- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
y300fire
tag
Esetleg vett már valaki ELEPHONE G2 telefont?
-
BullZeye
veterán
Vannak még nem lehúzós csoportos rendelések? Régen szinte beszerzési áron lehetett venni csoportosan, most viszont elég durva felárakkal találok csak.
-
kisda
aktív tag
Üdv!
Zp980+ 8mag 1/32 gb telóban elég rossz a ram kezelése. Létezik megoldás arra, hogy ne essen le 100-150 megára a szabad ram?
Reboot után van 450-500 mb ram, de hamar elfogy. Összes program kilövése után sem áll vissza 500 mb-ra, csak 250-300 mb szabad marad.
4.4 KK rom van rajta, ezzel sokat javult a JB-hez képest, de még mindig zavaró.
Ugyan ebben a telefonban, a LED villanó fényereje kb felére csökkent, lehet azt cserélni másik telefonéra? -
papeti01
senior tag
hello
ezeknél a kínai telóknál ha azt szeretném, hogy müködjön német, magyar, osztrák, stb lte és 3g hálózatokon melyik frekvenciát vagy mit kell néznem? (legfőképpen a xiaomi érdekel)
köszi
-
Pítőr
aktív tag
válasz
janaman01 #101289 üzenetére
Elég jónak tűnik! A coolpad féle 100%->100%-ot nálam az összes teló produkálta, de ha pár percet használtam, utána rögtön merült 2-5%-ot, szóval lehet, csak valami szoftvered dolog miatt van. Mondjuk ha 59%-al tettem le este, akkor már nem csinálta ezt, másnap rögtön 57-55% volt már csak!
-
janaman01
addikt
válasz
Pítőr #101288 üzenetére
no
a bejegyésemben kint volt de addig szerkesztgettem még jól el..(rontottam)(majd javitom), levett fényerő mellett csak wifi használattal ki lehet belőle hozni 7,5 órát, ha már fényerő rajta, és megy a 4G is akkor 3-4 óra, átlagos használattal auto fényerőn pedig kb 5,5 óra, este pontosan 2% ot esik menetrendszerűen
( itt azért megjegyzem, hogy a coolpad F1 et leraktam este 100 al és reggel 100 on volt akár rajta hagytam a wifit akár nem...) 2 simmel használom
ha mondjuk játszok is az szivja rendesen, illetve a 4G is érezehetően többet kér enni
összességében nincs rá panaszunk ( talán mondhatom igy ,a többiek nevében is) , lévén szó 5,5 " ról és FHD..talán itt még meg lehet jegyezni, pár embernél előfordult ( nálam is az elején ) hogy mikor újrainditottam a telót mondjuk 30% nál , újrainditás után már 20 at jelzett, de ez valahogy beállt...legalábbis nálam..
szerk : az esti merülés lehet az miatt van hogy a dupla koppos ébresztés be van kapcsolva ( ez most jutott eszembe)
na majd kipróbálom, hogy leveszem
-
ovika
tag
válasz
cs.zs. #101280 üzenetére
Oké.
Led érzékelő, jó akksi. A fő kritérium nála. 5"-os ips kijelző nem kell dualsim. Játék semmi,max szókereső. A fb messnger menjen (nagyon fontos ám) Viber és társai ne akadjanak. Hang jól érthető legyen mindkét félnek. Képeket min. y300 minőségben tudjon készíteni. Tényleg semmi extra 90%-ban telefonlására használná. Böngészés akadásmentesen menjen. Szerintem kutyafutában ennyi. Esetleg összehasonlító oldalakat tudnál ajánlani?
-
ovika
tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.
A feleségemnek kellene egy új telefon. Amit kért tőlem,hogy led értesítő és jó akksi legyen a telóban. Egy y300at nyúz most. -
motocoder
aktív tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
ÁrPi2 #101271 üzenetére
Ráadásul én abban sem vagyok biztos, hogy a Vodáé. Abban viszont igen, hogy a két másik, vidéken közösen üzemelteti a 800 -as frekit. Tehát ha tudja a teló, akkor bármelyik T -s kártya van benne, mindkettő tornyához tud csatlakozni ezen a frekin. Tehát sztem pont nem a Vodánál van jelentősége.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #101269 üzenetére
LINK lemaradt
-
aytukabozs
addikt
válasz
nepszter1 #101268 üzenetére
99%
szerk.
pont ez változott az elmúlt 2 évben,
ku#v@ra bekeményítettek a zöldmanók,
ennek az évnek az újítása hogy már a DHL-nél is van vámügynöki díj,
és hogy a posta is megemelte ezt 2k-raszerk2.
több boltnál van ellenben vámbiztosítás,
egyelőre a coolicool a befutó ezügyben, mert náluk ez csak +8%,
szemben mondjuk a panda 20%-ával.
A másik topicban épp írja valaki hogy szívóznak vele mert a visszajáró összegnek csak 1 részét akarják refundolni, a többiért meg kupont ajánlanak, de van aki meg csont nélkül megkapta a refundot... -
nepszter1
addikt
Most mekkora esély van arra pl. ha pandawillről rendelek egy jiayu g4s-t hogy megvámolják ? Mostanába honnan érdemes rendelni kb 2éve nem rendeltem kintről telefont gondolom azóta változtatok a szokások.
-
akos727
senior tag
Udv! Mi mostanaban a legtutibb vetel es melyik boltban, amelyik rendelkezik EU raktarral? Esetleg jo kinabol is, amennyiben valaki tudja, hogy Maltan mi a menete az afa, vam dolognak.... Olcsobb arkategoriaban keresgelek egy baratomnak, aki alapveto dolgokra hasznalna a telot, semmi kiemelkedo nem fontos. Zeneljen, menyjen a bongeszo, keszitsen elfogadhato kepeket. Egy Galaxy Ace 1-rol valtana.
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #101264 üzenetére
Bone123 csak a külsejét látta
mindenesetre érdekes , és jogos , mi a fene az az érintkező akkor ott ...
szerk : ja zenedoboz , hogy nem gondoltam rá
-
pane
tag
válasz
aytukabozs #101264 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
janaman01 #101263 üzenetére
Na most akkor ezmiez?
Olcsó és egyedi a Lenovo új nyolcmagos phabletja
Azt írja Bone123; "A készülék különlegessége, hogy a fenti műanyag hátlappal is megvásárolható, ám a kör alakú elem a Lenovo logóval csak díszítőelem."
Ehez képest meg;
Namost mi a frásznak egy díszítőelemnek érintkező?
-
janaman01
addikt
In Stock Lenovo Original K3 nota
nálam az ali , mikor milyen kedve van , hol oroszul hol üzbegisztánul hol a fene tudja milyen nyelven adja be az oldalt
ebbe a notába is miért lett volna olyan nehéz belerakni a b20 at....
-
törölt tag
Sokat tapasztalt forumtarsaktol kerdezem, az UMI mint olyan felejtos vagy akar jo is lehet? Ez a hammer izgatja a fantaziamat.
Ha a fele is igaz, a paromnak valo -
sbe561
tag
Valaki vásárolt már ettől az eladótól?
-
svgyula
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
Pítőr #101251 üzenetére
Hajaj valakinek beletapostam a kis lelkébe... de itt korántsem arról van szó, hogy az "elefánt" telefont lehúztam volna...
Ha egy kicsit továbbgondolnád a soraimat akkor nem vennéd személyes sértésnek, és igen ha a jiayu teszem fel miaju lenne akkor azt is elképzelnémmilyet gyárt autóban...
De minek is magyarázkodok.....Somatom:
-
-
törölt tag
-
beg
veterán
-
janaman01
addikt
Hajaj..a Mi4 re már a wimfos 10 et rakják?
https://youtu.be/lTTTFV38G_Q?t=51
-
svgyula
addikt
Már a tejet is hamisítják a kínaiak
Pedig ez igazi 235/3/4,7/2,8! -
Zeki
nagyúr
válasz
sexymusprime #101239 üzenetére
Szép kamuzás!
Ennyit a Mizoról. -
-
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék 4.7" vagy 4.5" telefont megbízható legyen legelsősorban és fehér. Lehessen vele csinálni vele jó minőségű képeket. a Keret sajnos max 40k áfával együtt . ( Barátnőmnek kellne a telefon )
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kabalapasika #101228 üzenetére
Itt egy sztepbájsztep.[link] Leszedtem mobilra belenéztem, megoldható a leírás alapján. Fordító kelleni fog!!
-
aytukabozs
addikt
válasz
kabalapasika #101228 üzenetére
hát ez valóban fura, mert ha 'mókolt' rom lett volna rajta egyáltalán nem ment volna az OTA frissítés, ha meg gyári akkor az IMEI-knek nem szabadott volna elszállni közben.
Nézz be a topicjába, bár a fejemet teszem rá hogy ott senkivel nem történt még ilyen, de hátha wwenigma vagy valamelyik másik ász, találkozott már ezzel a jelenséggel az XDA-s vagy az orosz/kínai oldalakat túrva...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kabalapasika #101226 üzenetére
Egy sima frissítés után? Vagyis ota jött frissítés és az megölte??
Vagy te próbálkoztál flasheléssel?? Érdekes a dolog. Qualcomos telefonoknál elég nehéz kilőni az imei-t, de nubia-ból már nem ez az első amiről hallok.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kabalapasika #101219 üzenetére
Hogyan sikerüt bukni az imei-t??próbáld így
-
kabalapasika
tag
Qualcomm snapdragon-os telo IMEI visszairásában tudna valaki segiteni?Csak MTK-ás leirast találtam!
-
sbe561
tag
Tudom, hogy friss még, meg hogy a Pandáról van szó és azt is hogy, csak TD változat, de nincs egy kicsit túlárazva a Redmi 2A
-
junkpod
veterán
válasz
lukaszokni #101199 üzenetére
Egyszerű nvram data at írással javítható, de ha nem okoz gondot ne foglalkozz vele. Reptéren pl hasznos az ingyen wifihez, minden kapcsoldaskor új telot érzékelnek így végtelen neted lesz
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #101215 üzenetére
Bakker, elfelejtettem!
Remélem legalább fizet, hogy reklámozhat. -
aytukabozs
addikt
válasz
zolipapa66 #101193 üzenetére
+
(#101192) CineDOG1Nem vagyok én semmi rossznak az elrontója, és beszélgessetek vele nyugodtan, de;
1. A srác még mindig a vifocal reklámembere (ezért nem újdonság neki a saját szállítási díjuk).
2. Nemigen tud magyarul...
-
válasz
gagez #101198 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb, ha CWM-ből root-olod, ha van elérhető CWM-hez 4.4-hez, illetve a 4.4-es rendszer engineering mode-ja támogatja az insecure-re állított adbd-t.
Lehet, hogy bonyolultan hangzik, de tényleg egyszerű.1, Tárcsázóba üsd be, hogy *#*#3646633#*#*
Előjön az engineering mode
2, Az engineering mode-ban a "log a debug" menüpontnál menj a User2Root menüpontra
3, Pöttyints a root-ra.
4, Kapcsold ki/be az usb hibakeresést a fejlesztői lehetőségeknél.
5, adb shell után ott figyel a
cappapa@cappapa-laptop:~$ adb shell
root:/ #Ha ez megvan, akkor a CWM-met átteszed az sd kártyára (/sdcard)
adb push cwm-recovery.img
ezek után adb shell-en keresztül fel lehet tenni a recovery-t:
adb shell
dd if=/sdcard/cwm-recovery of=/dev/recoveryA fizikai sd-re másold rá a root-zip-et.
Belépsz recovery-be.
ott pedig installálod a zip-et az sd kártyáról.Teljesen biztonságos, és hatásos megoldás.
Nem beszélve arról, hogy nem kínai xy-root... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gagez #101212 üzenetére
Droidtools-ban valóban van root kit, de az csak ideiglenest adna egyébként is!
viszont 15mp google ezt hozza: szkrollozz lefele
Vroot,cwm,twrp,root.zip minden van! Sok sikert!!
-
Terentius
őstag
válasz
sexymusprime #101210 üzenetére
Itthon nem megy a 4G.
-
beg
veterán
lenovo K3 Note (Android 5.0 2GB+16GB 4G LTE 5.5 Inch FHD Screen MTK6752 1.7GHz, 3000mAh Battery) presell.
Figyelem! TDD-LTE B38/B39/B40
De 176 USD-ért megfontolandó -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
osztszoroz #101206 üzenetére
Irootnál valóban kell! Vagy playről leszeded a superusert-és arra cserélaed a kínait!
-
svgyula
addikt
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
Sas madár #101204 üzenetére
Még egyelőre nem értem pontosan, hogy származhat-e belőle károm, viszont belinkelem, amiket találtam, hátha keresi majd más is. [link1] [link2]
Nekem is az jutott eszembe, h kémcucc, de én nem fogok kémkedni, ellenben valaki a bankszámlám után kémkedhet - csak azt nem tudom, hogyan. Mert ugye így h simán változat(ok), gyakorlatilag sehonnan nem lehet kiszűrni MAC-szűréssel, örökké online maradhatok wifivel.
-
Sas madár
őstag
válasz
Akkor ezzel a készülékkel nem tudnak lenyomozni a neten.
Ez valami kém cucc lehet"nagyon álcázva" -
BullZeye
veterán
MTK6589-es telómmal az a bajom, hogy Wazze alatt nagyon szopja az akksit (kb 2 óra alatt 100ról nullára), és rettentően melegszik. Az új MTK6752 chipnél ez jobb/rosszabb? Vagy ez abszolút telefonfüggő?
-
beg
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz
de, fix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest