- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
The Bachelor
tag
válasz
róland #12489 üzenetére
A megnyitás pillanatában tényleg nem volt, DE 8kor felraktam a szükséges fájlokat a mappába, majd 10ig a telefonomon a wifi be volt kapcsolva, volt netkapcsolat is, sőt a telefonon belül a dropboxnál rányomtam, hogy refresh.
Azt hittem, hogy ilyenkor letölti a telefonra a fájlokat, nem pedig csak akkor kezdi el tölteni, amikor meg is nyitnám... -
The Bachelor
tag
A DropBox hogy működik? Mert én azt hittem, hogy folyamatosan szinkronizál a gép és a teló, de ma amikor kellett volna egy fájl, amit reggel másoltam bele a szgép dropbox mappájába, nem tudtam megnyitni, mert kiirta a teló, hogy network error... csak a file nevét láttam...
-
The Bachelor
tag
-
The Bachelor
tag
Visszaolvastam, de nem találtam amit kerestem:
Az apk file-t lehet szétszedni vele vhogy és módosítani az adott program hozzáférési jogait.
Mi is volt ez a progi? -
The Bachelor
tag
Rockplayert használok videók megtekintésére. A probléma az hogy a időnként (elég gyakran) beszaggatnak a videók... Van hogy a kép megáll, de a hang megy tovább, és van hogy a hang fagy meg, de a kép megy tovább...
Példa videók adatai: width 656, height:352, bit rate 1354kbps
A videó lenne túl nagy felbontású? Vagy a lejátszóval van a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest