-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2k14
tag
Na holnap rendelem a telefont. A kiszemelt: Elephone P6000. Van jobb 50e FT-ig?
-
bb71
őstag
válasz
Viktor0610 #101594 üzenetére
Köszi, de rájöttem a titok nyitjára: 4.1+ felett működik CSAK a Nokia Here!!!
4.0.4 van a két telón, míg a G3N-en egy 4.2.2
-
Imy
veterán
Xiaomi-nak, csak a Redmi 1 és Redmi 2 kétkártyás?
Mi3 vagy Mi4 lehetne dual SIM-es. tetszik, csak ez a problémám vele...
-
zolipapa66
tag
-
bb71
őstag
Az itt olvasottak alapján telepítettem a Nokia Here-t egy Jiayu G3N-re, remek, ugyan még nem navigáltam, DE a térképen legalább az utcánk neve is megvan (más ingyenes navigációkon nincs utcanevünk...).
Viszont a másik két telefonra (Vinus X1, Tatop W858) nem engedi a Play telepíteni - nem kompatibilis az eszközzel vagy mi. Pedig a Jiayu 4.0.4(3) ROM-ját portoltam át a másik két telóra, igaz, hogy az azonosító meg minden más is érintetlen.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet az ok, illetve hogyan lehetne feloldanom a feszültséget?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
IR blasteres mobilt gyárt valamelyik alternatív gyártó?
Olyasmire lenne szükségem, mint az LG mobilokban lévő, távirányítóként működő infra-adó. -
zolipapa66
tag
-
Laza...
addikt
válasz
palocz #101582 üzenetére
Az érdekes, mert ez a hibakód általában elflashelés eredménye. Ide tedd fel a kérdésedet
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #101578 üzenetére
Jogos, 12mm a helyes válasz
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #101578 üzenetére
Touche!!
-
-
beg
veterán
válasz
Pítőr #101569 üzenetére
Próbálkozott a thl is 5000 aksival. Azután bele is bukott a töltőelektronikás bakijába. Pedig az egy fokkal ismertebb cég. Szóval nem elég nagyot mondani, bizonyítani is kell. Ahhoz meg a kicsik nagyon kicsik. Minden hétre jut valaki, aki világmegváltó noname gyártó hihetetlen termékével akarja feltalálni a melegvizet. Azután meg sorra olvasni a kudarcokról, pl. Ulephone. Bocsátassék meg a szkepticizmusomért.
-
Pítőr
aktív tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
bozarjoska #101548 üzenetére
Szia, én most egy Tesco Op3nDott dualsimest használok, pont olyan célokra (leginkább telefon, kevés net), és erre tökéletesen megfelel. 29900 Ft volt, 24 hó magyar garival.
Ezt is érdemes megfontolni. -
Oldman2
nagyúr
Max. 5"-os képméretű a Lenovo P70-hez hasonló adottságokkal és árral rendelkező Dual SIM-es telót keresnék.
A P70 jó lenne, de nagyon úgy tűnik jelenleg nem kapható.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a Cubot X9-et érdemes megvenni vagy van ajánlottabb telefon hasonló paraméterekkel?
Köszönöm.
-
buca84
őstag
Ha van köztünk ECOO Aurore E04 tulaj, akkor kérem írjon rám pü-ben. Köszi!
-
TheSaurus62
tag
Van valakinek tapasztalata a D2014Turbo Bt-jával? Egy Motorola S9 Bt fülessel akartam használni, és csúnyán szaggat. A fülhallgatót hatodik éve használom mindenféle telefonnal, és ilyen gondom sose volt, tehát a telefonban lehet a hiba. ROM csere segítene rajta, vagy cseréltessem ki (még bőven garanciális)?
-
törölt tag
válasz
cappa72 #101556 üzenetére
Úgy értettem, hogy a két PC -s tool nem allergiás -e egymásra. Mondjuk telepítem a Kingrootot és amikor legközelebb indítom a Flashtool -t, akkor errort dob, mert vmit befoglalt a másik, szte belerondított a registry -be, vagy mert csak.
Csak azért kérdezem, mert kínszenvedés volt, mire a harmadik PC -n végre sikerült a Flashtool összes vackát működésre bírnom. Nem szeretnék emiatt még egy ötöst öregedni. Enélkül is már a "B" oldal forog és azon sem az első szám.
-
törölt tag
válasz
janaman01 #101539 üzenetére
Köszönöm! Szted ez a Kingroot és a Flashtool nem vesznek össze (mondjuk a driveren, vagy egyéb közösködésen)? Tudod, a régi, rossz emlékek. KIES vs. ODIN.
Ennyit még hajlandó vagyok megtenni, mert a barátomról van szó, de a pár hónapos teló úgy néz ki, mint ha sóderral együtt belapátolták volna egy betonkeverőbe és pár napig forgatták volna szárazon. Nem jósolok neki hosszú életet, úgyhogy nincs a project -ben annyi, hogy Cappa72 akár a kisujját is mozdítsa érte.
Silver10:
Sőt! Pont azért kezdtem Gurjont használni, mert abban volt először térképváltó. Mindhármat tudta használni (persze nem egyszerre). Nyugaton NT -t, vagy TA -t használtunk, a "blokkban" meg TM -et.
-
BullZeye
veterán
válasz
cappa72 #101552 üzenetére
Köszi, nem csodálom, hogy kutya sem készít backupot ...
szerk.:
Na jó, a fele se egyértelmű, úgyhogy azt hiszem inkább jó lesz az alap rom amíg nem csinál valaki valami kipróbált dolgot.
Gondoltam csak valami progival pár kattal lementem az egész memória képet bitről bitre, de nem így működik, úgyhogy ráér ez.. -
Zeki
nagyúr
válasz
bozarjoska #101548 üzenetére
Valamelyik Lumia.
-
BullZeye
veterán
Romolgatni szeretnék, de előtte backupot mindenről, miket kell lementeni mindenképpen, és hogyan?
Gondolok itt ha az IMEI eltűnik ne legyek bajban, legyen backup róla. Vagy ha nem tetszik az új rom, vissza tudjam rakni. Jelenleg ott tartok, hogy rootolva van a teló, de minden más gyári (nincs fent se CWM se TWRP) -
bozarjoska
őstag
Szevasztok!
Tudnátok nekem ajánlani jó, megbízható dual simes telefont? Apumnak kéne, leginkább telefonálásra meg egy kis netezésre használná. A lényeg, hogy ne keljen vele babrálni semmit működjön rendesen, megbízhatóan!
Kb 30ezret szánna rá, de használt is szóba jöhet! Android vagy wp az mindegy.
Köszönöm -
kymco
veterán
válasz
aytukabozs #101521 üzenetére
Köszönöm, ettől féltem én is.
-
válasz
silver10 #101542 üzenetére
Anno (mikor barátom még a NNG-nál dolgozott sok éve, ő volt többek között Pest megyéért a felelős), csak ők használták a TopMap térképeit. Kédöbb más cégek is megvásárolták a TopMap alapot, amire építettek, illetve a NNG már felvásárolta a TopMap-et.
Mivel anno az iGo alapult csak a legpontosabb térképen, ezért volt annak idején a legjobb. Ez rögzült a fejekben.
Ha lesz megint NNG normál módon, főleg, ha ingyenes lesz, tuti sokan letöltik. In app purchase pedig jó bevételi forrást jelenthet. -
Zeki
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C #101541 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha VAN mert baszki VAN normális áron megbízható, minőségi telefon, akkor minek kell venni drágán szart??? Perverzitás miatt?
Mert azért egy Xiaomi vagy ZTE van már normális áron, a minőségük meg nem kérdőjelezhető meg.
De nem, kell a sok szar 3. vonalbeli, meg klón, és mehet a nyavajgás... -
silver10
aktív tag
válasz
fateless #101522 üzenetére
"(berögzültség: az iGo a jó térkép)"
Távol álljon tőlem holmi kiotatás- okoskodás, de... Az én tudomásom-tapasztalatom szerint az iGO az a Nav'n Go (NNG)cég navigációs szoftvere (nem térkép) ami eddig jól boldogult sokféle térképpel. Köztük pl. a korábbi TopMap ma NNG, volt Tele Atlas, ma TomTom és az egykori Navteq, ma már HERE térképeivel egyaránt. De elég széleskörben ismert volt (releváns fórumok foglalkoztak vele) és én is tapasztaltam, hogy a HERE elődje a Navteq, Kelet Európa és persze Magyarország viszonylatában mennyire pontatlan ás hiányos volt évekig. Úgy néz ki mára már "kinőtte magát", ami üdvözlendő. Próbáltam pár pár navigációs szoftvert, mindegyikben lehet találni jót-rosszat. A hárombetüst pl. szeretik a Nuance TTS hang opcióért is sokan. Elég korán beletették. -
törölt tag
Koszonom az eddigi valaszokat, a tovabbiakban esetleg privatban is johetnek tapasztalatok, hogy ne legyen osszeszemetelve a topic. Holnapig kellene dontesre jutnom.
-
janaman01
addikt
válasz
#79335424 #101538 üzenetére
első körben ezzel nézném meg, másodikban pedig cappa72... egy cwm et barkácsolni rá és egy root zipet feltolni
volt a kezemben nekem is klón...cappa72 fabrikált rá cwm et és onnantól menyilt a menyország kapuja
-
törölt tag
Ha már megint itt tartunk, lenne egy aktuális kérdésem. Tegnap megtalált az egyik barátom, hogy rootolni kéne a telóját. Ez egy Android Note. Biztos, hogy eredeti
, mert legalább 32GB a tárhely és 4GB a RAM (de néha 6,5GB -ot ír). Az Elixír2 -vel, a CPU részleteinél találtam 657x -re utalót, de meg tudom nézni Flashtool -lal is. Persze, már felvilágosítottam a srácot és vázoltam, hogy sok jóra ne számítson, de szerintetek van esélyem a rootolásra és ha igen, akkor mivel érdemes próbálkozni?
-
válasz
sotetlovag97 #101531 üzenetére
Ha kintről vásárolta, akkor mielőbb indítson dispute-ot, ha vateráról, akkor
megérdemeltenincs mit tenni, max az értékelésben leírni, hogy hamis készüléket kapott.Valószínűleg egy MTK6572 proci 52MB RAM-mal, "mázlis" esetben egy 6582-es proci 1GB RAM társaságában lesz a készülékben, de ez utóbbit kétlem.
A kijelző felbontása talán 800x480 lesz, esetleg 854x480, de ezt egyszerű egy screenshot elkészítésével megtudni.Telefonálásra és alap dolgokra (pl net, mail) nagyjából elég lesz a készülék, illetve arra is hasznos lesz, hogy ne higgyen a mesékben.
Sajnálom, hogy így járt a barátod, és hogy nem érdeklődött előre.CineDOG1 #101534
Magam is meglepődtem, hogy milyen jó a Here. Ha korábban nem vettem volna meg a Sygic-et, most már tuti nem venném meg a jó ingyenes alternatíva miatt. -
cs.zs.
veterán
válasz
4G Ram , 20MP fényképezővel 100 dollárért, és van aki ezt beveszi ? Már a leírás is egy kamuözön. Döbbenet.
-
törölt tag
válasz
Én sem vagyok Lenovo szakértő, de sztem egyértelműen hamisítvány. A nevében ott a "c", ami Lenovoéknál nem szokás. Ezzel a "custom" -ra utalnak, ami itt magát a hamisítást jelenti. Aztán nézd meg (Google képtalálatok) egy eredeti Lenovo home gombját! Az nem házikó, hanem egy lótuszvirág szimbólum, amolyan Lenovo specialitás. Eddig már nem szoktak eljutni a hamisítványok.
Szerk: megelőztek.
-
törölt tag
válasz
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Egyik ismerősömnek rendeltek egy lenovo s850c-t, eddig minden rendben.
Engem nem hagyott nyugodni a tudat, hogy a telefon megérkezéséig majdnem 2 hónapot kell várni.
Így keresgéltem és találtam olyan oldalakat, ahol külön az ilyen hamisítványokkal foglalkoznak, vagyis felhívják a figyelmet, hogy mire figyeljünk.
Láttam itt is pár ember elég gyakorlott a "mit ne vegyünk" témában és mivel itt már több kérdést is feltettem és mindre kaptam is választ, így itt kérdeznék először.Ez amit rendeltek szerintetek hamisítvány?
És miben nyilvánul meg egy a telefonokhoz nem igen értő ember számára, hogy ez egy klón és nem az eredeti lenovo?
-
cs.zs.
veterán
válasz
#39868659 #101529 üzenetére
A szomszédomnak (barátom) 2 db Elephone van. Az egyik egy pár hónapos G6, állandóan lelép a hálózatról, aztán vissza, de hiába mutat jó térerőt, a SIM nem hívható. Kikapcs-bekapcs megoldja, de aztán megint hívják viberen meg messengeren, hogy Bélám mérnem vagy elérhető ? Na mindegy , szerintük jó az elefánt, rendeltek a tesójának is egyet, nem tudom mi a neve (tényleg nem is érdekel) de Kínából (átjött vám nélkül) 44 e Ft volt, 4G képes, de nem megy a magyar 4G, a gyárilag dobozában lévő töltő pedig nem működik.
Rövid összegzés
Én eddig 2 db Elephone készülékkel találkoztam, abból 2 db hibás. Én biztos hogy senkinek sem javaslom ezt a márkát. -
törölt tag
Udv!
Elephone p6000 113 dodoert vallalhato?
Koszonom -
-
válasz
zolipapa66 #101518 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy milyen fura nekem az, hogy miközben sokszor 6k-ért akcióban meg lehet venni a Sygic teljes EU térképét frissítéssel, illetve ingyenesen használható a nagyon jó Nokiás Here térkép, közben a berögzültségnek köszönhetően (berögzültség: az iGo a jó térkép) még mindig rengetegen görcsölnek az iGo tört változatának a telefonra való feltelepítésén, vagy egy használt telefon megvásárlása esetén azt kérdezik, hogy iGo elfut-e rajta.
-
kymco
veterán
Milyen telefont tudnátok ajánlani, ami egy gigás rammal rendelkezik, vállalható a minősége, és mindennel együtt kijön max 20-22 ezerből? Ha alatta van az ár, az sem baj. Mert ebben az árkategóriában elég könnyen fut ipari hulladékba az ember fia, és én nem szeretnék. Gyereknek lenne...
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
zolipapa66
tag
-
janaman01
addikt
-
nyisziati
veterán
Látom volt szó a védőfóliákról. Egy személyes tapasztalat: "Savvies"-t nem érdemes venni, nagyon vacak. Két hét után a gyakran érintett\húzott helyeken erősen megkopik, szinte smirglis lesz. Máshol meg csak zavaróan karcos.
A minőség a "Vikuitti"-nál kezdődik. -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #101501 üzenetére
A vaterára már ráállhatnának a zsaruk, a fogyvéd, meg a NAV, és alaposan meg kéne őket b@szni, mert jelentések után is simán vállvonással asszisztálnak a hamisítványok árulásához.
Mindegy hogy telefon, mosószer, ruha, leszarják ha hamis, csak nekik jutalék legyen belőle. -
KurtCobain
őstag
válasz
aytukabozs #101504 üzenetére
Azt én tudom, hogy arra értik, hogy valós személy árul. Csak egy olyan ember, aki eddig azt sem tudta hogy mi a vatera, vagy nem vásárolt még onnan, -szerintem- azt hiheti hogy valós, frankó terméket vásárol.
Szóval kicsit félreérthető. -
b0bcat
addikt
válasz
"RAM: 4Gb" -> = 512 MB?
"ROM: 16Gb" -> = 2 GB? -
aytukabozs
addikt
válasz
KurtCobain #101503 üzenetére
Hát végülis ellenőrizve vannak, hogy rendben van-e a likviditás....?
Amíg tejelnek addíg meg kit érdekel mit árulnak :/ -
KurtCobain
őstag
válasz
Nekem az tetszik, ahogy a TV-ben reklámozzák a vaterát. "Ellenőrzött eladók!"
-
Oishi
újonc
Sziasztok,
Vélemények és tapasztalatok alapján Jiayu S3 vs ZTE Blade S6 plus közül melyik a jobb? Tudom ízlések és pofonok ezért kíváncsi vagyok mindenféle véleményre.
Épp telefonvásárlás elött állok és egy régi THL W100 ról akarok váltani. Tudom ehhez képest mindkettő nagy előrelépés.
Nézegettem én már mindent LG G3 dualt is, de valahogy eléggé tanácstalan vagyok mi mellé rakjam le a voksom.
Előre is köszönöm.
Üdv.U.I.: Telefonra szánnék kb HUF 100e-t.
-
aytukabozs
addikt
válasz
sexymusprime #101499 üzenetére
a szomorú az hogy nem csak a távolkeleten hanem nálunk is ez megy,
néha unalmamban nekimegyek a vaterán egy-egy ilyen görénynek,
és mivel legutóbb egy 'lenovo' s850c telefon eladója pofátlanul végighazudta a levelezésünket és engem próbált inkompetensnek beállítani, jelentettem az ügyet a vaterának.
szerintetek történt valami?
simán hagyták végigmenni az aukciót, sőt az ürge azóta is zavartalanul terjeszti a klónfoschokat :/(#101502) Oishi
kemény dió,
mint brand a ZTE-t választanám gondolkodás nélkül, de az a design :/
pofára meg a jiayu jön be jobban, de a topic alapján nem egy egyszerű eset... (bár nem állítom hogy végigolvastam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest