- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
maathe
senior tag
válasz
Melack #34718 üzenetére
Írnak ilyet: YoYo Games Ltd törölte az Ön megrendelését. Nem számítunk fel költséget.
Ennek ellenére levonták a pénzt.
Aztán mindkét emailben írnak ilyet: YoYo Games Ltd eladótól való vásárlását a Google Playen törölték. Minden terhelés visszatérítésre kerül.Akkor ha minden igaz visszakapom.
-
maathe
senior tag
Sry, hogy ide írom, de jobb témát nem találtam. Az előbb megszerettem volna venni egy játékot. Minden adatot beírtam majd elküldtem a megrendelést. A Google Wallet-ban először ezt írta ki: A kártya frissítése sikeres -- A megrendelés folyamatban van, majd ezt: Törölve. Pár száz forinttal többet vont le, mint amennyi a játék ára. Megpróbáltam még egyszer, akkor sem jött össze az üzlet, de most már csak a játék árát vonta le. Ezt a pénzt valahogy vissza tudom szerezni?
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő