Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
GrandeP
üzenetére
Egy állandóan futó app biztos hogy fogyaszt... persze a wifi is... de mint a képek is mutatják, sztem felesleges ilyen appokkal játszadozni. Igaz, vannak akik mást állítanak erről (de mindig van mindennek ellenzője és pártolója is, ugyebár
)A gps csak akkor fogyaszt, ha használja is vmi app (mióta megvettem a telefont tavaly januárban, nem volt még kikapcsolva "kézileg" a gps
) Úgyhogy nyugodtan meg lehet a képernyő helyet spórolni az ilyen gps ki/be ikonokkal/widgetekkel. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Kék független 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MSI RTX 3090 SUPRIM X 24GB GDDR6X eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
) Úgyhogy nyugodtan meg lehet a képernyő helyet spórolni az ilyen gps ki/be ikonokkal/widgetekkel.