- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #35953 üzenetére
Nem is tudom hogy élhetted eddigi életed a Note nélkül... meg azt se hogy Én hogyan, mert annyira meggyőző volt a válaszod, hogy meg is rendeltem 1 példányt (remélem holnaptól napi szinten várnom kell nekem is minimum félórákat-órákat vmire, hogy kihasználhassam
Habár az ilyen esetekben 3,5 colon is egész jól el tudtam ütni az időt pl. az Andokuval vagy a madarakkal, és a Cool Reader is egész remek volt...
Nincs vmi 15 colos telefon? Nekem az lenne a tuti...)
Válasz már nem kell (értek mindent
), így is több lett az off a témával kapcsolatban, mint eredetileg terveztem.
(#35959) aggleány :
Nem hiszem hogy bármelyiket is túlzottan szeretnéd vagy elégedett lennél vele... amennyi telefonod volt már (és asszem tab-ot is vettél, nem?).
Aktív témák
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged