Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Köszi. Már csak 1 a bibi, letöröltem az összes fotót 1 kivételével (és az pont nem az amit küldeni kellene
)Vki ossza meg velem a SugarSync-es linkjét az Amazing Waterfalls képnek, pls.
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)Hogy mit érdemes tartani? Sztem ahány ember, annyi féle... én olyan dolgokat szinkronizálok amik elég fontosak, hogy: 1) Vagy elérhessem bárhol 2) Vagy nem szeretném ha pl. egy telefon hiba/kártya hiba miatt eltűnjenek (mint a TBP mentéseim, jegyzetek, fotók... stb.) 3) Van más, nagyobb tárhelyem, ami nem szinkron téma inkább csak hely, oda megint csak a fontos dolgokat (pl. PC-ről a sok családi fotó+videk), illetve olyan dolgokat amiket meg akarok épp osztani vkivel (mint mondjuk pár napja apóssal 1 dvd-t) Már képeket sem küldök mélben soha senkinek, csak 1 linket (így mindenki jobban jár) Vagy 1-2 app vkinek ha kell: csak be/fel vmelyik tárhelyre, szintén kapja a linket...
Aktív témák
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)