- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
TRob1:
Régen sokat olvastam könyveket. Az ovasók terén a Cool Reader a legjobb, mivel testre szabható és sok formátumot felismer. Viszont egy hidegindítás 8 másodpercbe telik (ezt nagyon fájlalom), míg ez egy FBReader esetében 3 másodperc - ezért most ez utóbbit használom. Mindenesetre nagyon praktikus, hogy sehová nem kell könyvet cipelni és a beszerzés is egyszerűbb.atike:
Szerintem ez átlagos mennyiségű alkalmazás. Amúgy nem fogja vissza, pedig nem mai darab. Hely és memória mindig van, pedig nem zárogatok be semmit - holott erre van egy gyári feladatkezelő.Melack:
Régen a BpMenetrendet használtam, ám a Budapesti Menetrend pontosabb és gyorsabban indul. Emellett a BpMenetrenddel sokszor előfordult az, hogy a frissítések alkalmával megduplázta és/vagy törölte a kedvenceket - ezzel el is ásta magát.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest