Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
- az ismerősöd aktiválja magának ezen a linken
- rámész az adatlapjára és máris látodKicsit katyvasznak tűnik így elsőre.
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
A paper kamera volt valaha 23ft?

vinikorn Én is szívok ezzel, a mastercardokat nem szereti...
jer1cho De akkor nem kéne még mindig 23-nak lennie? Vagy ez valami korábbi akció?
Nekem is kéne
sssz Ez jól hangzik. Az sms-is ingyenes a felhasználói közt?
vinikorn Passz, az én mastercardomat nem akarta,ez fix

Kár,hogy nem lehet szimplán neten utalni. -
-
Something_
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
A HTC Amaze-nak a különlévő kamera szoftvere. Elég jó, sok mindent tud gyárilag, jobb, mint bármely más marketes fényképezős progi, profibb.
SmartShot ™ - 5 fotót készít el és azokból rak össze egy tökéletes képet
BurstShot ™ - 5 egymás utáni képet készít egy kattintással, így biztos nem marad le semmi fontos a fotónkról
SweepShot ™ Panorama – Ultraszéles panoráma felvételek, hogy semmi se hiányozzon
ClearShot ™ HDR - Lásd a kristálytiszta részleteket akkor is, ha rosszak a fényviszonyok
Automata - Full automata fényképek készítése
Makro - elég szép makro képeket készítFull HD videofelvételben be lehet állítani a video bitrate-et, 20 mbps a legnagyobb.
-
chab7
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Amúgy az appban meg van jó kis tutorial, nem kell leírás sehonnan.
Viszont normális értéket csak akkor kapsz ha jó a kamerád és elég erős a vakkud. Mert a vakku átvilágítja az ujjadat, a kamera meg figyeli a benne levő ér lüktetését. Közel normális adatod ad, ha megfelelően teszed oda az ujjadat.
De pl vakku nélküli telefonon esélytelen a használata, hisz a kamera az odatett ujjadból (sötétség) nem fogja tudni kiolvasni a pulzust. -
Something_
őstag
-
fatal`
titán
-
sssz
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
már hogy érted hogy nem találod? le kell tölteni a marketról azt a témát amit szeretnél, utána pedig az adw ex beállításainál a sablonok beállításaiban ki tudod választani. itt akár több témából is tudsz egyet mixelni, mert külön ki lehet választani hogy a dokkot és az ikonokat melyik témából vegye ki.
hunfatal: nem, azt valóban nem lehet. csak színeket és annak azt hogy mennyire legyen áttetsző. de pl ha teljesen áttetszőre rakod, akkor ugyanolyan mint a homescreenen lévő kép

TRob1: nem mondtam hogy a go nem tudja. itt dokee78 problémája az volt hogy ő nem alálja ennek a beállítását. az ingyenességet meg hagyjuk szerintem, mert aki itt van az tudja hogy ez megoldható...de ez már warez úgyhogy nem szóltam

-
xSide
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
A minap linkeltem vagy 10 ezret

Amik biztos támogatják a magyar ékezetet, ezek vannak fenn nálam:
.fontchanger mappába kell másolni és telepiteni marketről a Fontchanger appot... -
Aktív témák
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 17 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A "számítógépes játékkal töltött" utolsó kb. 22 évem alatt nem találkoztam még Tetrissel ami ne gyorsult volna, hisz különben Soha nem lenne vége. Persze nem kizárt hogy létezik

Tudom csak misstype, de elég jól sikerült

.