- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjudors
aktív tag
válasz
spiritex #144694 üzenetére
Az elején van egy pici szünet, amikor átirányít a telefon.
nehéz észrevenni.ha kipróbálod kikapcsolt telefonnal, amikor a szolgáltató irányít át, akkor észreveszed a különbséget.egyszer emberek bejelentettek a szolgáltatónál, vonal kivizsgálásra, mert nem tudod felhívni rejtett számról, akivel előtte beszéltem.
ne kérdezd, miért hívott mindenkit rejtett számról az illető... -
Siriusb
veterán
válasz
spiritex #144516 üzenetére
Talán az Android 4-en működött utoljára a Root Call Blocker-ben, hogy beállíthattad a nem elérhető jelzést. Utána azt lehetett állítani, hogy kicsörögjön vagy foglaltat jelezzen, majd barátunk, a Google teljesen tönkrevágta ezt a programot (is).
A gyári blokkolók szerintem csak foglalt jelzést tudnak produkálni, de ha folyamatosan ezt kapja a hívó fél, gondolom előbb-utóbb feladja. -
Ijk
nagyúr
válasz
spiritex #139501 üzenetére
Azt értem de ingyenes verzióban egy fiókot lehet beállítani.
Már volt pár alkalom amikor visszasírtam az iOS-t. Például amikor 10-re frissítés után beállította magát a rendszer hogy ne zavarjanak üzemmódban ne ébresszen. Aztán amikor azt beállítottam (miután sikerült későn kelni) kiderült hogy az ébresztő hangerejét is levette, tehát másnap is elkéstem.
E-maillel meg beszoptam mert nem volt olvasatlan üzenet jelzés, miközben jött egy fontos emailem, amit csak nap végén vettem észre amikor beléptem.
Az már csak hab a tortán hogy kétszer is újraindítottam a készüléket amiatt hogy nem ment le automatikusan alvó módba a képernyő, hanem 3 órán át világított pl. a kocsiban. Ez valami pixel bug. -
punky10
addikt
válasz
spiritex #138988 üzenetére
Nem csak EMUI,mert ilyen kérdésekkel találkoztam MIUI-s telefonok topicjaiban is.
A furcsa,hogy 100%-os megoldást még sehol sem olvastam.Én sem tudok.Ugyanis nálam sem a Huawei-nél,sem a Xiaominál nem volt probléma...És qrvára nem tudjuk,miért...
Nálam a telefon lezárt állapotban is 1-2 mp-cel hamarabb jelzi az e-mailt,mint a tábla(vagy nagy ritkán asztaligép) -
zeon.hu
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
spiritex #111472 üzenetére
Nálam a Solid Classic is csak félsiker. Egyáltalán nem látja az OTG -n csatlakoztatott meghajtókat. A TC símán listázza, írja/olvassa. Plusz, a Solid nem kezeli fáljmegosztásnál az összes lehetséges interfészt. Hotspot módban a belső hálós IP -t nem jeleníti meg. De, legalább létrehozza a szervert, mert ha tudom az IP -t, és megadom a kliensnek, akkor létrejön a közvetlen kapcsolat. MiniPC -n viszont a LAN -ra azonnal error -t dob, szerinte nincs hálózati kapcsolatom. Ugyanazokon az eszközökön a Servers Ultimate tudja listázni az összes lehetséges hálózati interfészt, és bármelyikre rá tudja ültetni a szervert. Szóval, a Solidon is lenne mit fejleszteni.
-
atillaahun
veterán
válasz
spiritex #111474 üzenetére
Pár hete még én is hozzátudtam adni a GDrive fiókot, most már nálam is ez a hiba. Úgy látom G-ék változtattak a hitelesítési politikán és webview-ból nem engedik már a bejelentkezést csak direkt böngészőből.
ES-hez szerintem be van már jeletve a hiba, lehet pár napon belül adnak ki frissítést. Ha pontosabban érdekel, nézd meg az oldalukon, van-e már issue a hibának. -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #111469 üzenetére
Na, újabb infó: ha a régi telefonom, ahol beenged az ES a Drive-ba, ha Új Gdrive fiókot szeretnék hozzáadni (mert miért ne férhetnék hozzá több gmail fiókom drive-jához is egy telón), ott is ugyanez az ablak ugrik fel a Gdrive ikon-ra kattintás után...
Ebből arra következtetek, hogy jelenleg senki nem tud új Gdrive fiókot hozzáadni az ES appjához függetlenül az ES verziójától...
Most már csak azt lenne jó tudni, hogy át lehet-e vinni egy meglévő engedélyt egyik telóról másikra, vagy más oldalról megközelítve a google-ön belül át lehet-e adni az egyik eszköz engedélyét a másiknak. -
HUNited
őstag
válasz
spiritex #79792 üzenetére
Szia, melyik az a kép, amin te ezt a funkciót látod? Mert én nem látom (valószínűleg vakcsi vagyok). Olyan van benne, hogy az SMS-re auto válasz, de olyan nincs, hogy a hívást kinyomja ha nincs benne a telefonkönyvben, és küld egy auto sms-t.
Közben megkerestem az általad használtat, a 0.95-ös verzió szépen működik, de persze eljárt felette az idő, ha esetleg az új verzió is tudja ezt, csak számomra nem egyértelmű (képzeld el, félig magyar félig angol, és eléggé rossz a fordítás minősége), kérlek segíts megérteni, melyik ez a funkció.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
spiritex #79719 üzenetére
Attól függ, hogy mi érdekli őket.
Szókereső
Igazi keresztrejtvény
Milliomos
Akasztott ember vagy Akasztófa -
rizso
addikt
válasz
spiritex #79634 üzenetére
Itt csak ugy frissult volna, ha az alkalmazason belul is megveszem, ervenyes aktivalo koddal sajna nem tudtam megetetni, nincs ilyen opcio.
darvinya: a tabletet nalam vette, ahogy a szoftvert is. Csak az acer romban is elore volt telepitve egy probaverzio, ami mar elso bekapcsolaskor azt irta, hogy a licesz lejart, ujitsa meg az elofizetest - amit aktivalokoddal meg nem enged, csak ismetelt megvasarlassal...
-
rizso
addikt
válasz
spiritex #79629 üzenetére
Igen, azt tudom, csak a programra meg szükség lenne. Előretelepítve volt rajta, de lejárt, és az ügyfél vett egyet, ami a gépére is feltelepíthető. Nem is lenne gond, ha programon belül meg lehetne adni neki az új kulcsot, de ez a szar nem fogadja el, csak azt az opciót ismeri, hogy vásárold meg alkalmazáson belül. Úgy lehetne megoldani, hogy törlöm a gyári programot, majd felteszem neki az originált...
-
St3ven
addikt
válasz
spiritex #79543 üzenetére
Ha még aktuális: Könnyű magyar billentyűzet
-
kovisoft
őstag
-
BuricsJ
tag
válasz
spiritex #78607 üzenetére
Ugye mások (akivel megosztottad) az valamilyen mobileszközön (Android/iOS) nézik, hogy merre jársz? Pl. Google+ -t indítva, majd a Helyek menüt kiválasztva lesz látható a helyzeted, lásd csatolt kép
Nálam be van kapcsolva a mobilon a GPS és a WIFI is, mobilnet-m viszont nincs.
Így van nálam beállítva a készüléken a Helybeállítások a Google+ n (ezt a beállítást viszont még PC-n tettem meg ;-))Úgy tudom, hogy PC-n nincs rá lehetőség, hogy lássák a helyzeted
-
BuricsJ
tag
válasz
spiritex #78555 üzenetére
Másik megoldás, ami alapból
benne van a Google + -ban, hogy engedélyezed a "Helybeállítások" menüben a "Helyzet megosztást" és hogy ki(k)/mely csoportok láthatják a pontos tartózkodási helyedet és kik csak a települést, hogy hol vagy? Ha nem állítasz be senkit, akkor alapból nem fogja senki sem látni!
"Azok a személyek, akikkel megosztod helyadataidat, a Google termékeiben láthatják aktuális tartózkodási helyedet. A Google+-profilodon például a tartózkodási helyed megjelenik a neved és profilfotód alatt asztali számítógépen, illetve Android- és iOS-eszközön. " (idézet a Tartózkodási hely megosztásból)
Nincs szükség külön alkalmazás telepítésre, iOS és Android -n is elérhető a megosztott helyadat
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz
spiritex #76372 üzenetére
jelenleg JillyBean fut rajta. ha nem készült hozzá Custom ROM, akkor hogy tudom felgyorsítani? Gyári beállításokkal nem sikerült, és nincs frissítés sem. Régebben gyorsabb volt, most akadozik. tehát nem egy gyenge hardveres tabletet szeretnék felgyorsítani hardveresen, csak eleinte gyors volt, most meg belassult, de hiába csinálok rendszer alapra állást, nem gyorsul vissza...
-
Devas
őstag
válasz
spiritex #76290 üzenetére
Köszi szépen!
Pár kérdés felmerült közben:
-Miért nem a Here navigációt ajánlottad?
-Ha uninstallálom a maps.me-t, akkor a térképeket is törli vele együtt (nem raktam még semmit SD-re)?
-Melyik az az időjárás alkalmazás, ami mókás állatkákat mesebeli tájat rak ki a kezdőképernyőre (widgetként?)? Asszony imádná szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged