- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Csak mivel a telepítése nem egy klikkes, ezért csak kevesen használják.
Egyébként nekem is fent van, meg is vagyok elégedve vele, de most kereshetek rá, hogy miként kell frissíteni, mert jött ki új verzió.
Ha kompatibilis lesz a Disconnect Pro az oreoval( gőzöm sincs az e már), akkor lehet megveszem, bár igen szép ára van ahhoz képest, hogy pár hete egyszerűen törölték is a samsung appsból.szerk:
Egy vmi viszont mellette szól, teljes értékű disablerként is működik, szinte azt is lehet benne tiltatni, ami nincs, ehhez eddig külön app kellett, ha szélesebb körben akartunk letiltani appokat. -
oszi666
őstag
Szia, azt írja, hogy a csomag ütközésben van egy ugyanolyan már meglévő csomaggal ezért nem telepíti. Viszont akárhogy túrom, sehol sem találok reminder vagy samsung reminder nevű appot se a rendszeralkalmazások között sem sehol.
Ez egyébként egy bixby app nem? Az meg elvileg nincs S7re valahogy legutóbb mégis megjelent. -
Fall-N
veterán
Én jobban szeretem a G+-t. Igaz ott csak azokat követem akik tartalmakat gyártanak/osztanak meg (hátterek, témák stb.) Meg persze a fejlesztőknek lehet írni a körökön belül
Másik kedvencem a Reddit és Twitter.FB egy nagy szemétdomb szó szerint. Tele van hülye idézetekkel meg Coelho "bölcsességekkel". Közben meg persze hirdetés hirdetés hátán. Persze sok múlik azon is, hogy kinek kik az ismerősei és hogy mit osztanak meg. Ritka aki értelmeset. Én személy szerint szinte semmit sem osztok meg, csak nagyon ritkán.
-
Somatom
veterán
Kérdés, hogy ki, mire használja a Youtube -ot, és hogy mit tekintünk gyárinak. Sztem a gyári az, amit a Google ad ki, és a Play -ről telepíted. Én linkelt, vagy keresett videók megtekintésére használom. Továbbá, szempont a PC -s üzemmód, és a felbontás változtathatósága (roamingban 360p -t használok). Ehhez nem szükséges "gyári" kliens. Sztem sokkal jobb megoldás, ha a YT videókat is kedvenc videólejátszónkkal nézhetjük. Asztali módban erre ott a Kodi, ami megtanítható arra, hogy engedelmeskedjen a távirányító utasításainak. Nem tudom, hogy a gyári YT alkalmazás képes-e erre.
aelod:
Ez egy másik story. Én a YT reklámokról írtam. Böngészőben nem használok reklámblokkolót. Nem nézek olyan oldalakat, ahol zavarnának a reklámok. -
Kékes525
félisten
"a titkosított adatbázis nem szinkronizálom"
Ha a titkosított adat nincs szinkronizálva, az egy fokkal valóban növeli, növelheti a biztonságot.
(#118669) Somatom
Nem arról írtam, amire a válaszod irányult.
Nem a titkosítás esetleges feltöréséről írtam. A feltörés a titkosító program és nem a titkosítás feltörését jelenti. Ha ez esetleg félreérthető volt, akkor bocs, most tisztáztam.
A visszafejtő kulcsot a titkosító program adja meg, számolja ki. Ettől kezdve csak a bizalom kérdése az, hogy mit csinál vele. Ehhez a titkosítás feltörhetőségi nehézségének és az MD5-nek sem pro sem kontra semmi köze. -
Kékes525
félisten
"Aes256 titkosítást használ és offline."
Ha már a felhőbe felküldi, akkor már nem offline. Aes256 nem ismerem, de úgy gondolom hogy annak is van visszafejtő kódja, amit adott esetben elküldhet.
"Sőt ne is bankolj neten lehet a billentyűzet app elküldi amiket leírsz.. Vagy a böngésző.. Vagy a rendszer.."
Nem erről van szó. Az ember ha tudja, akkor lehetőleg csökkenti, minimalizálja a kockázatot. Nem kell minden nap 10 probléma. Elég ha 10 évenként 1 van, az is katasztrofális lehet.
És mint írtam, csak a bank adatait nem bíznám rá.
-
Kékes525
félisten
+(#118655) ollie
"Titkosítja.."
Ha feltörik, meghackelik, vagy ha titokban elküldi a titkosítás feloldó kódját (azt ami a visszafejtéshez kell) is, akkor a titkosítás semmit nem ér...Ezért nem tudok az ilyenekbe bízni. Természetesen ez csak a legérzékenyebb adatokra vonatkozik (bank), a többit én is nyugodtan rábíznám.
-
St3ven
addikt
Reklámmentes, és feltelepítve is csak 6,5 MB.
Ráadásul ha visszadugom a fülest, nem kell elindítanom külön az alkalmazást (még ha be is záródott közben), hogy folytathassam az adott zeneszámot, elég a fülesen megnyomni a lejátszást. Nagyon praktikus, hogy rá sem kell néznem a telóra, ha zenét akarok hallgatni.
-
-
-
Somatom
veterán
Csak az álláspontjukat vázoltam, nem érdekel a téma annyira, hogy foglalkozzak vele. A reklámok sem zavarnak, nem használok blokkolót, esetleg roamingban, vagy gyenge netnél böngészőben tiltom a képek betöltését. A reklámblokkolást pedig ne hangoztasd, mert szabályellenes, bünti jár érte (na, ez már egy érdekesebb téma, de a boncolgatásához át kéne menni egy PH kontroll mentes fórumra).
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Ehhez a Githubot csak basic szinten, viszont a Gitet és a gradle-t jobban kell ismerni. Meg persze az sem árt, ha ismered a droidot fejlesztői szinten.
A linkelt PR még nem teljes ahogy látom, azért sem került bele a master releasebe, mert még félkész a dolog. Ettől függetlenül ki lehet próbálni.
Ahogy én csinálnám:
1.) Leforkolom az akkori mastert
2.) Alkalmazom a PR-t rajta
3.) gradle fordítás (compile)
4.) Kész apk aláírása --> mehet az eszközre.De ez itt off, ha érdekel a dolog, írj privátot, vagy gyere át az Android programozás topikba. Oda talán jobban illik a téma.
-
t181
senior tag
Hát, ehhez kevés vagyok.
Úgy látom jó úton haladt a srác, már nem is kellett volna sok ahhoz, hogy minden jól működjön, de rengeteget kellett volna módosítani az eredeti kódon, hogy minden menjen. Keresgéltem, de nem találtam okot arra, hogy miért hagyták annyiban az egészet.
Hátha jön valaki, aki tud (érdemben) segíteni. -
Kékes525
félisten
Engedni kell a Google-nak, hogy szinkronizálja az alkalmazásadataidat. Automatikussá kell tenni a szinkronizációt, vagy manuálisan rendszeresen engedélyezned kell és akkor a factory reset után automatikusan letölti az előzőleg használt alkalmazásaidat. Amúgy a Google nem csak ezt szinkronizálja, hanem még sok mindent és azokat is automatikusan visszaállítja. Nézd meg a beállításokban. Ha neked nem állította vissza, az azért lehetett, mert le volt a szinkronizáció tiltva.
-
outdoor
aktív tag
Kitűnő, köszönöm.
Az Adguard a Yandex browsert javasolta, ami tényleg nagyon jó. Egy 83 elemből álló youtube listán mindössze kétszer akadt el reklám miatt, amit nem játszott le elakadva sem
Jó, és ha nem is mind, de többnyire működnek vele az asztali Opera böngésző add-on kiegészítői, például egy tab és session kezelő. Le vagyok döbbenve, hogy ilyen minőségű cucc létezik mobilra. Ezek után asztali gépen is kipróbálom a Yandexet.
Szépen indul a nap
-
Igen. S3 android 4.3.
Viktor0610: inkább fordítva közelítsük! Betöltés után van egy óra egy mappa és egy lap jel. A mappában csak a Onedrive és a +Hely hozzáadása van. A + hely esetén csak az Onedrive-t, SharePoint-ot és Dropboxot ajánlja fel.
Hogy tudok az SD kártyára vagy a flash-re menni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest