- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
mzprox
aktív tag
Heya,
Új vagyok még az androidos világban, lenne egy kérdésem:
Sok helyen mondták meg olvastam, hogy ha nem akarok kéretlenül fizetni akkor telepítsem az apn droid alkalmazást.
Nemrég előfizettem mobilnetre és az apn droid azt is kikapcsolja, szóval amikor netezek akkor kikapcsolom az apn droidot.
De tulajdonképen mi az amitől engem "véd" az apn droid? ha van mobilnetem amit nem számláznak túl akkor hagyhatom most már folyamatosan kikapcsolva vagy jó ha megy?kösz
-
mzprox
aktív tag
újdonsült spica tulaj vagyok, az androiddal is ismerkedem meg gps-es kütyüm se volt még: van egy kérdésem
Meg tudom e oldani és ha igen milyen app-al hogy ki tudjak jelölni egy helyet valahol és utána a telefon mindig mutatja, hogy az a pont merre van. Szóval nem konkrét utcára, házszámra gondolok hanem akármilyen helyre. Ha van ilyen-és azért ez elég valószínű- akkor gondolom kell hozzá gps-es kapcsolat. Ezeknek a műholdaknak milyen a lefedettsége? Nemsokára Dél-Ny kínában fogok barangolni vajon ott is működik?
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest