Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Köszi. Már csak 1 a bibi, letöröltem az összes fotót 1 kivételével (és az pont nem az amit küldeni kellene
)Vki ossza meg velem a SugarSync-es linkjét az Amazing Waterfalls képnek, pls.
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)Hogy mit érdemes tartani? Sztem ahány ember, annyi féle... én olyan dolgokat szinkronizálok amik elég fontosak, hogy: 1) Vagy elérhessem bárhol 2) Vagy nem szeretném ha pl. egy telefon hiba/kártya hiba miatt eltűnjenek (mint a TBP mentéseim, jegyzetek, fotók... stb.) 3) Van más, nagyobb tárhelyem, ami nem szinkron téma inkább csak hely, oda megint csak a fontos dolgokat (pl. PC-ről a sok családi fotó+videk), illetve olyan dolgokat amiket meg akarok épp osztani vkivel (mint mondjuk pár napja apóssal 1 dvd-t) Már képeket sem küldök mélben soha senkinek, csak 1 linket (így mindenki jobban jár) Vagy 1-2 app vkinek ha kell: csak be/fel vmelyik tárhelyre, szintén kapja a linket...
Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)