-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
adoks #113960 üzenetére
Hát nekem 100 megás a havi keretem de több szőr mértem és bőven maradt a keretből.
Nem az eltelt időt hanem mennyiséget mér.Jól is néznénk ki ha egy rövidebb avi film méretét mérné le.
-------------------------------------------
Az emberek szinte kivétel nélkül mind úgy gondolkodnak - ezt a kijelentést azért átgondolnám.
Vagy az a szinte olyan mint az akár? -
Ájvé
veterán
válasz
adoks #113948 üzenetére
Korlátlan mobil net? Hol élsz te? Pont erről van szó, amíg ezreket fizetsz pár száz megáért, addig nincs miről beszélni. Árulják 4G-s készülékeket, hiper nettel, csak 1 perc alatt el is használod azt a keveset, utána meg marad a 32 kilobit/s adatforgalom, ami EDGE-nél is lassabb, na persze jó pénzért kapsz még pár gigát (de legalább nem számláznak túl forgalmi díjat, mekkora lehúzás volt ez régen, mert olyan jótét lelkek ezek a szolgáltatók ügye).
-
válasz
adoks #112795 üzenetére
Több, mint két hónapja vettem egyet, azóta tervezem egy teszt megírását.
Nagyon jó készülék, engem mindössze egy dolog zavar, amit általában (nem minden esetben) Snapdragon procis telefonoknál tapasztalok: egy-egy program indításánál, ha első alkalommal indul, és nincs bent még a gyorsítótárban, akkor akár Gmail, akár sms, akár tárcsázó, tehát egyszerűbb alap programok esetén is 2-3 mp, mire megnyílik. Utána már nincs ilyen probléma, csak az első alkalommal. Kb olyan ez, mint pl a Samsung Galaxy S4-nél volt. Szerintem a nem ideális Lewa OS az oka, de még nem raktam fel CM-et vagy mást, hogy ezt ellenőrizzem (van egy 20 napos babánk, most ő élvez elsőbbséget).
Ettől függetlenül egy remek kis jószág, a kijelzője megdöbbentően jó - mondom ezt úgy, hogy van itthon egy Meizu m1 Note, egy m2 Note és egy QHD-s IUNI U3-as telefon, amikhez hasonlíthatom.Ha nem lenne a B20 hiánya, ez a készülék lenne az új ZTE V5 már persze ha a hangoskodók is megismernék. Most már baromi olcsó is, amikor én vettem, még tizenpárezerrel drágább volt.
Ha kérdésed van a készülékről, tedd fel nyugodtan, ha időm engedi, megnézem és válaszolok.
-
topi66
aktív tag
válasz
adoks #100507 üzenetére
A V5 megy 3G-n vodaval,mivel ezt használtam eddig,most az egyik fórumtárs jóvoltából a Blade S6-ot.Valóban jobb a fényképező,nagyobb a tárhely,gyors,még nem jó hozzá a 3 betüs navi(navi közbeni híváskor befagy) de ez nem a telefon baja.A nano simre váltás a szolgáltatóknál 0 forint volt(t+voda) valaki itt linkelte a spanyol webshopban már 55ért kuponnal elérhető!
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest