- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #25983 üzenetére
- az ismerősöd aktiválja magának ezen a linken
- rámész az adatlapjára és máris látodKicsit katyvasznak tűnik így elsőre.
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
dokee78 #25831 üzenetére
A paper kamera volt valaha 23ft?
vinikorn Én is szívok ezzel, a mastercardokat nem szereti...
jer1cho De akkor nem kéne még mindig 23-nak lennie? Vagy ez valami korábbi akció?
Nekem is kénesssz Ez jól hangzik. Az sms-is ingyenes a felhasználói közt?
vinikorn Passz, az én mastercardomat nem akarta,ez fix
Kár,hogy nem lehet szimplán neten utalni. -
-
Something_
őstag
válasz
dokee78 #25815 üzenetére
A HTC Amaze-nak a különlévő kamera szoftvere. Elég jó, sok mindent tud gyárilag, jobb, mint bármely más marketes fényképezős progi, profibb.
SmartShot ™ - 5 fotót készít el és azokból rak össze egy tökéletes képet
BurstShot ™ - 5 egymás utáni képet készít egy kattintással, így biztos nem marad le semmi fontos a fotónkról
SweepShot ™ Panorama – Ultraszéles panoráma felvételek, hogy semmi se hiányozzon
ClearShot ™ HDR - Lásd a kristálytiszta részleteket akkor is, ha rosszak a fényviszonyok
Automata - Full automata fényképek készítése
Makro - elég szép makro képeket készítFull HD videofelvételben be lehet állítani a video bitrate-et, 20 mbps a legnagyobb.
-
chab7
addikt
válasz
dokee78 #25628 üzenetére
Amúgy az appban meg van jó kis tutorial, nem kell leírás sehonnan.
Viszont normális értéket csak akkor kapsz ha jó a kamerád és elég erős a vakkud. Mert a vakku átvilágítja az ujjadat, a kamera meg figyeli a benne levő ér lüktetését. Közel normális adatod ad, ha megfelelően teszed oda az ujjadat.
De pl vakku nélküli telefonon esélytelen a használata, hisz a kamera az odatett ujjadból (sötétség) nem fogja tudni kiolvasni a pulzust. -
Something_
őstag
-
fatal`
titán
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #24648 üzenetére
már hogy érted hogy nem találod? le kell tölteni a marketról azt a témát amit szeretnél, utána pedig az adw ex beállításainál a sablonok beállításaiban ki tudod választani. itt akár több témából is tudsz egyet mixelni, mert külön ki lehet választani hogy a dokkot és az ikonokat melyik témából vegye ki.
hunfatal: nem, azt valóban nem lehet. csak színeket és annak azt hogy mennyire legyen áttetsző. de pl ha teljesen áttetszőre rakod, akkor ugyanolyan mint a homescreenen lévő kép
TRob1: nem mondtam hogy a go nem tudja. itt dokee78 problémája az volt hogy ő nem alálja ennek a beállítását. az ingyenességet meg hagyjuk szerintem, mert aki itt van az tudja hogy ez megoldható...de ez már warez úgyhogy nem szóltam
-
xSide
őstag
válasz
dokee78 #24408 üzenetére
A minap linkeltem vagy 10 ezret
Amik biztos támogatják a magyar ékezetet, ezek vannak fenn nálam:
.fontchanger mappába kell másolni és telepiteni marketről a Fontchanger appot...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest