Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én már megvettem a PlayerPRO-t

(#33811) punky10: Ha gomb nélküli headsetet használsz, akkor mivel váltasz számot? Én a hangerőgombokkal való léptetésről beszélek, nem a headset gombjáról, nekem sincs gomb a headsetemen, ezért kell, hogy a hangerőgombokkal válthassak számot. A shakinget én sem használom, ki lehet kapcsolni. Nagyon jó a PowerAMP, de állandóan a képernyőt buzerálni számváltáshoz idegesítő. Gestureöket is tud a PlayerPRO. Félre ne érts, semmi gond a PowerAMP-pal, sőt, csak annyit mondtam, hogy nem a legjobb. Mivel hogy egyik sem a legjobb, van, akinek ez jön be jobban, van akinek az.
Egyébként nem értem miért nem tud hangerő gombokkal léptetni, kb 10-15 perc (ha lassan gépel a fejlesztő) leprogramozni a lockscreenre.
Aktív témák
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- újszerű iPhone 12 Pro 128GB gold arany független Apple
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- IPhone 13Pro 256GB gyári független megkímélt új akku 100%
- szinte új MacBook Air M3 16GB 256GB SSD starlight csillagfény Apple magyar garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest