Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Realme 9 Pro - nevével projektál
Új hozzászólás Aktív témák
-
copchi
újonc
Sziasztok !
Z60 S pro-ról van valakinek "hosszabb távú" tapasztalata ?
Sajnos nem nagyon találok a telóról tesztet sem véleményt. -
Joe63
tag
válasz
Aethelstone #37 üzenetére
Nem vált be, hogy máris árulod?
-
Aethelstone
addikt
Üdv!
Én berendeltem egy egy Z60S Pro-t.Durva, hogy 200K körül hozza speckóban a majd' 400K-s Xiaomi 14T Pro-t. És tényleg ne keverjük valami gagyi gyártóval, a ZTE a legnagyobbak között van. Vol számos ZTE teló, csak jót tudok róluk mondani, remélem ez is be fog válni.
-
01
tag
Csak jót tudok mondani róla. 4,5 éves a telefon, és ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint amikor megvettem. Semmi belassulás, semmi gond. Egyszer fagyott le, vmi nem google playes játéktól... Ennyi. Még mindig havonta érkezik rá frissítés, és abszolút a legjobb telefonom, ami valaha volt. Oké, ez a csúcs volt a Vivonál, amikor vettem ( Nex 3), de tényleg a legjobb vétel volt. Sajnálom, hogy leszálltak ők is a lyukmentes kijelző vonalról... Pedig biztos Vivo lenne a következő telefonom is. Mondjuk még nem gondolkozom ezen, mert nem kell cserélni.
-
ivatti10
aktív tag
Az akkuidő meg egyszerűen verhetetlen. 🙂
-
-
stingy2
senior tag
"Pár szót tudnál mondani a szoftverről?"- tudnék, de sztem nem sokra fogsz menni vele.
Ami problémás lehet, azok az értesítések. Hallottam már panaszkodni embereket, hogy nem jönnek meg, vagy késnek, és mókolni kell beállításokat. Engem ez nem érint, mert én amúgy is alapból kikapcsolom még az email értesítéseket is, elég, ha naponta párszor ránézek, hogy jött-e vmi. Pl. cég miatt fel kellett tennem a vibert(utálom azt az appot), és ott is kikapcsoltam, nem érdekelnek a kollégák jópofinak gondolt agymenései...
Szóval nekem még pozitív is, ha nem csilingel egész nap a teló, de megértem, ha vkinek ez fontos.
Úgy tapasztaltam, hogy ez inkább a third party appokat érinti, a google cuccai működnek. Pl. Proton calendar nem értesít időben, a Google Naptár jól működik.
Kb. ennyi negatívumot tudok írni róla, egyébként a sw. stabil, gyors, sok beállítási lehetőséggel, idegesítő bloatware-ek nélkül. Samsung sw-t dicsérik, de nekem a hajam égnek áll tőle, egyszer felrakott egy halom ilyen x@rt, irthattam le egyesével mind, a feleségem meg már nem meri frissíteni az A52s-t, mert eddig miden egyes frissítéssel csak rosszabb lett. (ezért nem értem ezt a frissítés fétist)
Sztrem jó fotókat készít a gyári app, de pl. találtam rá gcam-et, és még config fájl is van.
Nem vagyok nagy fényképész (sem) de feltettem, csináltam pár képet, és tényleg jobbnak tűnik. Bár azt olvastam, hogy videóban meg a gyári jobb.
Szóval nekem eddig teljesen ok. a sw, bár kétségkívül nincsenek nagy igényeim, amit használok, az mind jól működik. -
SkyLine3000
addikt
Igen, sok a megmondóember, mindenféle tapasztalat nélkül. Mert ők már előre tudják. Ja.
A lányomnak is nem sokkal a megjelenése után vettem a Huaweit. Tehát az sem mai csirke.
Most is megvan, de leejtette és megrepedt a kijelzője, így kapott egy új telót. Ha ez nem lett volna, semmi baja nem lenne. Meg fogom csinálni, de eladni nem lesz érdemes. Ha kijelző, akkor már aksit is kicserélem. De ez 25 ezer. Max annyit ér az egész teló. tartaléknak jó lesz.
-
01
tag
válasz
SkyLine3000 #24 üzenetére
Nekem 4,5 éve van motoros szelfikamerás Vivom. Az ég világon semmi baja. Akkoriban annyian tudták már előre, hogy milyen hibás irány, mert az összes ilyen kamera meghal 1 év alatt...
Pedig milyen jó a lyukmentes kijelző. És a Nubián kívül senki sem gyárt ilyet. Vagyis nagy kávákkal van pár, de az nem az igazi.
-
SkyLine3000
addikt
Lányom sokáig használt egy Huawei P Smart Z-t, szintén motoros szelfikamerával. Sosem volt vele semmi baj. Kapott most egy Pocot, és pont azt siratta, hogy ezen már nem olyan van. Ahogy írtad, előbb megy más tönkre ezekben e telókban, mint ez. Én sem értem, miért nem használják a gyártók? Inkább lyukasszák a kbszott kijelzőket. Amitől a falnak megyek.
-
judas13
addikt
válasz
SkyLine3000 #21 üzenetére
Én egy Realme Pad-et vettem kb másfél éve, 11-es droiddal. Be volt ígérve a 12 (legalább azzal kellett volna kijönnie), de végül nem lett belőle semmi. Néhány biztonsági frissítésen kívül nem jött semmi. Abból is az utolsó talán februárban
No comment!
-
judas13
addikt
válasz
Donki Hóte #17 üzenetére
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Donki Hóte #11 üzenetére
Én egy Realme Pad-et vettem kb másfél éve, 11-es droiddal. Be volt ígérve a 12 (legalább azzal kellett volna kijönnie), de végül nem lett belőle semmi. Néhány biztonsági frissítésen kívül nem jött semmi. Abból is az utolsó talán februárban. Én nem vagyok az a nagy frissítés fan, de azért elvártam volna egy ilyen cégtől, hogy legalább a 12 megjöjjön rá és akkor talán kicsit időtállóbb lesz. Én nem olyan vagyok aki havonta cserélgeti a cuccait, épp ezért fontos, hogy sokáig tudjam használni a motyóimat. De ez kb nulla támogatással ért fel. Soha semmit tőlük. Írtam a magyar képviseletnek, de válaszra sem méltattak. Ha fontos a frissítés, tényleg csak a legnagyobb, legismertebb márkákat szabad választani.
-
Kodo97
csendes tag
De jó olvasni a kommented! Én most rendeltem elő a cikkben szereplő leading verziót. Lassan 1 éve vadászom egy említésre méltó telefonra "lyukasztott" kijelző nélkül.
Nálam is egy 9T pro szolgált 5 évig egészen mostanáig. Hihetetlen a mai napig az a telefon
És összehasonlítva a mai középkategóriával még mindig nagyon ott van! Sajnos az akksi már a végét járja. Remélem ez a z60 ultra méltó utódja lesz
.
Pár szót tudnál mondani a szoftverről? Az az egy amitől kicsit félek. Közel 12 év MIUI után érdekes lesz a váltás. Van valami amit hiányolsz esetleg?
UI:
Tudja valaki miért engedték el a motorizált előlapi kamerákat? Ami a 9T promban is van...
Sokan azzal érvelnek hogy véges az ideje kopóalkatrész stb. Szerintem bármi más előbb tönkre megy, elavul egy telefonon... Szerintem a motorizált liftecske jobb irány volt. Azért ez a kijelző alatti móka még gyerekcipőben jár. Elnézve a minőséget visszaléptünk egy 10 évet. Persze nem szelfizésre vettem én sem... -
Én tudom, hogy ez egy low-low end proci és tablet, annak megfelelő áron is vettem
Viszont akire rámelegíti az ALZA közel 90 eft-ért, az nem lesz boldog a támogatás hiányától
Ettől függetlenül van olyan Unisoc T606 SOC-al szerelt eszköz, amihez jön frissítés
Na mindegy, ne offoljunk tovább...
-
válasz
Donki Hóte #17 üzenetére
-
-
Brutálisan jól néz ki az Ultra.
-
judas13
addikt
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Szerintem kevered a gyártót a BlackView céggel
Mondjuk a HERO 10 vagy mondjuk az Oscal 2 (vagy a Tab 60, 70stb) eseteit nézzük akkor nem keveri.
Blackview HERO 10 Google Android 14 OTA Coming! Get Updated and Try What's New and Improved!
This is our first step to fulfill our commitment to supporting three-year Android version updates, from Android 14 to 16.Jó az irány.
-
-
válasz
Donki Hóte #11 üzenetére
Na, nem tudtam, hogy van az is a Moto mellett.
-
-
mjani1172
addikt
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Nem, az volt nekem is. 😃
Olvasom a tulajok írásait,(bár nincs sok)...
De a viccet félretéve aki nem biztosít valamirevaló támogatást, azt nem engedném.
Egyébként ahogy több kínai cég teszi, ez sem ad számlát.Legalábbis ezt írják akik megpróbáltak tőlük ilyet kérni. Ez sem legális. -
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Ezt mondjuk Blackview tulajok tudnák megmondani.
Nem kevered az ulefone-nal?
-
Szerintem kevered a gyártót a BlackView céggel.
Na, ők aztán tényleg SEMMIFÉLE frissítést, hibajavítást sem küldenek a telefonjaikhoz, tabletjeikhez
Lehetséges, hogy az internet feneketlen gyomrában, a rajongói klubok füstös hátsó szobáiban (ez csak vicc volt, szerintem objektíven nézve nem létezhet BlackView fanclub
) lehet találni frissítést, de ezek az userek 99,99%-ához nem jutnak el.
-
-
stingy2
senior tag
"a kevés számú ember aki megveszi mind pórul jár" - én megvettem a Z60 ultrát év elején és nem jártam pórul. Utoljára júniusban jött frissítés. A gyártó 3 év támogatást ígér rá, de hogy ez hány főverziót jelent, azt homály fedi. Nekem pl igazából mindegy is, a 15-öt még biztos(?) megkapja, utána meg majd lesz vmi.
Ha csak biztonsági frissítéseket kap 3 évig, az is jó. Előtte egy Mi9T-t használtam, ami 2 éve semmit nem kapott, és még élek. Csoda.
Viszont ez kb. az egyetlen teló, aminél a szelfi kamera nem rondít bele a kijelzőbe. Mivel nem használom semmire, ez no1 szempont volt vásárlásnál. Akkuidő fenomenális, ha keveset használom, 10 napot is kibír, éjszakai fogyasztása 1%.
Normál használatnál nálam 2-3 nap, de ha merül, 30-40 perc alatt telenyomja a 80W-os töltő a hatezres akkut. Gyors akadásmentes rendszer, és ilyet se nagyon láttam másnál, hogy 0 bloatware, és a Google Androidba gyógyított,- nekem - felesleges appjait (gmail, maps, chrome stb..) egy katt tiltani.
Szóval sztem jó kis teló ez, csak nem túl népszerű. -
-
De követed is a termékfrissítéseket vagy ezt csak úgy mondod? Ha évek óta figyeled, ez hogy kerülte el a figyelmed? De elnézést, ezek Red Magic-ek, tény egy cég.
Red Magic 9 Pro utolsó update 07.19-én jött ki.
VERSIONS
Europe: OS9.0.13
North America & Asia: OS9.0.18Várj továbbmegyek.
Red Magic 8S Pro
Optimized
Europe:
The latest version of Google security patch. Optimized system stability and smoothness of the user experience. Optimized the Floating window function and added a mini window function. Optimized the audio output experience when screen mirroring.
• Safeguarding minors in the digital sphere is the guiding principle in the design of products and services by nubia. To assist with this, we’ve added a 'parental controls' feature, our devices come pre-installed with Google's GMS applications. You can access this feature through Settings -> Digital wellbeing & parental controls. This feature is provided by Google. For information on how this feature collects and processes your personal information, please refer to Google's privacy policy.North America & Asia:
The latest version of Google security patch. Optimized system stability and smoothness of the user experience. Optimized the Floating window function and added a mini window function. Optimized the audio output experience when screen mirroring.Nézzek még párat?
Átmegyek nubia oldalra. Hátha ott is van egy kis friss infó.
A semmi támogatást én nem egészen így látom...
Nubia Z60 Ultra: 05.30-as update van, valóban ez kicsit régebbi, pár nap múlva megnézem azért, ha már a Red Magic ennyire friss.
-
mjani1172
addikt
Ezt a gyártót zavarnám el európából az elsők között. Évek óta figyelem a termékeit,főleg a csúcsmodelleket (amik egyébként nekem tetszettek, sőt még most is tetszenek) de az a kevés számú ember aki megveszi mind pórul jár, hiszen jószerivel (talán egy-két apróság a legelején) semmi támogatás, semmi frissités nem jön soha. Nem engedném ezt, ha nem biztosít egy bizonyos mértékig támogatást, frissítést, akkor húzzon el. Így csak szemét az egyébként tetszetős, és használható készülék. Putri. Meggyőződésem, hogy ha ezen változtatnának sokkal jobban futna a szekér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bemutatta a Nubia a Z60S Pro és Z60 Ultra Leading Version készülékeket, Európában augusztus 12-től lesznek kaphatók.
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tp Link 16 Portos net elosztó 6hó jótállás!
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest