- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Hooper #10670 üzenetére
Gépen VLC-t megnyitod Eszközök - - > Beállítások - - > lent beállítások megjelenítése mind - -> Kezelőfelület - -> Elsődleges felületek - - > HTTP távirányítási felület ennyi leokézod, telón megnyitod vlc remote-t menü Settings - -> Add VLC server beírod a géped ip-jét a hálózati ip-t majd ezekután a portot úgyhagyod amennyit kiír.
Ennyi lenne naggyából, épp ma nézegettem így filmeket hogy telóval irányítottam.
-
Erika10
tag
Köszönöm, így használom.
Láttam progikat is rá, ami automatikusan, ki/bekapcsolja a repülő módot. De az nekem ebből a szempontból teljesen felesleges.
Közben felmerült még pár kérdésem, olyan task killer vagy Manager programot keresek, ami nem, akarja állandóan le tiltani a háttér képet meg egy csomó minden más, amit éppen használnék?
Tehát én tudom beállítani mit, tiltson ki.
Idáig Advanced Task Killer volt fent volt fent . de az nagyon nem jött be.
Most Task Manager van fenn. De ott meg nem tudom beállítani, hogy mit lőjön ki, automatikusan és mindent ki akar tiltani ez is.
Mit csináljak, hogy az Fm rádió nem induljon el állandóan, ha ki van rakva widgetnek?
Nem ír ki semmit, de folyamatosan fut a háttérben pedig nincs bedugva a füles.
Aktív témák
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GIGABYTE G27F 2 165Hz IPS gaming monitor /2026.12.12-ig Garis/
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest