Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz rizso #100688 üzenetére
Nem lenne teljesíthetetlen egyik sem.
Csak minek csináljon egy gyártó túl jót? Hogy ne köss kompromisszumot? De akkor nem veszed meg az újabb készülékét!
Na ez a gond.... Ezt hívják üzletpolitikának.
Egyszer majdnem csináltak egy összességében jó telefont a Jiayu-ék: G2F. Aztán jól elbazilideszzoltánozták a sok hülyeségükkel. (4 mag, 4,3" kijelző, stb...)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
citkar
addikt
Ha valakinek annyira fontos a frissítés érdemes előtte érdeklődni, milyen formá(k)ban is érhető(ek) el.
Van ahol semmi különösebb teendőd sincs, igaz talán ezek a drágábbak, de az olcsóbbaknál van ahol tesznek fel videót a weboldalukra, hogy hogyan is lehet frissíteni, illetve minden ehhez szükséges program, driver, ROM el is érhető az oldalukon, aztán döntse el az ember bevállalja-e vagy sem. -
Zeki
nagyúr
válasz #79335424 #100687 üzenetére
Te is mókolod a telód. De ezt nem mindenki szereti, akarja. Sokan azt szeretik, hogy kiveszik a dobozból, bekapcsolják, kiválasztják a magyar nyelvet, beállítják az időt, és megy a telefon. Ennyi. Ha jön frissítés, azt töltse le maga.
Se root, se custom. És ha már hülyül a teló, akkor bátran nyomhassanak neki egy gyári beállítások visszaállítását, ne legyen ettől az mégrosszabb.Ez nem nagy kívánság, mégis sok kínai teló ezen megfekszik. Kihívás ez nekik.
-
rizso
addikt
válasz CoolBoy323 #100689 üzenetére
Ennyire kihalóban az egyébként már k nagy 4,7"?? És ha átmegyünk tepsi méretbe, akkor van alternatíva?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
-
törölt tag
Ez sem ilyen egyértelmű. Nem tudom, hogy az én telómnak mi az ABC brand szerinti besorolása. De azt tudom, hogy a gyári romot csak custom recovery -vel tudom rootolni. Custom recovery -vel viszont nem megy az OTA frissítés. Ahhoz root után vissza kell tenni a gyárit. Nos, én pont le..om az OTA frissítéseket, sokkal többet ér nekem az a custom TWRP recovery. De ha most így elednám a telót, akkor a köv. tulaj cseszhetné a gyári frissítéseket. Az más kérdés, hogy a hazai tulajok elég kreatív csapatot alkotnak, így a topikjában csak az összefoglalót kellene lenyitnia és minden infót megtalálna a külön Gdrive -ra mentett romokkal és toolokkal együtt. Szvsz ez nem csak a brand besorolásán múlik.
Mellesleg velem is előfordult, hogy csörgött a teló, csak nem jelent meg semmi, amivel felvehettem volna. Ez is csak brand kérdése lenne? Fenét. Csak annyi történt, hogy rákényszerítettem a telót a szenzor szerinti megjelenítésre. Amikor jött a hívás, akkor épp fekvőben volt a teló. Elfordulni nem tudott, a hívásfogadó felületnek viszont nincs fekvő nézete, így nem tudott mit megjeleníteni. -
Zeki
nagyúr
válasz eszementális #100681 üzenetére
Nem foglalkoznak vele kategória.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
A következő paraméterekkel keresek telót:
- 2 sim
- minél jobb kamera
- minél jobb akksi üzemidő
- lehessen bővíteni microSD-vel (de úgy, hogy mellette menjen a 2 sim is!), vagy min. 32GB legyen a belső tárhely
- kijelző lehetőleg 4,3-4,7", HD vagy esetleg még FHD
- egy 720p vagy 1080p film ne okozzon neki gondot, akadás mentesen le tudja játszani (és ne forrósodjon fel tőle)
- minőségi burkolat, ha fém, az csak előny
- legyen rajta eseményjelző/értesítő ledVélemények, tippek?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
eszementális
tag
Sziasztok!
A beégett képernyőt cserélik garanciában a kínaiak? Két fehér pont van a kijelzőn. -
peestike
őstag
kis közérdekű "pozitív" képhez hozzátevő reklám:
a zopo baltic, most már zopo.lv bandához garis javításra küldött telóm ma kaptam kézhez, kábé 120 levélváltás után.
visszaküldtem, hogy szar, de le akartak húzni érintő csere okán 46+5 euróval, mivel, hogy biztos én nyúlkáltam bele a telefonba... (random érintéseket érzékelt a kijelző, nem egyedi eset, sokan szívtak/tunk vele)
mikor kábé 4X írtam hogy a prostituált édesanyátokba húzzátok bele, amit gondolok nem jutottunk semmire.
ma megjött a telefon, csak hirtelen...
zp700. 2014.10.01-2015.03.24. csak gratulálni lehet az ilyen szupporthoz szerintem...
szóval jó nagy sZopo a történet, ajánlani nem igazán tudom a céget.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
aytukabozs
addikt
válasz WOT-H-A-C #100676 üzenetére
+1
(#100674) Enikő92
Az hogy szereted magad megoldani a problémáidat, becsülendő és dícséretes dolog.
De ha fejjel mész a falnak, azzal nem megoldod a problémát, hanem újabbakat veszel a nyakadba.Vezetni is magadnak tanulsz meg, de mégsem mondod az oktatónak hogy ugorjuk át a szaros kreszt, és nyomás a forgalomba!
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
WOT-H-A-C
veterán
-
beg
veterán
válasz Enikő92 #100674 üzenetére
Ha minden kattintás előtt kérdezni fogsz, hosszú esténk lesz. Mi lenne, ha higgadtan elvonulnál olvasni és googlizni kicsit? Mert így nem leszünk előrébb. Én sem tudok repülőt vezetni és nem a botkormány mögül, 20 km magasan szeretnék megtanulni. Amit meg a mélyvíz topikba belöktél, az a stílus hagy némi kivetnivalót maga után. Kérni tudni kell, utasítani és elvárni kevésbé.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Enikő92
tag
válasz WOT-H-A-C #100672 üzenetére
Megtisztelne a társaságotok, de nem akarok én ezzel foglalkozni, csak szeretem megoldani magam a problémáim. Ok ha nem adsz linket, legalább áruld el, hogy mindegy melyik vcom driveert teszem a gépre? Amit elsőre találok jó? vagy vannak azért kritériumok?
uI: hát nem látok ott vcom-ra utaló dolgot...no mindegy
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz Enikő92 #100671 üzenetére
A needromos leírás azért egyszerűbb mert olyanoknak írták akik tudják mint csinálnak.
Te, szemlátomást nem tartozol ezek közé, úgyhogy nyugodtan haladj a szájbarágós leírás szerint!Ráadásul a kollega által ajánlott leírásban ott van a driver is.
szerk.
oops, wrong link...Nembaj. Ami nem öl meg az erősebbé tesz
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Enikő92 #100671 üzenetére
Figyeljen kisasszony... ...ha eme prominens geek bandához akar tartozni, akkor elvárunk némi önnállóságot ám!!
Linket had ne krlljen most már beszúrnom mert mobilról mindig oda rakja ahova akarja és nem oda ahova én!!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Enikő92 #100668 üzenetére
Igen, az hianyzik...
....de én is azt mondom, hogy inkább olvass mielőtt neki állsz mert könnyen ott találhatod magad, hogy bebootol a telefon, de ugrott az imei, vagy tégla a teló....
google-> " spflashtools használat logout"
aytukabozs:
[ Szerkesztve ]
-
Enikő92
tag
válasz aytukabozs #100667 üzenetére
jójó. Inkább segíts gyorsan megoldani ezt a menü problémát. Aztán hagyom is a bandát, na
-
aytukabozs
addikt
A Leagoo-val semmi baj nincs sztem.
Az én ZTE-m is b@szik OTA frissülni, ha bele van piszkálva a rom-ba,
márpedig Magyar nyelv a V5-ön csak úgy van ha belepiszkál valaki a romba.
Nekem nincs ilyen bajom, mert érintetlen rommal használom, de ettől még így van.De az biztos hogy akinek nincs affinitása az ilyesmihez annak inkább a WP való
Jelen esetben is szerintem hebrencsség a fő problem(#100666) WOT-H-A-C
Mennyé' szépen utána szakmázni a mélyvízbe,
itt kell a hely a GPS flamewarnak, és a nélkülözhetetlen mitvegyek kérdéseknek(#100668) Enikő92
ÓÓÓÓÓÓ bammmeg!
Azt se írja a mikró használatija hogy ne száríts benne macskát, de azért tudod magadtól is nem?[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Azért az érdekes, hogy vesz az ember egy márkás telót, és annál megy a frissítés. Vagy OTA és tök laza minden, nem baszódik el semmi, vagy online letöltős, SD kártyára másolós, aztán menüből frissítős, és megint nem baszódik el semmi.
Amatőr sem téglásítja a telefonját.
Aztán jönnek a kínai B brandek, és aki nem profi, az elbassza. Aztán jön a C azaz klón vagy olyan legalja, és az már akár pár hónap után magától csesződik el, taccsra.Aki nem zseni, vagy nem olvas igen alaposan utána, az vagy vegyen Windows telót, ahol a 10-es is úgy ment fel anyám dual simes Nokia telójára hogy jóformán nem is tudott róla, és minden baba, vagy vegyen drágábban minőségi droidost, ahol az update nem egyenlő a szerencsejátékkal.
-
aytukabozs
addikt
válasz Enikő92 #100663 üzenetére
figyelmetlenül olvasol....
ott van a link abban a HSZ-ben ahol a kép...de ott is kell majd válaszolni a kérdésekre amikre nem válaszoltál itt, pl. hogy driverek rendben vannak-e?
Ha nem akkor lehet azért nincs az options alatt semmi...[ Szerkesztve ]
-
Enikő92
tag
válasz aytukabozs #100661 üzenetére
Értem és köszi. De arra azért akkor is kíváncsi lennék, hogyan jött be neked a további menü az opsönsz alatt
[ Szerkesztve ]
-
Enikő92
tag
válasz aytukabozs #100661 üzenetére
a mostani állapotról van csak . De ez nem perspektíva nekem .
Amit bevágtál kép, az a needromos oldalról van, mármint a flashtool? Mert akkor nekem miért nem látszanak a további lehetőségek az options alatt vajon?
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz Enikő92 #100659 üzenetére
Ez a te telód a kezdetektől vagy használtan vetted?
Driverek fent vannak a gépen?
Mentésed BÁRMILYEN van a még működő rendszerről?Próbálj leszedni egy másik flashtoolt, mondjuk innen
De mondom még1*, menj át a másik topicba, nem szégyen segítséget kérni, itt szerintem mind megtettük már ha elakadtunk.
Ott meg olyan arcokat találsz akik kisujjból kirázzák hol a bibi...[ Szerkesztve ]
-
Enikő92
tag
válasz aytukabozs #100658 üzenetére
Inkább abban segíts hogy nekem is megjeenjen az a menü, amit bevágtál képként. És minden ok lesz asszem.
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-03/24/532576_nsjwvrcbpmbwoyzg_nevtelen.jpg
[ Szerkesztve ]
-
Enikő92
tag
válasz aytukabozs #100658 üzenetére
Csak tudnám neked hogy van ott. Mert nekem csak options van. Alatta semmi. Ugyanaz a progi? Vagy mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz Enikő92 #100657 üzenetére
ott lessz az az OPTIONS alatt;
Használtad már a flashtoolt?
A teló a frissítés előtt normálisan működött (home gomb pl.)?
Kicsit úgy tűnik hogy kapkodsz össze vissza ez meg a legrosszabb amit tehetsz miközben mélyebben belepiszkálsz a telefonba.Kicsit szedd össze a gondolataidat, és szerintem fáradj át a mélyvizes topicba ahol a 'nagykutyák' vannak
[ Szerkesztve ]
-
Enikő92
tag
válasz tahepa #100656 üzenetére
ezzel próbálkoztam, de vagy én vagyok kevés hozzá, vagy a leírás nem passzol vele. Pl. em találok pl ilyet a flash tool menüjében: choose Option->USB Model,click USB Model
–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High SpeedMegnyomom a download-ot, akksi ki, vissza. Rádugom. És elkezdi tölteni az akksit..ennyi történik
Pedig ez van a leírásban ...HELP[ Szerkesztve ]
-
Enikő92
tag
válasz tahepa #100653 üzenetére
Nem csináltam semmi iylesmit . Az előzménye annyi a dolognak, hogy rootolt teló és elkezdtem volna frissíteni ma délelőtt a szoftvert de kiírta a készülék hogy your system was demaged, wireless update is disabled. Erre visszállítottam volna a gyári beállításokat , de már valamiylen rendszer app hiánya miatt azt is elég hiányosan csinálta meg. Pl a középső home gomb sem reagál semmire. Szóval valmilyen flashelés kellene. Kaptam a leagoo topicban egy linket, le is töltöttem, de nem jutok dűlőre. Nem a leírásnak megfelelően megy a dolog. Szóval elég jól kitoltam magammal. A lényeg hogy jó enne egy tök új romot flashelni. Abban nem-e tud valaki segíteni?
-
aytukabozs
addikt
No kérem ha eddíg nem, mostmár biztos hogy a Leagoo nem egy sz@r cég, már hamisítják a telefonjaikat
-
Enikő92
tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy a telómon miért nem tudok hívást fogadni? Leagoo Lead5... Csak indítani enged
-
DEGU83
tag
válasz aytukabozs #100619 üzenetére
köszi a választ, igen kicsit gyenge a ram, de talán a 4 mag kompenzálja egy kicsit. Meg hát hogy ennyi pénzért...... szerintem attól függ mire használja az ember... tehát ezek szerint még nincs róla tapasztalat....
-
b0bcat
addikt
válasz aytukabozs #100641 üzenetére
Még a Huawei Y200 is 120 gramm.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
WOT-H-A-C
veterán
-
Ferenc.
tag
Köszönöm mindenkinek a választ! De sajnos ezek tényleg 150 grammhoz közeliek, egyet találtam ami 100gramm, mit szóltok ehhez? Overmax Vertis EXPI mobiltelefon. Még jókat is írnak róla s jó vékony is, az a lényeg ne legyen bumszli, nagy nehéz telefon.
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Abban tudtok segíteni, hogy készüléket keresek, s milyet ajánlanátok? Dual sim legyen, min 1Gb RAM , 4 magos, s ne legyen 4 colnál nagyobb, vagy max 4,5" , s ez mellett ne legyen 100 grammnál nezehezebb, ár 100e-ig, s szép, vékony keretes legyen. Nem igen találok ezeknek a paramétereknek megfelelőt. Márka is mindegy lenne. Köszönöm!
-
hunaqua
addikt
válasz zolipapa66 #100621 üzenetére
A K3 meg annyival más,hogy 1/16-os. Az A6000 meg 1/8-as,de teljesen ua.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz zolipapa66 #100617 üzenetére
Ez lesz az A7000 Knai megfelelője.AZ elv ua. mint az A6000 = k3
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
DEGU83
tag
elephone G1??? valaki vett már ilyet? Mi a tapasztalat vélemény?
-
zolipapa66
tag
Lenovo K4 Note......Lehet sikeres lesz, ha a 4G tudja a hazai frekiket.
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
Enikő92
tag
Szia mindenkinek!
Bocsánat hogy ide is beteszem.
Az lenne a kérdésem, kérésem, hogy frissíteném a szoftvert a lead5-ösömön, de azt írja a teló, hogy your system was demaged, wireless update is disabled. Mégis hogy tudom frissíteni szerintetek?
Köszi előre is! -
trebrona
nagyúr
-
Upo
addikt
válasz trebrona #100604 üzenetére
A kínai factory mode még jó is hogy kínai. Van amelyiken angol, aztán a felhasználó a cwm leírások alapján bejut a factoryba, nyom egy wipe-ot, aztán csodálkozik hogy többet nem indul a telefon. A factory mode wipe (clear eMMC) az az egész flash chipet wipe-olja, rendszerrel együtt, utána lehet tornázni hogy legyen nvram, imeik, mac addressek, kalibrációs beállítások és társai, ha egyáltalán van hozzá rom (hamisított telók rulez...), mondjuk ez a cubot-nál legalább beszerezhető.
Lényeg a lényeg, factory módot nem piszkálni!!![ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #100602 üzenetére
Szerintem a kínai szöveg fordításában próbált segíteni, hátha ugyanazok az írásjelek...
Persze ez csak saját tippem.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz aytukabozs #100602 üzenetére
Ez egy igen jó kérdés!!! Így korán reggel nem is tudnék választ adni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest