- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Most vettem egy wayteq xtab 70-es tabletet, amit egy haverom ajánlott, forumokon is nagyon dicsérték, le is töltöttem rá egy kicsit grafikaigényesebb játékot, a Race Of Champions-t, elindítom, letölti a fájlokat, belépek a menübe, elindítok egy versenyt, és mikor elindul a verseny elkezd vibrálni a kép.
Valaki tud valamilyen megoldást(lehetőleg ne kelljen rootolni meg ilyesmi
Kösz -
Buster17
addikt
Hali!
Milyen cuccokat töltsek le a droid piacról a telomra ami ingyenes?
Játékok, appok (vagy mik) jöhetnek ami nem eszi nagyon az aksit és nem igényel netet. -
xD4N1
csendes tag
Hello. Most vettem egy wayteq xtab 70-est, és a real racing 2, a modern combat black pegasus, a gangstar 2-t felraktam rá, a modern combat és a gangstar leszedték az sd fájlokat, de nem jó a játék, az emberek fehérek és a háttér fekete teljesen xD. A real racing 2-höz gépen szedtem le az sd fájlokat de ugyanazt csinálja mint modern és gangstar, ha tabletről akarom letölteni a fájlokat, kiirja hogy download in progress ott hagyom, 20 perc mulva ujra megnézem még mindig ezt irja és még mindig 0%on van, nagyjábol minden ea games játékkal ezt csinálja, a gameloftos játékok meg rosszalkodnak.
az ea games játékokat marketről szedtem le, de elinditás után nem tölti le az sd fájlokat
Mit tudok ezzel csinálni?
Segítséget előre is kösz -
xD4N1
csendes tag
De az ea games játékokat merketről szedtem le, de elinditás után nem tölti le az sd fájlokat
-
volvoguy
addikt
Üdv! Tudtok Androidra valami jó kis Platform-játékot, ugrálósat, gyűjtögetőset? Pl. mint a Braid vagy Rayman, vagy akár a Cordy ...fizetős/ingyenes mindegy
-
fatal`
titán
Na akkor itt az enyém, játékokat kivettem:
AdFree (ROOT)
Adobe Flash Player 11.1
Alarm Clock Xtreme Free
Barcode Scanner
Battery Widget (statusbarba, widgetjét nem használom, Elvison féle)
BSPlayer lite
Calculator++
Camera ZOOM FX
ConvertPad - Unit Converter
DroidSail Super App2SD (ROOT)
Dropbox
Extensive Notes Lite
ezPDF Reader
Fancy Widgets Pro
Free Eng-Hun Dictionary
Go Launcher Ex + Notifications
Ice Cream Sandwich Live WP
imo
Kingsoft Office
My shopping list
Opera Mobile
PlayerPRO + DSP Pack
Pure Calendar Widget (agenda)
Pure news widget (scrollable)
QuickPic
Remote VNC Pro w/Ad
SeriesGuide
Shazam
SoundHound
StopWatch & Timer
SwiFTP
TeamViewer
TeslaLED
Timeriffic
TorrentToise Free
Total Commander + Lan Plugin + FTP Plugin
TVGO Live TV
ROOT Uninstaller Pro (ROOT)
Viber
Wiki Encyclopedia -
VD
őstag
Úgy tűnik az enyém a legrövidebb lista!
Apex Launcher (mert a Go sajnos még nagyon nem az igazi ICS alatt
)
APW (naptár, üzenetek, Könyvjelzők, gyorstárcsázás, Facebook egyben)
Dropbox (ma már ez a menő, nem az aktatáska)
Soundhound (hogy tudjam mi ez az újabb nyálas szar a rádióban)
Zseblámpa (hogy lássak, hazafelé a sötétben is)
TV24 (tv műsor, hogy tudjam mit nézek, vagy éppen miről maradok le)
Beautiful Widgets (csak és kizárólag mókusvakításra, valamivel ki kellett tölteni az üres helyet a főoldalon)Meg egy tonna játék, dohányzás helyett.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! A telefon szoftverfrissítésével elvesznek a játékállásaim, ezt szeretném megelőzni valahogy, hogy onnan folytassam a játékot frissítés után is, ahol abba hagytam. Hogyan tehetem ezt meg?
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Melyik az a legjobb progi amivel meg tudnám nézni az rtl most videóit, meg az online játékokat amit eddig nem tudtam ZTE Skate-n?
Köszönöm előre is! -
andris811
tag
Sziasztok!
Valaki meg tenné nekem, aki rendelkezik real apk leecher-rel, hogy letölti és felteszi valahova a Smurf's Village nevű játékot? Ingyenes, csak valamiért a telefonom nem támogatott, pedig tapasztalatból mondom, hogy az
A legfrissebb update viszont sehol sincs fennt, és a apk leecher meg csak azt engedi letölteni, amit támogat a phone... Köszönöm!
-
VD
őstag
Dungeon Hunter 3
Ingyenes, de egy csomó extra fizetős a játékon belül!
Dibalo stílusú hentelős RPG. Fejleszthető karakter és tonnányi felszerelés. Akinek tetszet az 1-2 az próbálja ki.
-
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára kézhez kapom életem első androidos telefonját, de egyből egy kérdésbe is ütköztem. Szóval androidon csomó játékba bele vannak integrálva hirdetések amik a pénzes megvételt próbálják kiváltani. Ezek a hirdetések a játék futtatása közben termelnek netes adatforgalmat vagy sem? Kicsit hülyének tűnhet a kérdésem, de valóságban nem tudom miként is működik ez.
-
pockos13
aktív tag
Valaki segítsen már!!!! Nem tudom elindítani a játékot.
-
pockos13
aktív tag
Kitöröltem a játékot,újraraktam de nem tudom megnyitni.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Az egyik játéknál mikor megakarom nyitni azt írja hogy invalid licence,vegyem meg a játékot.
De ott csak olyan van hogy eltávolítás,és megnyitás.
-
Richee11
senior tag
valaki tud ügyességi játékot ami igazán leköti az embert és elég sok pályás? nem baj ha nagy a mérete, vagy ha fizatős.. az angry birds, meg a cut the rope az már ki van lőve mert kijátszottam
-
VD
őstag
Draw Something
Ingyenes:
[link]
Fizetős: (nincs reklám és több eszköz van a rajzhoz)
[link]Hát ez valami beszarás nagy játék!
Rajzolsz valamit és azt a másik félnek ki kell találni. Aztán csere. 3 nehézségi szintű rajz van.
Minimális angol tudás nem árt, vagy egy jó szótár app és mehet a móka.viragdaniel néven nyomom, ha valaki akar játszani.
(Lehet csinálok neki egy külön fórum topikot ahol összegyűlhetnek a fórum játékosok és megoszthatják a nick-eket és a legjobb/mókásabb rajzokat.)
-
szentkuti11
addikt
Aki ismeri a Draw Something nevű játékot az vegyen fel, és játsszunk
Aki nem ismeri, az töltse le, vegyen fel és játsszunk
Ott is szentkuti11 vagyok.
-
RootRulez
félisten
-
RaZroX
addikt
Üdv! Androidra honnan tudom beszerezni bármilyen módon Rock Band játékot ? Illetve van ingyenes verzió ?
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #35931 üzenetére
Igen, már egészen jól összehaverkodtam velük.
petipetya
Tudják, tudják. Azóta elmondtam nekik.
TRob1
Momentán valóban ezt a semmire sem jó izét használom. Én elég sokat olvasok telefonon, sőt, néha filmet is nézek vagy játszogatok, amíg várni kell valahol. Az ésszerű okok részemről (amik a Note mellett szólnak): olvasáshoz, mozizáshoz, játékhoz jobb a nagyobb kijelző, és mivel mostanában napközben nem vagyok mindig számítógépközelben, netezni is főként a telóról tudok. A kétkezes használat nem okoz gondot, mivel két kezem van.
Tehát a Te javaslatod szerint hordjak magammal egy telefont telefonálni, egy netbookot netezni, és egy ebook-readert könyvet olvasni? Esetleg egy tükörreflexes fényképezőgépet, ha le akarok fényképezni valamit, egy HD videókamerát, ha olyan helyzet adódik, vagy egy szkennert, ha szükség lenne rá?
Nem tudom, hogy szerinted milyen egy normális női kistáska, de az enyémbe kényelmesen belefér a Note.
Érdekes, nekem több, mint egy órás beszélgetés után sem kellett pihentetni a kezem.
A Te szolid kis avataroddal meg biztosan ismered a feltűnési viszketegség tüneteit.
F-ECT$
Nekem végig az új látszott. Nem tudom, hogy egyedi volt-e neki vagy sem.
CoolBoy323
Az kellemetlen lehet, hogy Neked gurulós bőröndben kell magad után húznod egy nem egészen 200g-os cuccot. Én simán el bírom vinni a zsebemben is.
Amúgy szerintem meg pont mindenre alkalmas, ha nem is a legjobb - nekem "all in one" cucc.
Syl
Privi megy.
-
dokee78
félisten
Nem tudom mi az a Flame.
Érdekes ez a Six Guns játék hiába van kilépve,néha azért futogat a háttérben.
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni van egy olyan játék, hogy Lost World egy keresgélős logikai játék! Ahhoz hasonlót utdnátok nekem ajánlani? Köszi
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #35845 üzenetére
Sztem jobban jársz ha olvasol vmi könyvet (lehet telefonon is, az nem is merít annyira), vagy vmi Sudoku és társaival játszol. Szintén nem merít annyira, de mindkettő jót tesz (mármint az olvasás és a logika fejlesztése).
(Vagy a zene és pihi)
ui: És a fentebb említett elfoglaltságok senki másnak se válnak a kárára.
(Nem ám hülye 3d-s játékok telefonon, meg a filmek...
Az időjárás és óra widgetekről meg ne is beszéljünk
Mert ugye vki meg azokat bámulja folyamat, mint egy filmet
)
-
dokee78
félisten
Nem tudom volt-e,de jó kis Western játék.
-
barnam_
nagyúr
Mai ingyenes program az Amazon Appstore-on:
Musaic Box (Play link)Ez egy zenei puzzle játék, úgy kell összerakni a darabokat, hogy az egyezzen az eredeti dallal. Külön öröm hogy a játék point and click stílusú, csak úgy mint a régi kalandjátékok.
Nekem nagyon tetszik -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #35186 üzenetére
Így van. Mi erre verjük (legalábbis én, persze tudom hogy az időjárás appra meg a nagy lapozós órára jobb lenne). Ha jön egy jóváírás, már megy is a recska... gondold el, ennyi hellyel, alig győzöm a monitort takarítani. Nem sajnálsz? Egyébként aki úgy gondolkodik mint te, annak meg annyi esze is van, már bocs... Még ha perpill nem is használom ki, az azt jelenti hogy 1 hónap vagy 1 év vagy 5 év múlva se fogom? Bármikor jól jöhet, és nem mindenki csak telefonban gondolkodik ám mint te, sőt, nekem legfőképp nem a telefonhoz kell (oda tényleg elég lenne még a dropbox alap 2,25 gigája is) De aki nem lát túl a telefonon lévő játékain+widgetjein, arra mit mondjak...
ui: a kb. 130 gigából egyébként most perpill. kb. 35-40 van kihasználva (de csak azért ennyi, mert lusta voltam a többi szándékomban álló cuccost egyelőre feltölteni)
(#35189) S e t h:
Már a bokám verdesi... viszont még kellene valahonnan vagy 8-900gigányi, akkor lennék elégedett. -
xSide
őstag
válasz
kali8n #35122 üzenetére
Soorry valóban, a "ne" szócskát átugrottam...
Egyébként meg lehet oldani, de ez bonyolult metódus és komplett szignózási átírást igényel amivel már lehet működésképtelen is lesz a játék hiszen az átírás után nem tudja ellenőrizni a licensz meglétét az eltérő aláírás miatt! -
kali8n
aktív tag
Bele lehet nyúlni egy alkalmazásba annyira, hogy amíg fut addig ne látszódjon a statusbar, mint például a játékoknál?
-
TazLeacher
nagyúr
Fel van telepítve a Gun Bros. Rendszeresen ilyen értesítéseket küldözget minden baromságról. Volt más játékom is, ami ezt csinálta, de abból volt fizetős, megvettem, azóta kussol. Ebből nincs...meg lehet valahogy oldani, hogy ezt letiltsam?
-
maathe
senior tag
Sry, hogy ide írom, de jobb témát nem találtam. Az előbb megszerettem volna venni egy játékot. Minden adatot beírtam majd elküldtem a megrendelést. A Google Wallet-ban először ezt írta ki: A kártya frissítése sikeres -- A megrendelés folyamatban van, majd ezt: Törölve. Pár száz forinttal többet vont le, mint amennyi a játék ára. Megpróbáltam még egyszer, akkor sem jött össze az üzlet, de most már csak a játék árát vonta le. Ezt a pénzt valahogy vissza tudom szerezni?
-
enginev3.0
félisten
helló
tudtok olyan játékot, ahol a pontból kell eljutni b pontba? vagy is ilyen labirintus féle, pl hogy "vezesd a gyereket a labdához" vagy valami
kép
na jó ez bicikli
illetve milyen ügyességi játékkal játszotok ti?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fatal` #34382 üzenetére
Konzolok nekem kimaradtak az életemből, PC-n nevelkedtem.
Milleniumtól kezdődik nálam az időszámítás, beleértve a játékokat is.
Settlers-t már kerestem marketen, de nem találtam (bár ez nem jelenti, h nincs is, csak eszköz függő...).
Más címek esetleg, amik megjelentek android-ra is? -
papajoe007
tag
Üdv Skacok!Valaki nem tud egy tényleg jó oldalt,ahol Android játékokat lehet leszedni SD fáljaikkal együtt??
-
aero.
veterán
Van egy játék (Modern Combat 3, 109ft most, gameloft) ami megy Xperia Mini-n, de nem megy Live with Walkman-en. A HW ugyanaz a két telefonban, semmi eltérés. Kérdés, hogy nem-e lehet vele valamit kezdeni, apk-ban valami kompatibilitási lista vagy valami?
-
decoati
aktív tag
értem én hogy gőzgép, csak azt nem vágom hogy ha egy olyan fájl publikus linkjét nyitom meg ami egyébként syncelve van a telón, akkor mi a fittyfrászért kell azt a fájltot letölteni még egyszer (és még 20x ha 20x nyomok rá), miért nem lehet felismerni hogy az offline a gépen van? Vagy miért nem lehet legalább a kérést átirányítani az alkalmazásnak (mint ahogy régen a gdocs tudta, de kiszedték belőle, minek az...), mert az már tudja hogy mi az offline?
Ezeken az apró baromságokon bukik meg az egész felhő-mizéria, és válik egy ütőképes, brutál eszközből kínkeserves játékká. Ehh... -
Horsee
csendes tag
Megvettem a Where Is My Water? játékot. Van benne in-app-purchase (új pályák). Kérdésem a következő: ha kicserélem a telefonom (veszek egy másikat), akkor arra rá tudom tenni ezt a játékot és benne is lesznek az új pályák is?
-
lyeany
csendes tag
Sziasztok. Olyan játékot keresek, mint ez. Köszönöm előre is, remélem nem gond, hogy WP7-es linket raktam be ide.
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy van e olyan program amivel be lehet állítani hogy egy alkalmazás folyamatosan fusson, ne zárja be a rendszer? Galaxy S-t használok 4.0.3-al és konkrétan a viber-t szeretném hogy fusson folyamatosan, mert van hogy 1-1 nagy memóriaigényú játék után bezáródik, és akkor nem kapom meg az üzeneteket/hívásokat, csak ha elindítom a vibert manuálisan.
-
XP NINJA
őstag
hha galaxy s ii-t megfőzöm, root programmal el lehet tüntetni a hirdetéseket? játékokból is? máemint az egészet 1 programmal
-
Dusee
őstag
válasz
Teasüti #34381 üzenetére
mostanság egy csomó ps1-es játékot csinálnak meg droidra.
valszeg emulátor alapokon, nem próbáltam még egyiket se.
pl. Colin McRae Rally 2.0, Street Fighter EX plus Alpha, Resident Evil Nemesis, MediEvil 1, Dino Crisis 1, stb.
ha érdekel írj rám privátbanszerk: most nézem, elvileg csak SE Xperia PLAY-en mennek, de ki kell próbálni.
-
Teasüti
nagyúr
Tudtok olyan játékokat androidra, amik az eredeti pc verzió átiratai, remake-jei vagy klónjai?
Pl. OpenTTD vagy Sims vagy GTA.
A régi játékokat igazán megcsinálhatnák tabletre, mint pl Settlers, Imperium Galactica, stb stb. -
r4z
nagyúr
Megjelent a Dude Perfect játék Androidra is
Aki nem ismerné őket: Dude Perfect - Summer Camp Edition
-
xSide
őstag
Hát elég primitiv egy cikk!
Azt elfelejti emliteni mig Magyarországon nem elérhető a facebook sms post, addig más országokban igen tehát ezért kell hozzáférnie az sms-hez.
A call engedélyezéssel is ferdíti az igazságot, egy esetleges emeltdíjas app a háttérben dolgozna amihez nincs szükség engedélyezésre.
A hangulatkeltéssel ilyen hülyének nézni az usereket, azért kell tudás!
A facebook átirányítós telepitést is ők csinálták, aminél a script futtatás az fb biztonsági felelőssége!
Az viszont már aggodalomra adhat okot, ha egy játék akar hozzáférni az sms és telefonkönyvem adataihoz.
Épp ezért mindig elolvasom a marketen az engedélyeket. -
sirszevenap
addikt
Sziasztok! A következő kérdésekkel fordulok hozzátok! Adott egy Samsung Galaxy 3 2.2 es rendszerrel és Kyrillos' Rom V9.5 JPU-val! Nos a problémám a játékoknál lép fel. Hozzáteszem setCPU val húzva van a proci 1200 ra, tehát az OC rom van rajta! A gta III-at szeretném telepíteni az elmondottak szerint. Felrakom, kattolok az ikonra, bevillan egy fekete kép és kidob a menübe. Ezek után gondoltam kipróbálok egy hasonló telepítés móddal rendelkező játékot. Az NFS Hot pursuit 2 lett az. Szépen feltelepítettem, megörültem hogy elindult de amikor a kocsit kéne látnom csak fehér texturákat és a betüket látom, na meg a km/h és a hangot hallom és látom h megy a kocsi de fehér szinte minden. Mint amikor gépen nagyon gyenge a VGA és nem bírja. Erre esetleg lenne megoldás és a GTAIII-ra? Láttam h mennek galaxy minin meg egyéb gyengébb androidokon. No meg szeretném felrakni a 2.3.7-et is. Tömören ezek lennének a kérdéseim és egy kimerítő érthető választ nagyon szépen megköszönnék!
Üdv. Doni
-
wayne1
senior tag
Hali. Szeretném újrarakni a telómon a ROM-ot, de van pár játék amivel a kisfiam játszik és kellenének a mentések. Javasolták itt a Titanium backup-ot. Próbaképp lementettem egy játékot. Letöröltem, majd rámentem a visszaállításra. Kiválasztottam, hogy mindent állítson vissza. Kiírja, hogy App + adatok visszaállítása, csinálja is, csak nem hagyja abba. Ha közben átváltok Home screen-re a progik között ott a játék, el is indul, de nincsenek meg a mentések
Mit csinálok rosszul?
-
TRob1
veterán
válasz
leftyke #33521 üzenetére
Na most megmutattad mennyire is vagy "igényes"... pff. Mást inkább nem is fűzök hozzá, mert a végén még bannolnak engem a te "igényességed" miatt.
De azért egy infó a végére: Az érintőképernyős telefonokat bizony meg kell érinteni majd minden művelethez, játékhoz, alkalmazás használatához, bármennyire is igényes vagy.
-
wayne1
senior tag
Ha titanuim backup-al lementek egy játékot, akkor az elmenti a mentéseket is? Vagy mit kell beállítanom, hogy ezt tegye?
-
Skacok olyan filekezelőt tudtok amivel rootolt telórol "gyári" telefonos alkalmazások (pl. előre telepített játékok) is törölhetők? Amúgy elég egy fapados egyszerű cucc is.
-
molnarpeter
nagyúr
Pár játék közös szórakozáshoz:
Counter Strike Port
Tanked
4 Player reactor (fizetős, a 2 játékosos ingyér van)Ja bocsi, van játékos topik is, mondjuk itt több az olvasó/író
mp
-
törölt tag
Most fogom nemsokára kipróbálni a Uncharted 2 Demóját ha bejön akkor valaki jelezhetné privátban , hogy van egy eladó uncharted játékja
-
nexusking
aktív tag
Sürgős segítséget kérnék!!!
A telefonos Markettel le akartam tölteni egy alkalmazást (a Zombie Survival), és miközben tötöttte le, befagyott a market, és bezáródott azzal az üzenettel, hogy "azalakalmazás nem válaszol:1. bezárás, 2. várakozás", és magától bezáródott.
Azóta semmit nem tdok letölteni a telefonra, mert ha megnyitom a marketet, egy pillanatra megjelenik ez a lefgyás ablak, aztán egyből be is záródik. Ha a gépews marketből akarok telepíteni valamit, ugyanez, kiirja a lefagyás ablakot, és semmi.
Volt már újraindítás, market újratelepítés, titanium backuppal visszaállítás, letöltöttem egy másik verziót és azt raktam fel, semmi változás.
CM7-et használok, eddig működött benne a market rendesen. A játék egy havaromnak le van töltve, és neki semmi problémája nem adódott.Kérlek, segítsetek, mert eléggé korlátoz a normális használatban ez a probléma.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #32875 üzenetére
Szerinted okos dolog, szerintem meg nem, mivel a játék is csak szoftver/alkalmazás... és itt is tudott róla beszélni aki akart (mivel ez is kibeszélő topik)
Ne nyissunk külön topikot a Launchereknek is? Vagy az időjárás widgeteknek? Ezekből lassan annyi lesz mint a játékokból együttvéve.
De mivel van ilyen, játékosoknak adott a lehetőség... most legalább tudnak már róla.(Én se tudtam hogy létezik, mondjuk engem nem is érdekelt, ezért nem is kerestem)
-
-
TRob1
veterán
válasz
Potyka03 #32864 üzenetére
".Gondoltam nyitok egy ilyen témát,ha már szoftveres topic van"
Nemtom volt-e értelme a külön topiknak (vagy egyáltalán engedélyezik-e), mivel az alkalmazás-ba meg a szoftver-be a Játékok is beletartoznak... ha a játék nem hardver, akkor szoftver
(de ha innen 1az1be száműzzük a játékokat, akkor jó
)
Csak mikor arról beszélünk hogy kinek milyen app van a telefonján, vagy épp mik az akciósak, akkor felét ide írjuk, felét meg oda?
Én zárnám. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Akit érdekel:
Android játékok - Játék kibeszélő topic/Tilos a warez! -
válasz
mefistofeles #32860 üzenetére
Azt kérdezted: "lehet-e root nélkül törölni a játékokat?". A válasz az egyszerű eldöntendő kérdésre: "nem". Ezt mégis hogy a francba cifrázzam ki neked?domerator: Igaz, mea culpa, én is fáradt vagyok úgy tűnik. Ettől függetlenül a válasz nem marad.
Pontosítok, egy próbát megérhet az Applicationsben a "Disable" opció, de ezt nem feltétlen engedélyezett. Tisztább rootolni a telefont és vagy Titanium Backuppal a "Freeze" parancsot nyomogatni, vagy Root Explorerrel/puszta kézzel törölgetni a fölös APK-kat a /system/app alól.
-
Gyári alkalmazásokat (pl. játékok) hogy lehet törölni rootolás nélkül?
-
F-ECT$
titán
Ezekhez a free, de ingame cuccokért fizetős gameloft játékokhoz (pl Rf2012, nfl2012) vannak khm cheatek, hogy ne legyünk annyira lekorlátozva?
Inkább fizetnék egyszer párszáz forintot, minthogy így kelljen játékidöt venni.
-
Canonfan
senior tag
TRob1, Dottore, ERPY:
Köszi az infókat!
Akkor a bill-t hagyom a telefonban, szerencsére már sikerült felszabadítanom egy kis helyet, de erre a dual mount sd app-ra lehet ránézek majd.Ha már a frissítésekről volt szó, ti frissítettétek most a legújabb verzsönre az Angry Birds alapjátékot? Pár napja néztem, de jogot kér a telefonhívásokhoz és a telefon állapotához...
Bár nem látok benne nagyon gyanúsat, mert gondolom azért kell neki, hogy ha játék közbe hívnak, akkor fel lehessen venni a hívást, de azért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy szerintetek is ok így?
-
TRob1
veterán
válasz
Canonfan #32627 üzenetére
Az valszeg pont nem lesz oké, meg semmi más se ami úgymond a rendszer részévé válik (mert ugye a bill.-t pl több más alkalmazásban is használod) Ha nem akarsz különféle anomáliákat, akkor csakis teljesen önálló appokat pakolgass át: játékok, widget nélküli appok, egyéb mindentől független appok... (szebben én nem bírom leírni, majd vki más
)
-
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
tudtok ajánlani néhány olyan progit vagy általatok kedvelt játékot, ami hasznos illetve szórakoztató? Lg Optimus Black készülékem van -
Luissimo
veterán
válasz
TazLeacher #32489 üzenetére
van az a régi jó játék, asszem MALOM volt a neve.
vagy marad az AMŐBA -
Árpád78
csendes tag
tesóm samsung star 1 jére s5230 letöltött pár játékot a játékok 240x400asak jar formátumúak
(doodle jump crazy penguin stb) de egyik sem indul el azt írja a telefon hogy afájltípus nem támogatott. Mit csináljon? Nagyon szeretne játszani de eddig semmi nem ment. (egyéb fájlok mappából sem.) -
törölt tag
Tegra procis (androidos)gépen elfutnak, az androidos játékok, vagy talán még az apple(iOS) játékok?
A tegrazone-on elég kevés van belőlük :S -
RootRulez
félisten
válasz
aggleány #32334 üzenetére
Kafa kis játék, töltsd le az ingyenes verzióját.
A krokodil csöve el van törve és víthez kell juttatni. Ezt úgy oldhatod egy, hogy utat ásol a víznek vagy csappal odaspricceled mandinerrel a falról vagy másról, ami lefolyik. A pályákon van 3 gumikacsa, amiken ha keresztülfolyik a víz, eltűnnek. Mindhármat be kell gyűjtened annál több pontot kapsz és a víznek is el kell jutnia a csaphoz.
De ezzel semmit se mondtam róla, ki kell próbálni.
-
aggleány
addikt
Leírná nekem valaki, hogy mi ez a "Where is my water" nevű játék? Már annyit írtatok róla, hogy kezd érdekelni, pedig nem nagyon szoktam játszani a telefonon. Előre is köszönöm, ha valaki rászánja magát.
-
saphancs
aktív tag
Hali! Holnap megyek továbbképzésre, erről ugrott be, hogy megérdeklődöm ki milyen unalomüző játékot használ?
(Remélem értitek az összefüggést)
-
( V )
veterán
amíg a készlet tart: The Humble Bundle for Android 4 játék (Anomaly: Warzone Earth, Osmos, EDGE, Toki Tori) akár 1$-ért!!!
aki átlag felett jattol (most kb 6.16 $ az a World Of Goo-t is megkapja
)
-
acsati
aktív tag
Valaki tudna nekem ehhez hasonló játéko(ka)t mutatni? Ingyenes kéne, és ugye ilyen minél messzebbre ütős, fejlesztgetős
Köszi!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Volt régen egy TV műsor, ahol dominózni kellett, aztán csináltak belőle PC-re játékot is. Nincs az véletlen adnroidra?
Közbe beugrott a PC változat neve Gumidominó volt.
Így talán már tudjátok, na ilyen van-e androidra?
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest