Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Tudom, hogy van benn gyári, csak az nekem nem tetszik (fene az ízlésem mi? ) Amikor "rábökök" egy napra akkor belemegy és óránként vannak idióta vízszintes vonalak és az egész nap átnézéséhez fél évet kell görgetni. átláthatatlan az egész. Ráadásul nem egyszer akaratomon kívül is hozott létre új eseményt. Persze ha más nem lesz akkor majd használom azt vagy a googlet.
De erősödő csengőhangban és film lejátszóban ne tudsz segíteni? Azok fontosabbak lennének.
Wifi meg főleg letöltés miatt lesz, bár lehet, hogy hamar ráérzek, hogy milyen jó is egy droid nettel.
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
DrJános
aktív tag
-
DrJános
aktív tag
Elvileg van de fogalmam sincs, hogy melyik akarna az lenni és míg nincs wifi addig nem merem piszkálni. De ha te tudod, hogy az SE mobilokon milyen néven fut akkor neki esek.
Szinte minden alkalmazás kötekszik elindulás előtt és nem akarok hülyeséget csinálni (^-^)"
-
DrJános
aktív tag
Köszi, de szerintem kibírom holnapig Csak nem akartam feleslegesen 2x telepíteni. Bár az is igaz, hogy most még csak a gyári 2g-s kártya van benne, szóval csak próbálkozni fogok vele.
hunfatal Köszi a tippet a TC vel.
Amúgy tudom, hogy van Magyar Astro már a gépemen is van, csak kell majd 1 másik fájlkezelő, hogy fel tudjam rakni. (Amúgy pont viccelődtem is, hogy az Angol Astoval majd felrakom a Magyart )
[ Szerkesztve ]
-
zelma
aktív tag
-
zozyk
addikt
Érdekesség,átléptem a proharverről a mobilarénára,itt működik minden gomb...
WTF???
Még a Link beszúrás is működik....
-
xSide
őstag
Köszönöm, közben leszedtem egy frissebbet és meg van az átlátszó felirat háttér...
Rengeteget változott a Go előnyére pár hónap alatt mikor legutóbb próbálgattam: )
Lehet maradok is ennél.
Lock-oltam a menüben, mely szerint kiderült csak szerkesztő módban lassú.
Most már pörög![ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
icons
addikt
Igen, elvileg ott lehet a probléma, csakhogy a dátum alapján akkor is tudnia kéne rendszerezni a Droidnak.
Ez biztos megoldás lenne, de nem szeretném bevetni Sőőt, van amelyik threadnél még a legelső üzenet is ebben az évben küldődött (csak vissza lett állítva), mégis 1970esnek sorolja be... Ha valakinek van más tippje, mint a teljes törlés, szívesen meghallgatom (de nem úgy tűnik, hogy lesz rá esély!)
Aktív témák
Hirdetés
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest