- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
mzprox
aktív tag
Heya,
Új vagyok még az androidos világban, lenne egy kérdésem:
Sok helyen mondták meg olvastam, hogy ha nem akarok kéretlenül fizetni akkor telepítsem az apn droid alkalmazást.
Nemrég előfizettem mobilnetre és az apn droid azt is kikapcsolja, szóval amikor netezek akkor kikapcsolom az apn droidot.
De tulajdonképen mi az amitől engem "véd" az apn droid? ha van mobilnetem amit nem számláznak túl akkor hagyhatom most már folyamatosan kikapcsolva vagy jó ha megy?kösz
-
mzprox
aktív tag
újdonsült spica tulaj vagyok, az androiddal is ismerkedem meg gps-es kütyüm se volt még: van egy kérdésem
Meg tudom e oldani és ha igen milyen app-al hogy ki tudjak jelölni egy helyet valahol és utána a telefon mindig mutatja, hogy az a pont merre van. Szóval nem konkrét utcára, házszámra gondolok hanem akármilyen helyre. Ha van ilyen-és azért ez elég valószínű- akkor gondolom kell hozzá gps-es kapcsolat. Ezeknek a műholdaknak milyen a lefedettsége? Nemsokára Dél-Ny kínában fogok barangolni vajon ott is működik?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest