Aktív témák
-
válasz
negyedes #11346 üzenetére
Külön Yahoo appra nem feltétlen van szükség, ha nem használ mappákat az ember...
A VPN-es kérdésemre valaki
-
Azt meg lehet valahogy oldani gingerbread-en, hogy az összes forgalmat (egyetemi) VPN-re irányítsa? sokszor kapcsolódok nyitott wifikhez, nem árt, ha van némi védelem. (illetve vannak szolgáltatók, akik a viop-ot/SIP-et blokkolják a mobilneten. Ezek miatt sem ártana egy maszkolt kommunikációs csatorna.
-
-
válasz
róland #11050 üzenetére
Arra, ha az embernek szűkös a mobilnetje, akkor alkalmanként wifin frissíti az adatbázist, amúgy magánál hordja a cuccot.
#11051: ok, olyan megoldásra gondoltam, amihez telepítés, adatbázisfrissítés után nem kell semmilyen net. Pl vizitúráról hazatérve Tiszafelsőböröcske vasútállomásától tudjam tervezni a hazautat Kiskunborzasztó-alsóig (feltételezve, hogy a Tfböröcskei állomás, sok másikhoz hasonlóan nincs ellátva személyzettel, aki fel tudna homályosítani, h kár volt a táborból eljönni, mert az utsó csatlakozó vonat délben elment).
-
-
Offline böngészhetõ MÁV menetredrõl tud valaki? Eddig csak pdf-eket találtam ilyen célra...
-
találtam egy hasznos infót azoknak, akik yahoo maileznek. Szeretem, h egy kliens kezeli az összes mailemet, ezért utánanéztem, hogy lehet kicsiholni POP-elérhetőséget a Yahoo és a hotmail fiókból:
Yahoo:
1. Options/Account info: Content átállít Yahoo Asia-ra
2. Options/Mail options, POP->Allow
A kliens ezekután automatikusan konfigurálja magát:
- pop szerver: pop.mail.yahoo.com, SSL, port#995
- smtp server: smtp.mail.yahoo.com, SSL, port#465 (azonosítással)
(account name: a "@yahoo.com" NÉLKÜL)hotmail, ha automatikusan nem megy:
- pop szerver: pop3.live.com, SSL, port#995
- smtp server: smtp.mail.yahoo.com, TLS, port#25 (azonosítással)
(account name: a "@hotmail.com"-mal EGYÜTT)Egy laikus kérdés: ennyi titkosítás (SSL, TLS) mellett elvben biztonságosan lehet átküldeni a levelezést egy nyitott wifin?
-
-
Android+OCR (optical character recognition) szavakra keress rá. Kidobta pl EZT.
-
Tud valaki +oldást DTS hangsávok lejátszására galaxy s II-n? sajna alapból nem megy, és nincs kedvem konvertálni
-
-
-
válasz
DonMedve #10446 üzenetére
A sygicot tesztelni fogom, mihelyst megjön a telóm.
Apropó, a sygic oldalán lehet szavazni újításokra, és ott van a TopMap térképek használata. Kérlek benneteket, támogassátok. Tök jó lenne, ha lenne némi verseny a kelet-EU piacon... (+az amigo mellett lenne még szoftver TopMap térképekkel)
-
válasz
KaoszTom #784 üzenetére
Köszi az infókat
Nekem még szoknom kell a gondolatot, elsőre felteszem a Kaiseremre, aztán megvárok egy HD2 kategóriájú (és képernyőméretű) gépet
-
-
Üdv mindenkinek. A windows mobile 7 várható tulajdonságai elijesztettek attól, hogy a platformon maradjak, és gondoltam, megismerkedem közelebbről az androiddal.
Kérdés: használ valaki közületek iGO-t androidon úgy, hogy korábban WiMo-s igo 8.3-at használt? Mennyire tökéletes már az androidos verzió? tud annyit, mint a wimo-s változat?
igazából ez az utolsó progi, ami kérdéses az áttéréshez.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged