyar
-
imis
senior tag
Van egy olyan gyanúm, hogy a thl w8 és a "Micromax A116 Canvas HD" rokonok.
-
imis
senior tag
válasz
instantwater #21055 üzenetére
Nekem másnapra (tegnap) adott. Persze még nem él.
-
imis
senior tag
válasz
levi.hungary #20948 üzenetére
én kaptam már track számot is, bár még nem él, (tegnap este rendeltem)
-
imis
senior tag
UMI x1-e kinek van? mennyire van megelégedve vele?
x1s nézem, de úgy döntöttem nem rendelem meg presale-be, inkább megvárom, hogy biztosan megjelenjen, főleg, mert feketében szeretném. -
imis
senior tag
az UMI X1S-ről mit gondoltok, nekem a 4,5" elégnek tűnik, a kamerát meg állítólag cserélték. elvileg hétfőtől elérhető lesz az antelife-n
-
imis
senior tag
ezek mennyire megbízhatóak? elvileg UK raktárból szállítanak:
http://www.ebellking.com -
imis
senior tag
nézegetem a thl w8-at, ami egy kicsit zavar, a 12mm vastagság, bár nem tudom 5"-nál ez mennyire lenne zavaró, mert egyéb paramétereiben nem tűnik rossznak.
Mi a vélemény és a tapasztalat itt a thl-ről? -
imis
senior tag
Szemezgetek ezekkel a négymagos telefonokkal és mindegyik kicsit nagynak tűnik a tenyérben. Ma megfogdoztam néhány telefont a MM-ban, többek közt az xperia Z-t is, és azt kell mondjam, hogy a samu s3-nál nagyobb és sarkos telefonok már zavaróak voltak.
Szóval az s3 (136,6 x 70,6 x 8,6 milliméter) alatt csak úgy nézem a jiayu g4 és az umi x1s lesz, mert az 5" telefonok mindenképpen nagyobbra sikerültek, mint az s3. Persze elnézve a telefonokat, ha fekete, akkor még jobban zavaró a túlzott méret.Sajnos 5" alatt meg nem nagyon várható a négymagosokból. A jiayu
umi között azt hiszem majd az elérhetőség dönt, félek a jiayura túljelentkezés lesz.
-
imis
senior tag
Zoppo rendelés esetén érdemes a http://www.zopomobileshop.com oldalról kérni, így gondolom olaszból megúszható az adó is? 810-sel szemezek.
-
imis
senior tag
-
imis
senior tag
válasz
Sanyesz. #17989 üzenetére
Köszi, nekem az úgy oké, hogy elérhető vagyok és beszélgetés közben "felhagyok" a netezéssel"
mivel nem vagyok járatos ezekben a kínai mobilokban (jelenleg xperiám van) érdeklődnék hogy melyik telefonok váltak be itt a fórumozóknál. (200-300$ között ~4.5" kijelző, 2 magos cpu, 1gigás ram, 5-8Mpixel kamera)
-
imis
senior tag
válasz
Sanyesz. #17936 üzenetére
Köszi,
ezek szerint, ha netezek az egyiken, akkor nem maradok le hívásról.
Nézegettem a DSS > DSA megoldásokat, de esetemben nem igazán értem melyik jobb és ahogy nézegetem a telefonokat nem is mindegyiknél említik, csak, hogy "dual sim".Nekem egy netes SIM + normál előfizus SIM -hez kellene (mivel külön simen van a net-előfizum)
Mit javasolnátok, ami már bevált itt a fórumozók között?A Lenovo P770-et nézegettem, de valami hasonló tulajdonságút keresnék 200-300$ között ( ~4.5" kijelző, 2 magos cpu, 1gigás ram, 5-8Mpixel kamera)
-
imis
senior tag
kérdésem volna,
van egy sim normál előfizetéssel és egy sim internet előfizetéssel, ha ezeket egy ilyen dual simes telefonban egyszerre azaz egy-időben is tudom használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged