- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok! A következő kérdésekkel fordulok hozzátok! Adott egy Samsung Galaxy 3 2.2 es rendszerrel és Kyrillos' Rom V9.5 JPU-val! Nos a problémám a játékoknál lép fel. Hozzáteszem setCPU val húzva van a proci 1200 ra, tehát az OC rom van rajta! A gta III-at szeretném telepíteni az elmondottak szerint. Felrakom, kattolok az ikonra, bevillan egy fekete kép és kidob a menübe. Ezek után gondoltam kipróbálok egy hasonló telepítés móddal rendelkező játékot. Az NFS Hot pursuit 2 lett az. Szépen feltelepítettem, megörültem hogy elindult de amikor a kocsit kéne látnom csak fehér texturákat és a betüket látom, na meg a km/h és a hangot hallom és látom h megy a kocsi de fehér szinte minden. Mint amikor gépen nagyon gyenge a VGA és nem bírja. Erre esetleg lenne megoldás és a GTAIII-ra? Láttam h mennek galaxy minin meg egyéb gyengébb androidokon. No meg szeretném felrakni a 2.3.7-et is. Tömören ezek lennének a kérdéseim és egy kimerítő érthető választ nagyon szépen megköszönnék!
Üdv. Doni
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest