- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok! A következő kérdésekkel fordulok hozzátok! Adott egy Samsung Galaxy 3 2.2 es rendszerrel és Kyrillos' Rom V9.5 JPU-val! Nos a problémám a játékoknál lép fel. Hozzáteszem setCPU val húzva van a proci 1200 ra, tehát az OC rom van rajta! A gta III-at szeretném telepíteni az elmondottak szerint. Felrakom, kattolok az ikonra, bevillan egy fekete kép és kidob a menübe. Ezek után gondoltam kipróbálok egy hasonló telepítés móddal rendelkező játékot. Az NFS Hot pursuit 2 lett az. Szépen feltelepítettem, megörültem hogy elindult de amikor a kocsit kéne látnom csak fehér texturákat és a betüket látom, na meg a km/h és a hangot hallom és látom h megy a kocsi de fehér szinte minden. Mint amikor gépen nagyon gyenge a VGA és nem bírja. Erre esetleg lenne megoldás és a GTAIII-ra? Láttam h mennek galaxy minin meg egyéb gyengébb androidokon. No meg szeretném felrakni a 2.3.7-et is. Tömören ezek lennének a kérdéseim és egy kimerítő érthető választ nagyon szépen megköszönnék!
Üdv. Doni
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest