- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
BullZeye #104231 üzenetére
én nem értem a kérdést.
feloldás = felhúzod a lock screenen az ujjad
ha még kódod is van, akkor az utána jön. kapcsold ki a kódot és akkor egyből felold.
sőt a "söprés"-t is ki lehet kapcsolni és akkor csak az oldalsó gomb megnyomására már csinálhatod is a dolgod a telefonon. -
benjoe1
aktív tag
válasz
BullZeye #76689 üzenetére
Én már régóta ezt használom céges levelezésre.
Próbáld meg ezt, hogy a fiókbeállításokon belül az e-mail letöltés méretét állítsd nagyobbra.
A kék háttér nálam állandó, ráadásul kódot is kell megadjak, mert a szerver biztonság ezt megköveteli. Én alkalmazás szintre állítottam. -
dokee78
félisten
válasz
BullZeye #76697 üzenetére
A better Camera Van ingyenes is.
Camera Zoom FX Van ingyenes is.Mindkettőt megvettem,előző jobb,többet kínál funkciókban és nálam szebb képeket lőtt.
-
törölt tag
válasz
BullZeye #54065 üzenetére
De azt azért vedd figyelembe, hogy itt adatbiztonságról van szó. A minta nem biztonságos. Nekem 8 jegyű, betü+szám kombináció a kódom és ezt minden alkalommal bepötyögöm a LastPass -ba és a Pocketbe is. Igen, minden alkalommal. Nem kéne, mert van automatikus belépési opció is. De ez egy teló, ami el is veszhet. Aztán vagy le tudom még tiltani, vagy nem. Nem szeretném, hogy a kódjaim miatt kelljen aggódnom. Fizetős? Igen. Na, ez az, amire nem sajnálom a pénzt. De nem vagyunk egyformák.
-
bendess7891
csendes tag
válasz
BullZeye #54065 üzenetére
Én jelszó tároláshoz KeePass-t használok.
Amiért neked ajánlom: van egy olyan funkciója, hogy ha egyszer beírtad a jelszavadat akkor utána nyitva hagyja az adatbázist és a jelszavad utolsó három karakterével hozzáférhető. Így elég gyorsan lehet belépni, ha kell.
Másik előny ugye az asztali kliens, ott szépen létrehozol mindent ami kell és egy pár KB-os filet kell csak átrakni a telóra (felhőből is tud megnyitni). Baromi hasznos tud lenni.
-
törölt tag
válasz
BullZeye #54056 üzenetére
Ha online belépésekhez kell, akkor a LastPass jó lehet. Főleg akkor, ha Dolphin -t használsz. Offline tároláshoz a Pocketet használom. Sztem a legfontosabb nem a belépés módja, hanem ahogy az adataidat tátolja. A LastPass kliens oldalon titkosít és mindkettő feature -ként AES-256 bites titkosítást ír.
-
LonGleY
veterán
válasz
BullZeye #46975 üzenetére
Itt se véletlen Apex Pro van, többszöri próba után ez jött ki nálam igényesebbnek (animációk, átláthatóság, mappakezelés a képernyőkön stb.). De a közvélemény miatt egy kategóriának veszem a kettőt. Az Apex cserébe néha elhagyja a beállításait, ezért érdemes mindig az SD kártyán tartani a backupját.
Van náluk amúgy sokkal komolyabb, az pedig a TSF Shell, az az új szerelmem. Animációkban, tudásban hatszor több, mint a fentiek együttvéve. Legalább két magon vajpuha gyönyör, amikhez képest az Apex-Nova páros olyan, mintha láncfűrésszel faragták volna.
-
dokee78
félisten
válasz
BullZeye #46975 üzenetére
Apex egyedüli előnye,hogy a free Apex többet tud a free Novától.
Mindkettőt használtam huzamosabb ideig,jelenleg Nova Prime-t használok.A Disco Light™ LED Flashlight-ban van ilyen,de csak híváskor villogtatja.
-
törölt tag
válasz
BullZeye #46833 üzenetére
Érdekes következtetés. Nem tudom, hogy milyen logika alapján jutottál erre az eredményre, de nem vitatkozom. Ez esetben elnézést a tippért! Próbáld ki valamelyiket, a többi javaslat közül! Ha közben akadnak üres perceid, akkor talán érdemes lenne elgondolkodni az eseményeken.
A.: A program hibás, mert bár minden lehetősége megvan rá, mégsem hajtja végre a kiadott utasítást.
B.: A program jól működik, csak a feladat végrehajtásához nem kapott megfelelő utasítást, vagy nincs jogosultsága végrehajtani.
Szerinted melyik állítás valószínűbb?
Írok egy lehetőséget. Mi van akkor, ha az a közelségérzékelő mégis funkcionál. Két állapotot jelezhet. Közel és távol. Ha közelt érzékel, az talán nem befolyásolja a kívánt célt. De mi történik, ha távolt érzékel? Lehet, hogy erre a jelre egy alkalmazás az automatizálótól függetlenül, vagy azt felülbírálva bekapcsolva tartja a kijelzőt? Erre az eshetőségre vonatkozólag adtál valamilyen utasítást az automatizálónak, vagy csak gondoltad, hogy ezt majd megoldja? Tulajdonképpen helyes következtetésre jutottál. A program szó szerint értelmetlen, mivel nem rendelkezik a feladat ilyen módon történő végrehajtásához szükséges mesterséges intelligenciával. -
törölt tag
válasz
BullZeye #46821 üzenetére
Mint írtam, van ilyen. Pl. Tasker, E-Robot. Azért ezt a kettőt írom, mert ezekről biztosan tudom, hogy kaphatsz segítséget, ha elakadnál. Az elvi lehetőség megvan arra, amit szeretnél. DE! Azt tudnod kell, hogy ezek nem célalkalmazások. A rendszer hozzáférési pontjain keresztül (már amihez jogosultságuk van) végrehajtatják az utasításaidat. De azt nem, amiről Te csak gondolod, hogy majd végrehajtják. Pontosan meg kell adni minden apró részletet, hogy milyen eseményre, mi legyen a reakció.
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
BullZeye #26019 üzenetére
Szerintem ez a HD Widgets egyik megjelenési módja.
-
gipsztigris
addikt
válasz
BullZeye #25489 üzenetére
Ha nem szedte volna ki a SIM kártyát belőle azonnal, akkor csak meg kellett volna várnia amíg csörög a telefon!
....mert még egy tízezer forintos telefont is ha elhagy valaki az első dolga, hogy megpróbálja felhívni.
Amúgy pedig a párom Samu Galaxy S Advance telefonját egy hónapja sincs, hogy ellopták, amit sikerült megtalálni négy nap után. A tolvaj annyira primitív volt, hogy egy gyári adatok visszaállítását sem tudott elvégezni. Lényeg, hogy szerintem a tolvajok vagy megtalálók jelentős hányada nem tud romot újrahúzni.
-
club1
veterán
válasz
BullZeye #3344 üzenetére
Miért is nem? A timeriffic - többek között - a legkülönfélébb időpontokban tudja ki-bekapcsolni a WiFi adapteredet. Nem ezt írtad a kérdésedbe?
Ha pedig nem azt akarod amit leírtál, akkor a programokkal is operáló ezért jóval nehezebben beállítható Tasker. Külön topicja van itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest