- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #100187 üzenetére
Szerintem meg a kijelző gyártóknál felhalmozódott raktár készlethez keresnek gyártót, akik ilyenkor fillérekért megkapják a kijelzőt.
-
adoks
aktív tag
Rendben. Köszönöm Mindenkinek.
-
válasz
Viktor0610 #100197 üzenetére
TD-LTE-t tudja csak.
-
-
adoks
aktív tag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a Zte v5 red bull v9180 2/8 az most tudja az itthoni 4G-t vagy nem? Mert az imént tárgyalt alis eladó az első képen úgy hirdeti, hogy FDD-LTE de a leírásban már nem szerepel sehol.
-
-
Jakuu
őstag
válasz
cs.zs. #100190 üzenetére
Semmi kulonos csak az amerikaiak nyomast gyakorolnak az EU-ra, hogy letrejojjon a kereskedelmi egyezseg.
Nem tudsz vele mit kezdeni, ugy erosittik a vilagbankok a dollar arfolyamt , mindennel szemben. A csunya csak az ebben, hogy ez igy is marad majd kesobb is, hiaba lesz olajar emeles, vagy az egyezmeny megkotese. -
cs.zs.
veterán
Sziasztok!
Történt valami a gazdaságban, amiről lemaradtam?
Vasárnap esti paypal vásárlásomat most iktatta az Erste. 298 , azaz Kettőszázkilencvennyolc Ft/USD árfolyamon . -
-
aytukabozs
addikt
válasz
t420s #100180 üzenetére
a feltörekvők úgy fest kezdenek rájönni hogy sokaknak sok az 5"
pl.:
THL nyócmagos mt6592, kicsi akku :/
A héten láttam még 1 hasonlót, de az istennek nem ugrik be mi volt az...
-
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Olyan mobilt keresek ami hardveresen kb azonos a Motorola Moto G-vel (kijelző 5” alatt!) dual sim-es, és ezektől a gyártóktól jönne: Huawei/Lenovo/ZTE.
Köszönöm
-
válasz
CoolBoy323 #100163 üzenetére
Picit azert igy egysiku a dolog.
Hungonak csaladja van/ lett nemreg... Ebben nekem sincs tapasztalatom igy nem rantom ra az ekét...
O csak egy kozvetito kapocs, es en se logok 0-24-be online fenn. Mivel o nem ertekesitett itt hardverapron telefont, max 5-10 ember csoportos rendeleseit intezte, nem hiszem, hogy gond lenne azzal ha itt nem online.
Nekem QQ-n valaszol, amikor odakerul. Szerintem nem olyan egyszeru...
Aki rendelni akar felmegy Alira. Lebeszeli a Chigonos csokaval es rendel onnan. Ennyi. Mas is megoldotta.
Jah probaltam en is mast keresni... Desoon es meg csomo shop.. Egy se irt vissza. A Chigonos chatre legalabb visszairtak...
290-es dollarnal en nem keresek mast. Sajat celra van telefonom, a tesztelgetesre igy mar nincs keret.
Luxus lenne... Veszek egy tabot es kesz. Nagyobb nyug a telefon mar.. Aztan majd mindenkinel kiforognak a hibas szarok...
Nalam is
-
janaman01
addikt
Szerintem sem gáz ha az egyik hasonlit a másikra...a gáz ott kezdődik ha klónod van....bár az se ha működik rendesen(mondjuk jól működő klónt még nem láttam
)
Szerk ; mikor az f1 re megvettem az üveghátlapot az iphonosok egyből mondták ájfon 4 koppintás ez a teló...mondom az ájfon klón....megadtam az örömöt nekik...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #100174 üzenetére
Az egy nagy koppintás, a meizunak sokkal előbb volt karika home gombja, és a kocka-panda dizájnt is ellőtte már a coolpad az f1-gyel pl...
Sose vennék olyat...
ja várj, de -
paulkaresz
aktív tag
Tud valaki olyan kínai webshopot amelyik Euróban számol el?Arra gondolok hogy a Paypal-ról Eurót von le,és nem vált át USD-re.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #100171 üzenetére
Mármint, hogy ne hasonlítson egy másik, lekerekített sarkú téglalapra?
Vettem ezt a szépnevű csodát. Fogalmam sincs, hogy mire hasonlít. Aztán megérkezett hozzá a gyári tok. Beleraktam. Egyik haverom meglátta így és rögtön megkérdezte, hogy "neked már megint új telód van"? Ebből világosan következik, hogy totál egyedi kinézetű a telóm. Vagy, csak azért tűnt fel neki a változás, mert a fehér telót, fekete tokba raktam. Akkor most ez azt jelenti, hogy pályát tévesztettem, mert designer -ként hatalmasat kaszálhatnék? -
-
doongoo
addikt
válasz
Akkor te biztosan ilyet használsz
-
Zeki
nagyúr
válasz
Max pár hónapja rakhattam be egy gif-et, amiben egy rövidebb oldalára állított téglalap volt.
Szépen elkezdték befele húzni/kerekíteni a sarkait.. előbb Sony lett, aztán Samsung, majd mégkerekebb, akkor meg ájfón. -
-
törölt tag
Csak nekem tűnik ovisnak ez a mit, miről koppintottak téma? Lesz...m, hogy miről másolták a kinézetét, csak működjön úgy, ahogy elvárható tőle.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
s4tch #100166 üzenetére
i6 klón? Mert duplan íves a széle/sarka? Hát, i6 is egy klón ha igy vesszuk, ez kicsit hamarabb volt mar az a design... innentol kezdbe ZTE Blade S6 sem i6 klón.
-
s4tch
veterán
válasz
Mercutio_ #100150 üzenetére
Ugyan kérem, a ZTE mint az originalitás élő szobra is simán kijött a saját i6 klónjával. Egyébként ha újraolvasod a hozzászólásomat, talán lejön belőle, hogy nem a ZTE-t mint gyártót hasonlítottam az Elephone-hoz, hanem a V5-ről írtam, hogy jó ár-érték arányú, ajánlott készülék, és egyfajta wishful thinking által vezérelve felvetettem, hogy a G2 is lehet hasonló, attól függetlenül, hogy a gyártó lopta-e a logóját.
-
aytukabozs
addikt
válasz
WOT-H-A-C #100164 üzenetére
+1
Türelem kell hozzá az biztos, de ha belefér hogy nem 5 perc alatt válaszol, hanem esetenként 1 hét alatt, akkor ajánlott.
A mostani telóm van tőlük, tehát én mégcsak nem is néhány, hanem csak 1 telót vettem a chigontól, de azzal nincs semmi baj. Pont ma kérdeztem rá náluk mennyi ez a TCL M2U, úgyhogy ki fog derülni veszek e még hungótól...(#100163) CoolBoy323
Mi is volt a konkrét szorid velük? Vagy még nem írtad itt le? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #100161 üzenetére
Nézd, a kontakt, tényleg döcögős Hungo-val, ezen kívül nem tudok negatívumot mondani a vele, vagy a chigonnal intézett rendeléseimre. Mondjuk én nem rendelek tonna számra telefont, csak néha párat.
A kommunikációt meg elfogadtam ilyennek. Igazából amikor segítséget kértem tőle mindíg segített. Nyilván mindenkinek szívejoga eldönteni honnan rendel. Nekem lehet, hogy idáig szerencsém volt.
off vége
-
b0bcat
addikt
válasz
CoolBoy323 #100161 üzenetére
Velem sem áll szóba hónapok óta, pedig semmi okot nem adtam rá tudtommal.
Mindegy, kerestem más forrást...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #100159 üzenetére
OFF/ Tegnap küldött árat, fekete 16gigás Mi3-ra és két ezüst Vibe -z-re várom a számlát.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aytukabozs #100158 üzenetére
csak két hónapja nem ad életjelet magáról a kiscsávó, szóval [iróna] rohadtul ajánlott az egész pereputty [/irónia]
-
aytukabozs
addikt
válasz
Old Gyfland #100151 üzenetére
kérdezz rá hungonál, árlistája már nincs a napi árváltozások miatt, de tuti tud szerezni.
(#100147) GIJoe, (#100146) b0bcat
Azt én is összenyomkondám, sőt a mégkisebb tesót a g1-et is. (a fél giga ram és az 'egyedi formaterv' ellenére
)
Magamnak én sem vennék elfántfont, de nagyon látványosan fejlődnek. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Old Gyfland #100155 üzenetére
Chigontól, megvan ~200$-ból a 2gigás mindennel együtt.
-
-
Old Gyfland
tag
Srácok, segítsetek. Kicsit bele keveredtem a rendszerbe. Eu raktárból honnan tudok rendelni Jiayu S3 - at, 3 gigásat? Egy két webshopot már néztem, de biztosan van olyan amit nem ismerek. Előre is köszönöm.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #100132 üzenetére
Én most adtam egy esélyt az Elephone-nak. Elvileg hamarosan lesz egy G5-öm. Megnézem, mit tud.
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Kaptam céges telefont, de nem szeretnék 2 készülékkel mászkálni.
A dilemmám az, hogy nem szeretném, ha a rámásolt telefonszámok bekerülnének a gmail-es névjegyzékembe! Megoldható ez?Nem szeretném sim-re se menteni, meg amúgy sem férne rá az összes kontakt.
Továbbá a névjegyzék vCard (.vcf) formátumban van meg, tudom ezeket egyszerűen importálni? Minden kontakt külön fájl.
Előre is köszi! -
GIJoe
addikt
válasz
aytukabozs #100139 üzenetére
IP67 ,köszi, de szerintem az ár miatt csak a china jöhetne szóba... DOOGEE DG700 vajh ajánlhatom e neki?
-
GIJoe
addikt
Láttatok valamerre vízálló telefon, EU raktárból?
-
gery2k14
tag
Sziasztok!
Tudom már irta valaki az Elephone P6000.
150$ külső raktárből vagy 180$ EU ból.
Játékra használnám inkább. -
s4tch
veterán
válasz
Graphics #100126 üzenetére
Kínaiaknál az "inspiráció"
nem bug, hanem feature. Engem nem igazán izgat, annyira kevés az originál dizájn ebben az iparágban, hogy a stabilitás, szoftveres támogatás, jó ár kombóval megvehető vagyok. A ZTE V5 sem egy túl eredeti cucc, mégis bőven megéri az árát. Ezen kívül kisebb méretű, korrekt hardverrel ellátott telefonból annyira gyér a választék, hogy a G2 simán benne van abban a 3-4 típusban, amit anyósnak el tudok képzelni.
-
válasz
FіkuszKukіsz #100129 üzenetére
Lopott név, lopott logó... Nekem nem lesz Elephone-om mostanság...
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
aytukabozs #100128 üzenetére
Mondjuk érdemes ellátogatni a hivatalos Elephone forumra, "noname" kínai gyártóhoz képest eléggé nagy élet zajlik ROM és support szinten.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Graphics #100126 üzenetére
Sztem csak rájöttek az kínán kívüli vevők felhasználói szokásaira, igényeire, és csináltak egy portoló csapatot. Az egyik kisebb elephone is úgy presell hogy belengetik rá a CM-et.
Mondjuk amúgy is látványosan fejlődik a cég, másfél éve volt 3-4-5 modelljük, mostmeg követhetetlen már hogy mennyi van. -
-
Ez max. itt a topicban "gáz" (mondjuk offtopic-ba kellene tenni), viszont szerintem vagyunk páran itt a topiclakók között, akiknek nem feltétlenül kell a dual sim... Én speciel még egyszer nem tettem be második kártyát egyik kínai ketyerémbe sem. (Egyszerűen nagyobb a választék a dual-sim-sek között.)
-
-
alázógyík
addikt
Ma megkaptam én is a Meizu MX3-at.
Malltól rendelve, számlásan, ingyen szállítva 59K-ért.Nagyon gyors a Flyme, a fényképezője remek, és a GPS-e rohadt gyors és pontos. Első bekapcsolás után 10 másodperccel már 12-14 műholdat látott zölden, pedig 10 emeletes épületek között voltam.
Egyelőre nagyon jó.
-
kzkz
őstag
válasz
Jakuu #100113 üzenetére
Ez alapján náluk is kínából jön a cucc, csak az ottani vámosok úgy tűnik nem fogják meg. Persze neki pont jó, mert pont spanyolban van
NLPost (Netherland Post)
NLPost (10-25 working days) - This method is NEVER stopped at customs in Spain and its price is final. In any case, if the user parasen is covered for any additional costs to be paid by us. US $ 5.02Fast Shipping
DHL (4-7 working days) This method involves customs taxes not included. Please inquire at the office of your country. US $ 25.00 -
adoks
aktív tag
Sziasztok!
Elephone P6000 vagy esetleg P3000s mennyire ajánlott?
És honnan lenne érdemes szerintetek? Pandawill+vámbiztositás, vagy efox európai raktárból? Esetleg valami jobb tipp? Köszönöm! -
s4tch
veterán
Dealextreme mennyire ajánlott mostanában?
-
Jakuu
őstag
Probalkozzal itt: www.bambuy.es
-
-
válasz
aytukabozs #100107 üzenetére
Nah a csudába... akkor az kihúzva.
Egyik kínai oldalon ezek szerint elnéztem, hogy van dualSIM verziója... -
-
Köszi a tippet
!
Egy kis frissítés a keresgélésemről:
Jelenleg igyekszem olyan dualSIM-es telefont találni (ez kihagyhatatlan funkció), amivel mobilos viszonylatban remek képek/videók készíthetőek. Lehetőleg max 5" es 400$ alatti ár.Eddig amiket találtam (+ mellette az etotalk árai, nem biztos, hogy a legolcsóbb, de viszonyításnak jó).
Mind dualSIM verzió:
- HTC Desire 826 - 380$
- Huawei Honor 6 Plus - 399$
- Xiaomi MI4 - 349$
- Huawei Honor 6 - 310$
- Lenovo Vibe X2 - 239$Mit gondoltok? Nyilván annak örülnék a legjobban ha az X2 is elég jó lenne, lévén a legolcsóbb. Viszont azt láttam, hogy az akkuideje nem olyan sok és közepes a kamerája.
Honor 6 Plus nagyon tetszik és mind az akkuidőről, mind a duplakamerás rendszerről nagyon jókat írnak, de 5,5"...
Jelenleg a Xiaomi MI4 tetszik a legjobban, de az előbb úgy tűnt egy képen, mintha a csodás fémkeret ellenére a hátlap csak valami csillogós, ujjlenyomatgyűjtő műanyag.Várom a véleményeiteket, talasztalaitokat
!
Köszi,
Sopi -
Coolmat
őstag
válasz
maggi1886076 #100097 üzenetére
"Csak sokan nem tudják,hogy nem használható itthon 4g-n."
Hogyhogy? Ezeket a frekiket tudja: 800,1800,2100,2600MHz, megvan mind a 3 hazai frekvenciatartomány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Elite: Dangerous
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Új Blackberry Priv!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged