- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
mttssz #58160 üzenetére
A fontos levelekből van 282, de elvileg mind olvasott, az összes levelek száma pedig 730.Nos, köszi a tippet, így utánanéztem mégegyszer és a telefonban átállítottam Fontos levelekre a postaládatípust, pedig már biztos, hogy átállítottam...
Most nem jelez emailt, csak ha jön! -
-
teo77
őstag
válasz
mttssz #55304 üzenetére
Nagyszerű, köszönöm! A telonak ehhez ugye nem feltétlenül kell rootoltnak lennie?
Amúgy anno, mikor csináltam egy gyári visszaallitast a telomon, és hozzaadtam a Gmail accountom, ndm sokkal később a Play - áruház elkezdte automatikusan feltenni az előző rendszerre korábban telepített alkalmazasaimat! Hogy lehetséges ezt elerni? Ez meg a T. Backup-nal is "baratsagosabb beallitas lenne!
És ne gondoljatok, hogy most automatikus frissítésre gondolok! Valahogy elkezdte telepíteni a régebbi összes appot, ami az app history-mban szerepelt! Vagy ezt esetleg valami más program vezerelhette a háttérből?! -
petipetya
nagyúr
válasz
mttssz #55274 üzenetére
Ha jól értem, akkor ilyesmit keresel: JOT! - Notes Widget
Nincs vele tapasztalatom, mivel a Keep-et használom.
Azt nem mondtad, hogy az értesítési sávból akarod kezelni. Olyat nem tudok nagy hirtelen.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
mttssz #53588 üzenetére
Elvileg ki van kapcsolva a "jelszavak megjelenítése", minden máshol működik is, még Operában is, de csak akkor, ha a Rally mód be van kapcsolva. Viszont, ha ki van kapcsolva a rally mód, látszódnak egy-két másodpercig a beírt karakterek. Az új opera bétában már Rally módban is lehet látni, hogy mit írtam be.
-
törölt tag
válasz
mttssz #50843 üzenetére
Yes... Én a Debrecenit használom tőle, korrekt app. Ha meg nem stimmel valami akkor egy normális hangvételű levelet írva neki hamar megoldja a dolgokat... (Volt itt villamosépítés, és hát nem került át az összes járat eltérítése az appba, csak pár. Írtunk neki mailt, másnap frissült is...)
-
törölt tag
válasz
mttssz #50768 üzenetére
Én továbbra is azt mondom, hogy ez a Youtube -ügy a Google sara. Szándékosan nem hibát írok, mert ez nem hiba. Ez szándékos. Kipróbáltam gyári böngészővel, az ugyanannál a linknél nálam is felajánlotta a klienst. Valószínűleg ugyanezen okból működik Chrome -on is. Viszont sem Dolphinnal, sem Firefox -szal nem. Ugyanaz az eredmény mindkét böngészőnél. Flash kikapcsolva. A linkre kattintva a YT weboldal nyílik. Nyomvatartásra viszont egyáltalán nincs megosztás menü, csak szövegkijelölés (ami így csak szöveg, nem link). Ha az infóablakra bökök, akkor ott már megjelenik a YT linkje, de szintén csak szövegként. Ezt vágólapra teszem, ami nálam a Clipper+ -t jelenti. Ez automatikusan kattinthatóvá alakít, tehát ha a Clipperben hosszan rábökök, akkor jön a megosztás menü. Milyen érdekes, itt már megjelenik a YT kliens. Sztem ez egy rejtett funkció, amit a Google beépített a böngészőibe, sugallva a usernek a "helyes" irányt a "megfelelő" böngésző kiválasztásához. A TubeMate nem Apu alkalmazása, nincsenek extra jogosultságai, mégis működik minden böngészővel. Akkor a gyári YT kliens ezt miért nem tudja? Mert Apu nem akarja, hogy tudja.
-
LonGleY
veterán
válasz
mttssz #48311 üzenetére
PasswdSafe + Password Safe (Win)
Valahogy mindig lehagyják a KeePass cuccok mellől, pedig annál egyszerűbb felépítésű, én jobban szeretem.
-
tomy86
addikt
-
LonGleY
veterán
válasz
mttssz #15176 üzenetére
Naná! Az előbbit le tudod tiltani normál rendszeren is (alkalmazásinfóban frissítések törlése, majd ugyanott letiltás).
Az imo nem akar pusholni, szépen benne van a notif sávban, és remekül működik (gchat, skype chat, fb chat). Ha használod, akkor ott figyel, ha nem használod, kilövöd (sajnos exit-et még nem raktak bele - de legalább nem akar automatikusan indulni, ha a rendszer leállás előtt nem futott, illetve indul, ha futott). Megkapja az "offline" üzeneteket is utólag. A hivatalos Facebook masszázsnak, appnak, page lópikulának semmi értelmük. A Facebook nézegetésére Dolphin, a kontaktok képeinek szinkronizálásának pótlására Contact Sync for Facebook. Sokat hangoztattam már őket, keress esetleg vissza az imo-ra. Have fun!
-
dokee78
félisten
-
-
spiritex
veterán
Az Alarm Clock Xtreme Free-nél megbízhatóbbat még nem találtam! Szerintem hibátlan.
-
Rimuru
veterán
-
mouzrr
őstag
Pedig tud, találtam egy nagyon jót
Automateit -
mondomén
őstag
-
LonGleY
veterán
Ez a húzásokra beállítható kurzor-irányítás most megfogott ebben a Smart Keyboard PRO-ban, meg az állítható ékezetes betű prioritás. Egész jó.. lehet megveszem. A fenti kurzor-gesturet tudja valamelyik másik is? Eddig engem a SwiftKey érdekelt (most akciós ráadásul), de azt sajnos SD kártya átmeneti hiányában még nem tudtam kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest