- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Köszi. Már csak 1 a bibi, letöröltem az összes fotót 1 kivételével (és az pont nem az amit küldeni kellene
)Vki ossza meg velem a SugarSync-es linkjét az Amazing Waterfalls képnek, pls.
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)Hogy mit érdemes tartani? Sztem ahány ember, annyi féle... én olyan dolgokat szinkronizálok amik elég fontosak, hogy: 1) Vagy elérhessem bárhol 2) Vagy nem szeretném ha pl. egy telefon hiba/kártya hiba miatt eltűnjenek (mint a TBP mentéseim, jegyzetek, fotók... stb.) 3) Van más, nagyobb tárhelyem, ami nem szinkron téma inkább csak hely, oda megint csak a fontos dolgokat (pl. PC-ről a sok családi fotó+videk), illetve olyan dolgokat amiket meg akarok épp osztani vkivel (mint mondjuk pár napja apóssal 1 dvd-t) Már képeket sem küldök mélben soha senkinek, csak 1 linket (így mindenki jobban jár) Vagy 1-2 app vkinek ha kell: csak be/fel vmelyik tárhelyre, szintén kapja a linket...
Aktív témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- nVidia tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- PlayStation 3
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)