Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:.
üzenetére
Az jópofa benne hogy ha vkinek megváltoznak az adatai (mélcím, telszám...stb.) akkor nálad is automatán módosul.
(De pl. láttál már olyan névjegykártyát amin rajta van ez az info amit beviszel és minden egyéb auton bekerül? Vagy már így gyártják mind?
)---
Nekem is tetszik.

(#37556) VD:
Egy pillanatig gondolkodtam vmi Androidban a lányom 7. szülinapjára (de persze elvetettem
), pedig neki pont jó lenne ez a "gém". (Viszont ha csak mondjuk 11-12 évesen lesz neki Android, akkor meg valszeg már nem lesz számára aktuális) 
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Avast! Antivirus topic
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(De pl. láttál már olyan névjegykártyát amin rajta van ez az info amit beviszel és minden egyéb auton bekerül? Vagy már így gyártják mind?
)