Hirdetés
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
mzprox
aktív tag
Heya,
Új vagyok még az androidos világban, lenne egy kérdésem:
Sok helyen mondták meg olvastam, hogy ha nem akarok kéretlenül fizetni akkor telepítsem az apn droid alkalmazást.
Nemrég előfizettem mobilnetre és az apn droid azt is kikapcsolja, szóval amikor netezek akkor kikapcsolom az apn droidot.
De tulajdonképen mi az amitől engem "véd" az apn droid? ha van mobilnetem amit nem számláznak túl akkor hagyhatom most már folyamatosan kikapcsolva vagy jó ha megy?kösz
-
mzprox
aktív tag
újdonsült spica tulaj vagyok, az androiddal is ismerkedem meg gps-es kütyüm se volt még: van egy kérdésem
Meg tudom e oldani és ha igen milyen app-al hogy ki tudjak jelölni egy helyet valahol és utána a telefon mindig mutatja, hogy az a pont merre van. Szóval nem konkrét utcára, házszámra gondolok hanem akármilyen helyre. Ha van ilyen-és azért ez elég valószínű- akkor gondolom kell hozzá gps-es kapcsolat. Ezeknek a műholdaknak milyen a lefedettsége? Nemsokára Dél-Ny kínában fogok barangolni vajon ott is működik?
Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Akciókamerák
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest