Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:.
üzenetére
Az jópofa benne hogy ha vkinek megváltoznak az adatai (mélcím, telszám...stb.) akkor nálad is automatán módosul.
(De pl. láttál már olyan névjegykártyát amin rajta van ez az info amit beviszel és minden egyéb auton bekerül? Vagy már így gyártják mind?
)---
Nekem is tetszik.

(#37556) VD:
Egy pillanatig gondolkodtam vmi Androidban a lányom 7. szülinapjára (de persze elvetettem
), pedig neki pont jó lenne ez a "gém". (Viszont ha csak mondjuk 11-12 évesen lesz neki Android, akkor meg valszeg már nem lesz számára aktuális) 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(De pl. láttál már olyan névjegykártyát amin rajta van ez az info amit beviszel és minden egyéb auton bekerül? Vagy már így gyártják mind?
)