- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adoks
aktív tag
Ha esetleg érdekel valakit a Zte Blade S6 francia és angol amazonon is egész jó árban van.
A francián 225€ az angolon 170£ meg némi szállítási költség.
Eu-ból, nem Noname áruházból számlával stb.
Szerintem megfontolandó. -
laci laci
addikt
válasz
gipsztigris #100496 üzenetére
Nekem erről a z2-z3 jut eszembe, az is ilyen. 130-èrt.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #100496 üzenetére
Meg volna benne még egy SIM slot és ismerné a 800MHz -es LTE -t....
-
GIJoe
addikt
Kellemesen csökken a Meizu MX4 Pro ára...
- 5.5-inch Sharp 2K (2560×1536 pixels) Screen display
- Samsung Exynos 5430 8-core Processor
- 20.7MP rear SONY camera, 1/2.3 inch lens
- 3GB DDR3 RAM, 16/32/64GB ROM
- Flyme 4.0 -
QV222
tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valami progit amivel be tudom kalibrálni az iránytűt vagy is a mágneses szenzort?
Gondolom az vezérli az Íránytű APP-ot, már több iránytűt is fel telepítettem de de egyik sem működik jól. -
laci laci
addikt
-
Magicrat
tag
válasz
aytukabozs #100365 üzenetére
Na, eddig úgy néz ki, a supersu zavart be valamit. Sikerült rootolni, oszt most jó a teló
Legalábbis sehogy sem sikerül már előhozni a hibát
Azért, majd csinálunk egy mentést, mert szerintem nem volt még, jó az, ha van...Köszönöm a sok linket mindenkinek!
Üdv
Magicrat -
laci laci
addikt
Ha már itt vagyok nekem is lenne egy kérdésem.Snapdragon 8000-as telo,sajna elfeküdt és fasboot módban sem nagyon akar elindulni.Ha gépre dugón akkor csipog egyet,de azután semmi,tudd valaki segíteni?Köszönöm előre is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
7Sony7 #100480 üzenetére
Szerintem akkor meg kéne nézni egy frissebb romot. Bár nem tudom mi van a tieden. Ha jól gondolom a 2014/12/27 a leg frissebb, legalábbis needromon ezt látom annak.
Az SD problémát lehet, hogy root-al meg tudod oldani. Úgytudom a VRoot(IRoot) viszi, de lehet próbálkozni RootGenius-al is.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. A telón a gyári akkukijelzés vacak. 20-25% tól bármelyik pillanatban kikapcsolhat, mert jóval kevesebb van benne, csak ennyit mutat. ( Cubot S168) Lehet ezen valahogy segíteni?
más: 4.4 rendszer. Viberen küldenék képet, de nem látja az egyik tárhelyet. (belsőt v. az SD-t, most nem tudom) Be lehet állítani hogy lássa?
Na még egy:
PC-vel összedugom usb-n, csak a telót látja, az SD-t nem. Erre van valami egyszerű megoldás?
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #100474 üzenetére
Nekem sincs rá nagy igenyem
RVR400: jól van na, csak tudod a remény... -
-
junkpod
veterán
Azt írja pandawill hogy Hollandian keresztül küldik, akkor is lesz nav?
-
s4tch
veterán
-
klarkzone
tag
Sziasztok 70$-ig keresek legalább 4 magos kínai telót, 4,5"-ig, az Elephone G1-ig jutottam, valaki esetleg tud más viszonylag friss eszközről?
-
RVR400
veterán
válasz
GIJoe #100468 üzenetére
De van... Net számlacsomagom van, sosem annyi a könyvelt egyenleg, mint amit az aznapi vásárlásnál levonnak. Számolj utána, hogy vásárlás előtt megnézed az egyenleged, aztán vásárlás után is, így tudod, hogy mennyi volt ott a levonás. Aztán meg nézd meg a 2-3 nap múlva lekönyvelt vásárlást.
-
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #100465 üzenetére
a szenzor tulajdonképpen működik, csak nagyon rövidre van állítva. vagyis csak akkor, ha letakarom pl. újjal. vagy ha jobb kézzel telefonálok és a fejemhez szorítom. de ha bal kézben va, akkor már hiába (a tetején bal oldalt van a szenzor). tehát működik, csak rosszul van beállítva.
az additions úgy emlékeztem fel van téve, de most töltöm újra a store-ról... majd jelentkezem, ha sikerül...
köszi addig is! -
törölt tag
válasz
Wolfskin #100461 üzenetére
Elixír2 -vel tudsz szenzort tesztelni (nem kalibrálni). Ha vmit csinál a szenzor, csak a teló rosszul kezeli, akkor esetleg meg lehet próbálni a hívás közbeni szenzorra kapcsolás kikapcsolását és E-Robottal alkalmazkodni a rosszul kalibrált szenzoreseményekhez (ha már kalibrálni nem lehet).
A hardvergombokhoz meg XPosed alá tedd föl az XPosed Additions modult! Látni fogod benne, hogy mithogy, nem kell hozzá pilótavizsga.
Ami a másik felvetést illeti, van nekem elég kínai kütyüm, amikkel játszhatok, nem szorulok rá a Tiedre.
Tréfán kívül, ha az a cél, hogy tanulj, akkor ne vidd máshoz! Ha viszont a kapott értéket vetjük össze a befektetett energiával és az én telóm lenne, akkor a lelki békém érdekében, azonnal, rituális bosszú keretében vetnék véget hitvány életének. -
RVR400
veterán
válasz
Liberator24 #100463 üzenetére
Még jó, hogy a kamerák nem 50 és 130 Mpixelesek.
-
Liberator24
tag
Ez valami új fejlesztés? MTK6592 octa core, 17GHz
-
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #100443 üzenetére
háááát... hálás lennék, ha ebben tudnál segíteni. már korábban napokat töltöttem azzal, hogy idáig eljutottam, ahol tart most a telefon, de ezeket a falakat nem tudtam átlépni. ha esetleg tudnál részletesebben segíteni, vagy akár el is viszem hozzád a telefont...
eddig ezek a progik vannak fenn: Xposed installer, Super SU, Framaroot, GravityBox, Mobileuncle Toolscsak pl. ez utóbbinál, a menüben egyszerűen nem jelenik meg a közelségérzékelőt kalibráló menüpont. meg ilyenek...
-
trebrona
nagyúr
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #100453 üzenetére
Köszönöm
Én még le voltam ragadva a 3310-es 2 szimes kapcsolgatos hátlapnál
Mióta kijöttek az okostelefonok, csak apple készülékeim voltak ( van most is...iPhone5 ) és igy nem igazán követtem ezt az irányvonalat.
De beruháznék egy általad ajánlott dual sim-esre próbaképp.
Köszönöm mégegyszer a segítségeket ! -
törölt tag
válasz
#42007296 #100451 üzenetére
A dual standby mód azt jelenti, hogy mindkét SIM állapotát figyeli és tudja fogadni bármelyikre érkező hívást. De egyszerre csak az egyikhez tudja hozzárendelni az egyetlen rádiómodult a hívás lebonyolításához. A dual active -ban két rádiómodul van, ezért nem csak figyelni tudja mindkét kártya eseményeit, hanem az egyik kártyán bonyolított hívás időtartama alatt is teljes értékűen használható a másik kártya. Ez olyankor hasznos, ha várakoztatni kell a másik kártyát, mert átváltanál arra a bejövő hívásra. Valamint, ha az egyik kártyán netezni akarsz, miközben a másikon hívást bonyolítasz. Persze, hátrányai is vannak. A GSM -képesség tudomásom szerint más adókategóriába tartozik, így a plusz hardverelemen kívül, a többletadót is meg kell fizetni. Valamint, a plusz modul plusz erőforrást is igényel.
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #100450 üzenetére
Akkor viszont körül kell nézni náluk...ha valakinek épp olyan teló kell, amelynél tényleg 4-5 e különbség van...én is azt mondom megéri
-
aytukabozs
addikt
válasz
#42007296 #100451 üzenetére
Ja?
Kapcsolgatni nem kell semmit kb tizen X éveAz átlagos felhasználó átlagos dual stadby kétszimese úgy működik, hogy míg az egyik kártyán beszélsz, a másikon elérhetetlen vagy, de ez is orvosolható a 2 szám egymásra átirányításával.
Mikor meg nem beszélsz akkor természetesen mindkét kártya tud csörögni...Akkor itt van pl. Ő (Huawei Honor 3c)
középutas közkedvelt telefon -
törölt tag
válasz
aytukabozs #100448 üzenetére
Nem vagyok teljesen otthon a témában sajnos.
Szoval ugy gondoltam, hogy aktivan kezelje mind a két SIM-et.
Ne kelljen 2 telefont használnom. Mindkét SIM-ről tudjak ( átkapcsolás nélkül hivást fogadni ). -
aytukabozs
addikt
válasz
janaman01 #100449 üzenetére
bevallom nem néztem végig az összes telefont
amit én néztem az 60 náluk, kintről meg 54-56 között...
akkor belenyúltam ott ahol a legkisebb a különbség...
szerk.
amúgy most nézem hogy telóról bénán kerestem (nem találtam semmit),
közben meg már ki lettek tárgyalva itt korábban. -
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #100448 üzenetére
Nincs nagy difi? Cubot x6 70e ?....sokallom...kintről kb 140&+fa
-
aytukabozs
addikt
válasz
#42007296 #100446 üzenetére
"-egyszerre kezelje a két SIM-et"
Ezt pontosítanád? Dual active készülékre gondolsz?
Mert akkor az jelentősen le fogja szűkiteni a lehetőségeket mind árban, mind alternatívákban.szerk.
Éljen megint lassú voltamRáadásul a legtutibb készülékek nálunk 1simes verzióban vannak a piacon :/
de ha már hazai beszerzés,
erről a mobilx-ről valaki hallott már?
Ahogy nézem nincs olyan nagy difi a kinti megáfázott,
és az ő (jajdejónemkellkínábakűdeni)garanciás áraik közt... -
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen dual SIM-es telefont ajánlanátok a következő paraméterekkel :
-Mo.-on beszerezhtő
-egyszerre kezelje a két SIM-et
-árkategoria középső része
-megbízható, jó minőség
?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.: Csipesz
Ui.: ha üzletet is tudnátok ajánlani, kivállt képp hálás lennék
-
-
törölt tag
válasz
Wolfskin #100436 üzenetére
Ez fura, mert az XPosed Additions modulban külön opció van a screen off állapot esetén érvényes remapra. A képernyőkikapcsolást pedig sztem lehetne még erőszakolni automatizálóval. Mondjuk E-Robotban, egy "kijelző bekapcsolt" esemény, "hívás állapot: beszéd közben" feltétellel, indît egy "kijelző kikapcsol" műveletet.
-
Hali1975
tag
válasz
topi66 #100439 üzenetére
Szia,
kosz, de az nem jatszik nekem:.)!
Ezert nem is irtam a sorba.
Egyszeruen nem szimpatikus.
a p70 koser lenne, ha a kamera is megkozelitene a hongmiet.
De egyelore ,amiket lattam tesztfotokat, azok nem igazan gyoztek meg.Ugy tunik ,akkor meg varok hogy vagy a felsoroltak kozul legyen tobb tapasztalat,vagy esetleg ujabbak jelennek meg addig.
Udv
-
cs.zs.
veterán
válasz
fateless #100431 üzenetére
Az ersténél is összevissza megy a dolog, full kiszámíthatatlan. Vasárnap vásároltam, zároltak egy összeget. Kedden reggel iktatták, az nagyobb összeg volt. Most beléptem, ránéztem, valamikor a héten korrigálták. Kicsit visszavettek. Nesze neked kiszámíthatóság. Ezeknek O V a rektoruk, vagy mi ?
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Gondoltam lassan cserelnem a hongmit:-)!
Azert vannak mar a 64bites 8magosok kozott jo kis telok.
Az baj, hogy nem tudom eldonteni: varjak meg vagy bevallaljak egyet ezek kozul.Gionee Elife E7 3G RAM+32G ROM
/szimpi a hatlapot kiveve. es nem tudom ez milyen sokat mehet egy toltessel.Illetve kamera szempontbol ez vallalhato/ECOO E04 5.5inch
ez is ott van es kijon 3giga rammal is- de egyaltalan nincs sok info rola-minoseg, kamera/Jiayu S3
ez is koser ezert az arert. de a kamerarol vegyesek a velemenyek.Lenovo P70
ez korrekt telo, csak a kamera itt nem koser,ahogy a tapasztalatok latomVan meg tippetek?
Nem surgos, hatha jon meg valami jo kis telo a kozeljovoben
MOndjuk a hongmi utan egy 5-5,3as kijelzo, kamera lehet 8megas, de a minosege a hongmie vagy folotte. es a 2 giga ram fontos.
Koszi
Udv -
-
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #100430 üzenetére
köszi, tudom, azokat már próbáltam is. megrootoltam, remap, minden létező alkalmazást kipróbáltam, majdnem jó is, csak ha a képernyő inaktív, akkor a gombok is. semelyik gomb nem aktív, ha a képernyő sem, még a hangerőt sem tudom állítani. ezt nem tudom átlépni. tehát először képernyő aktivizálás és utána tudom csak megszakítani a hívást.
viszont erre a legtöbbször nincs is szükség, mivel a képernyő magától is feléled, és a fülem is lerakja a hívást, igaz, beszélgetés közben is, nem várja meg, míg elköszönök... (hiába kértem rá, ez süket fülekre talált...)
-
GIJoe
addikt
válasz
cs.zs. #100426 üzenetére
Tizenéve vásárolok a netről, de mindig jön egy valaki aki megmondja a tutit
Elmondom hogy vásárolok, OTP webkártyám van, az alin vásárolgatok vele
vagy nagy ritkán Paypalon. Az itt található táblázat, utolsó oszlopának jelen esetben a legalsó sorában található árfolyamon vonja le a pénzt a bank.
Minden héten vásárolok, és csak annyit von le amit kalkulálok... Jelen esetben:284,90 Ft/$
Paypalom jól van beállítva... -
törölt tag
válasz
Wolfskin #100409 üzenetére
A hardvergombok remapolását, meg a kijelzős ügyet meg lehet próbálni. Hozzávalók:
Kockázatvàllalás
Türelem
Vállalkozókedv
Root
Pár hete mėg a mikrofon ügyre is ezt írtam volna, de sajnos, azóta képtelen vagyok megoldani egy hasonló mikrofon hibát. Totál X akta. Konkrétan látom a logban, hogy vmi némîtja a mikrofont. Csak nem tudok rájönni, hogy mi és miért. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Wolfskin #100424 üzenetére
A HW hiaba jo, ha a mogotte levo SW egy hulladek.
A mikrofon is lehet a legolcsobb szar. Meg pl a forrasztas minosege sem mindegy.
Sok hely van, ahol lehet sporolni, es ki is hasznaljak!Nem tartanak csak 1 sw fejlesztot pl. Mig a nagyok 1000ret is akár (nemelyik hiaba, de ez mas teszta
)
-
Wolfskin
őstag
válasz
CoolBoy323 #100421 üzenetére
egyébként azért nem értem ezeket a hibákat, mert ezek nem függnek össze a készülék árával/gyártási minőségével. hardveresen egész jól össze van rakva. ekkora szoftveres/firmware hibákat véteni inkább a kompetencia teljes hiányét mutatja. egyedül a mikrofont nem értem, mivel egy párezer forintos legolcsóbb készülékkel is lehet telefonálni, nem hinném, hogy ez is a költségvetésnek esett volna áldozatul... bár az lehet egyedi hiba is.
tehát a mai fejlesztési irányelvek közül (Buddha után szabadon) a...
• csináljuk meg szándékosan szarul, hogy hamar újat vegyen
• csináljuk meg tudatosan szarul, hogy kevesebből kijöjjön,
• csináljuk meg szarul, mert az jó poén
• a kérdés irreleváns (más szóval ki nem szarja le?)
...negyedik, utolsó volt az, amelyhez a gyártó igazodott.
és mivel hardveresen egész jól össze van rakva, és nem is vettem annyira drágán, ezért gondoltam kiegészítem annyival, hogy rendesen működjön, ha meg lehet csinálni. -
cs.zs.
veterán
válasz
GIJoe #100400 üzenetére
Ne 287-tel szorozd a dollárt, mert az már nem igaz. Ez van kiírva a bankok oldalain, az enyémen is, mégis 298-cal számolt a bank kedd reggel. Rákérdeztem hogy hogyan lehet eladási ár fölött az árfolyam, : úgy hogy a kártyaszolgáltató is felszámít átváltási díjat. Nem értem , de egy szó mint száz: vasárnapi vásárlásomat kedden reggel 298-on forintosította az Erste. Maestro kártyával, ami nem hitelkártya, hanem az online számlámhoz tartozó egyszerű bankkártya.
-
Wolfskin
őstag
válasz
CoolBoy323 #100417 üzenetére
nem. én szeretném, ha eljön az ideje...
honnan vágod ennyire ezt a gagyi kategóriát? te is beleszaladtál? -
Wolfskin
őstag
válasz
CoolBoy323 #100414 üzenetére
az soknak tűnik... és elsőre úgysem sikerülne, mert elég masszívak tűnik.
a többiben azt hiszem igazad van...
kivéve, hogy semmire nem jó: a lézerpointer jól működik, a gps vevő erős, az iránytű úgyszintén. az ébresztője hangos, az aksija sokáig bírja. egy vízhatlan garmin gps 100e fölötti árkategória, ez meg szinte ugyanazt tudja.
telefonálásra alkalmatlan csak szegénykém... -
Drakoo
tag
válasz
Viktor0610 #100403 üzenetére
Meghajlom hatalmad előtt mester!!! Segített!!
-
-
nimfas
addikt
-
-
s4tch
veterán
Még mindig olcsó, kompakt telefont keresek. LTE nem kitétel. Doogee LEO aliexpressen van $72-73 környékén, de a puha hátlap nem győzött meg.
THL T12 volt már valakinek? Ez se tűnik rossznak, "TKT12" kuponnal $99,99 az antelife-nál.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #93898 üzenetére
sziasztok,
ZGPAX 9 telóhoz keresek segítséget. olyan programozó, szakértő kéne, aki meg tudja oldani az alábbi problémákat (lehet, hogy mélyebb programozói tudást is igényel...
)
1. a fizikai (piros/zöld, hangerő) gombok kikapcsolt screen mellett is működjenek, tehát pl. beszélgetés közben lehessen hangerőt állítani, vagy a végén bontani a vonalat
2. ha hívás közben kikapcsolom a screent (sajnos csak manuálisan lehet és kell is, a beépített közelségérzékelő semmit sem ér és nem lehet kalibrálni), akkor az ne kapcsolódjon vissza 5 mp múlva automatikusan (mert ilyenkor füllel bontom a vonalat sajnos)
3. a mikrofont valahogy bekalibrálni, vagy nem tudom mit lehet vele, de a partnereim mondandója 95%-ban ugyanaz: halló... halló... nem hallok semmit... halló (akkor is, ha nincs kihangosítva). aztán megjavul, és megint elmegy a hang. kontakthiba lehet? vagy szoftveres? mindenki nagy recsegést hall, sistergést, a saját hangját vissza, stb.
a készülék amúgy (sok mindenre) jó lenne, csak egy dologra alkalmatlan jelenleg, az pedig a telefonálás. az érte adott pénz jelenleg kidobott pénz, ha esetleg valamennyi költséggel telefont lehetne faragni belőle, szerintem megérné.
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod #100392 üzenetére
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de mindegyik másik képen is látszik, hogy jobb az S5 kamerája... A színhelyesség meg azért jó, mert valójában senki sem volt ott a fényképezésnél, és mindenkinek a monitorán is más és más színek jelennek meg, és mindenkinek más az igénye.
-
v-man
őstag
Írtam egy kis összefoglalót az Ulefone Be Pro-ról, a nevem alatti logout linken olvasható
-
-
Drakoo
tag
Sziasztok szeretnék érdeklődni, Külföldi telefonnal kapcsolatban!
Minideal.net oldalról rendelve lett telefonom Lenovo A8 A806 mostanában azt csinálja h ha készítek egy képet és meg akarom nézni a telefonon ott látom normálisan, de ha csatlakoztatom a géphez és rá akarom másolni akkor ott már csak a kép kb 1/3-a van meg... gyári reset? vagy valami ötlet? esetleg másnál? Segítségeket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged