- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
adoks #113960 üzenetére
Hát nekem 100 megás a havi keretem de több szőr mértem és bőven maradt a keretből.
Nem az eltelt időt hanem mennyiséget mér.Jól is néznénk ki ha egy rövidebb avi film méretét mérné le.
-------------------------------------------
Az emberek szinte kivétel nélkül mind úgy gondolkodnak - ezt a kijelentést azért átgondolnám.
Vagy az a szinte olyan mint az akár? -
Ájvé
veterán
válasz
adoks #113948 üzenetére
Korlátlan mobil net? Hol élsz te? Pont erről van szó, amíg ezreket fizetsz pár száz megáért, addig nincs miről beszélni. Árulják 4G-s készülékeket, hiper nettel, csak 1 perc alatt el is használod azt a keveset, utána meg marad a 32 kilobit/s adatforgalom, ami EDGE-nél is lassabb, na persze jó pénzért kapsz még pár gigát (de legalább nem számláznak túl forgalmi díjat, mekkora lehúzás volt ez régen, mert olyan jótét lelkek ezek a szolgáltatók ügye).
-
válasz
adoks #112795 üzenetére
Több, mint két hónapja vettem egyet, azóta tervezem egy teszt megírását.
Nagyon jó készülék, engem mindössze egy dolog zavar, amit általában (nem minden esetben) Snapdragon procis telefonoknál tapasztalok: egy-egy program indításánál, ha első alkalommal indul, és nincs bent még a gyorsítótárban, akkor akár Gmail, akár sms, akár tárcsázó, tehát egyszerűbb alap programok esetén is 2-3 mp, mire megnyílik. Utána már nincs ilyen probléma, csak az első alkalommal. Kb olyan ez, mint pl a Samsung Galaxy S4-nél volt. Szerintem a nem ideális Lewa OS az oka, de még nem raktam fel CM-et vagy mást, hogy ezt ellenőrizzem (van egy 20 napos babánk, most ő élvez elsőbbséget).
Ettől függetlenül egy remek kis jószág, a kijelzője megdöbbentően jó - mondom ezt úgy, hogy van itthon egy Meizu m1 Note, egy m2 Note és egy QHD-s IUNI U3-as telefon, amikhez hasonlíthatom.Ha nem lenne a B20 hiánya, ez a készülék lenne az új ZTE V5 már persze ha a hangoskodók is megismernék. Most már baromi olcsó is, amikor én vettem, még tizenpárezerrel drágább volt.
Ha kérdésed van a készülékről, tedd fel nyugodtan, ha időm engedi, megnézem és válaszolok.
-
topi66
aktív tag
válasz
adoks #100507 üzenetére
A V5 megy 3G-n vodaval,mivel ezt használtam eddig,most az egyik fórumtárs jóvoltából a Blade S6-ot.Valóban jobb a fényképező,nagyobb a tárhely,gyors,még nem jó hozzá a 3 betüs navi(navi közbeni híváskor befagy) de ez nem a telefon baja.A nano simre váltás a szolgáltatóknál 0 forint volt(t+voda) valaki itt linkelte a spanyol webshopban már 55ért kuponnal elérhető!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest