- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
tib85
tag
nem sikerül a teljes motoblur felrakására találnom semmi leírást. Meg eleve az account-ok között kellene lennie egy motoblur account-nak,ami nincs,valószínűleg mert nem teljes motoblur van a telefonon....
Már ott tartok,hogy akkor felteszek rá egy cm7 rom-ot, de ahogy nézem minden verziónak van valami "kis" hibája. Azért meg nem mókolok a romokkal,hogy ne működjön a fényképező,vagy ép naponta kétszer újrainduljon a telefon stb...:S -
tib85
tag
settings/accounts-nál cask a google fiókok szerepelnek, a facebook fiók nincs a listában.
Ha arar megyek,hogy add account akkor a facebook-ra kattintva semmi nem történik,mivel már meg van adva... De a facebook programot törölni nem engedi,mivel az gyárilag rajta van. Gondoltam törlöm az alkalmazást és leszedem újra,de így azt se tudom megtenni...Pedig meg van adva,működik is a facebook. Próbáltam már törölni és újra megadni ,de nem változott semmi....
-
tib85
tag
köszönöm, kereséssel próbáltam, de semmi hasznosat nem találtam.
Sajna nekem a sima moto verzióm van. viszont a facebook beállításoknál nincs ilyen pont,hogy sync..:S
Akkor megpróbálok rákeresni hogy lehet elérni,hogy teljes értékű motoblur verzióm legyen,vagy valami,mert én momentán szeretném,ha a facebook ismerősöket a google accountokhoz tudnám kötni.
-
tib85
tag
sziasztok!
elnézést ha esetleg of lenen a téma,de itt se találtam meg erre a választ. Defy-m van, előző androidos telefonom gond nélkül szinkronizálta a facebook barátaimat a telefonkönyvemmel. De most valamiért hiába van megadva a facebook account is, egyszerűen manuálisan se tudom hozzárendelni őket. a motorola contact quick tasks widgetnél pár embernek meg szeretném adni,hogy a facebook tevékenységét is jelezze. De valamiért mintha az android nem venné észre hogy van facebook. Viszont meg van adva a facebook account, működik is a facebook. Volt már valakinek hasonló problémája?
ja és természetesen indítottam már újra, töröltem és adtam meg újra az account-ot, de nem segített.köszönöm előre is.
-
tib85
tag
köszi a tippet,már telepítettem is, de a letöltött térképen ( Magyarország alaptérkép (2D) turistajelekkel tömörített ntm ) nem jeleníti meg a program a turista jeleket.
Ezeket valahol be kell állítani,vagy egyszerűen a térkép nem tartalmazza,a neve ellenére a turistaútvonalakat? -
tib85
tag
sziasztok!
elnézést ha esetleg of lenen a téma,de itt se találtam meg erre a választ. Defy-m van, előző androidos telefonom gond nélkül szinkronizálta a facebook barátaimat a telefonkönyvemmel. De most valamiért hiába van megadva a facebook account is, egyszerűen manuálisan se tudom hozzárendelni őket. a motorola contact quick tasks widgetnél pár embernek meg szeretném adni,hogy a facebook tevékenységét is jelezze. De valamiért mintha az android nem venné észre hogy van facebook. Viszont meg van adva a facebook account, működik is a facebook. Volt már valakinek hasonló problémája?
ja és természetesen indítottam már újra, töröltem és adtam meg újra az account-ot, de nem segített.köszönöm előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged