- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Digical-t használok naptárként, tegnap tettem fel. Általános beállítások között látok egy olyat, hogy a hirdetések június 17-ig elrejtve, ezért most megvettem a plus verziót annak reményében, hogy később sem lesznek majd hirdetések. A menüpont viszont nem változott, ugyanúgy június 17-et ír. Létezik, hogy hiába van meg a fizetős ugyanúgy lesznek hirdetések? Illetve ezt appon belülről vettem meg mint "upgrade", nem a store-ban a Digical+ verziót, az továbbra sem tűnik letölthetőnek.
-
stickermajom
addikt
válasz
Oldman2 #68098 üzenetére
Esetleg a Market Helpert megprobalhatjatok, ugy fel kene mennie.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Most, hogy a lejart bankkartyam helyett megadtam az uj szamat a Play Store mire is vont le 300 forintot?
A reginel mikor megadtam nem emlekszem ilyenre.. Ez levasarolhato, vagy mi a szosz?
Udv
-
stickermajom
addikt
Üdv!
Olyan a gyárihoz hasonló "telefon lezáró" programot keresek mellyel minden funkció csak egy bizonyos kód megadása után lenne használható. A gyárival az a probléma, hogy kikapcsolni engedi a telefont.
Előre is köszönöm!
-
stickermajom
addikt
válasz
raziel01 #12583 üzenetére
Melóra, emailre, naptárra, telefonálásra, netezésre stbstb. Bírom az ilyen okoskákat..
(#12586) LonGleY, rootolva van a telefonom, a saját ízlésemre alakítottam, van rajta egy stabil rendszer és minden úgy működik ahogy szeretném. Egyszerűen nekem eddig semmi bajom nem volt az Xperia alap launcherével (Sense-ről váltottam), most vetődött csak fel 1-2 ikon elrejtésének az igénye. Eddig ami zavart azt 1-2 hét jegelés után (ha nem okozott galibát) töröltem és kész. Köszönöm a tippeket! Rá fogom szánni magam a kipróbálásukra.
-
stickermajom
addikt
Hello!
Hogy tudom elérni, hogy pár program ikonja ne jelenjen meg app drawerben? Csak az ikont szeretném eltüntetni, nem jegelni. Titanium backupban mintha lett volna ilyen funkció, de nem találom..
-
stickermajom
addikt
4.0.4-en azt hogy lehetne elérni, hogy a zenelejátszó pl. a GPS hangjait ne vegye zenének? Elég sokat hallgatom véletlenszerűen a telefonon található zeneszámokat és a két szám között lejátszott 3-4 "túl gyorsan mész" elég idegesítő.
Szóval amit szeretnék: kizárólag a belső memóriában és a memóriakártyán található Music mappát rakja be elérhető zenének. Vagy használjak mást a gyári lejátszón kívül?
-
stickermajom
addikt
Ha a cache-t, illetve a dalvik cache-t formázom, akkor elvesznek az alkalmazások beállításai/mentései?
-
stickermajom
addikt
válasz
LonGleY #10786 üzenetére
Megjött a válasz a YAAB fejlesztőjétől:
It is because Sony didn't make that light sensor available for 3rd party apps via API. So from program's point of view there is no sensor in your device, it is neither listed nor accessible. We can't do anything about this, only Sony can.
Tehát sajnos nem tették elérhetővé a Sonynál a buherálását. Akkor így jártam.
Viszont a fejlesztőknek hatalmas nagy pacsi, a gyors és korrekt válaszért. Nem számítottam rá ilyen hamar. -
stickermajom
addikt
LonGleY, hozzád fordulok, mert te szoktad ajánlani ezt a programot.
Yet Another Auto Brightness vajon miért nem kompatibilis az Xperia Acro S-szel?
Bezzeg a HTC Legendre simán felmászna. -
stickermajom
addikt
Ha Widgetlocker témát használok mivel lehet valami custom órát kirakni? Azt látom, hogy magában a programban csak pár variáció van, tehát külsős app kell. Van valami javaslatotok?
-
stickermajom
addikt
Használ valaki FilePusht? A legutóbbi frissítés óta használhatatlan másnál is?
-
stickermajom
addikt
válasz
sharkybacsi #10089 üzenetére
(#10085) LonGleY
Igen, az app-os grafikonokra gondoltam. (Nem mindig van lehetőségem gép elé kerülni mondjuk külföldön)
Low power módnál én nem vettem észre jelentősebb pontatlanságot. Olyan 5% körüli spórolást vettem észre az alap fogyasztáshoz képest. 20% helyett 15-16% stb.
Az időjárás hozzáadáshoz is prémium account kell már :\
-
stickermajom
addikt
válasz
LonGleY #10069 üzenetére
Én Endomondo PRO-t használok.
Hogy miért pont ezt a programot? Letisztult, igényes kezelőfelülettel rendelkezik, sok sportot foglal magába, nagy a community (Megyeszékhelyen lakom, rengeteg route van itt is) , a netes felület áttekinthető és tapasztalataim szerint pontosabb, mint a RunKeeper és a SportsTracker (STL féle). Nincsenek 240 km/h-s adatok futás közben. Rendszeresen jönnek ki rá hibajavítások, frissítések.
És hogy miért PRO? Sajnos, mint kiderült grafikonon megtekinteni csak PRO verzióval lehet, illetve van low power mode. Hogy ez utóbbi mit takar, azt nem tudom, de a pontosság érzésem szerint nem változott, viszont tényleg kevesebbet zabál. Anno 22 Ft-ért vettem akcióban.
Ami negatívum: bővebb statisztikához sajnos már prémium előfizetést kérnek az oldalon. Gondolok itt pl. egy adott útvonalon 2 edzés összehasonlítására. Prémium fiók évi ~4500 körüli összegbe kerül, gondolkozom még rajta.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Call Meter 3G-nél sikerült valakinek beállítania, hogy külön tarifával számolja a hálózaton kívüli sms-eket? Csak kimenő/bejövő felosztást sikerült eddig csinálnom. Minden más megvan, csak ez hibádzik.
-
stickermajom
addikt
válasz
Ferdzsoo #9874 üzenetére
Akkor ha még nem lett volna elég a tanácsokból: [Endomondo]
Nekem ez vált be. Pontosság terén szerintem ez a legjobb. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Egy bizonyos alkalmazástól hogy lehet megvonni a gps használati jogot? Rootolt a telefon.
Kifejtem bővebben: adott az ICS 4.0.4. Tegnap túrázni voltam, ehhez használtam Endomondo Sports Tracker Prot. Érdekesen merült az akksi, ezért otthon megnéztem és kiderült, hogy a Facebook is ugyanannyit használta a gps-t és közel annyit merített a telefonon, mint maga az Endomondo. Facebookon helymegosztás ki van kapcsolva, Endomondo sem áll kapcsolatban vele, szóval egyáltalán nem értem. Mit kapcsoljak még ki?
Előre is kösz!
-
stickermajom
addikt
válasz
petipetya #8124 üzenetére
Sajnos nem. Nem az NFC tag írásával van bajom, hanem, hogy nem találok olyan hívás blokkoló programot ami támogatja az ilyen fajta módváltást. Mert ezekben a task launcherekben odáig el lehet jutni, hogy nyissa meg a programot, de módot nem lehet váltani.
Úgy tűnik nagyok az igényeim. Akkor esetleg egy olyan call blocker létezik, hogy be lehessen állítani, hogy milyen időközben legyen bekapcsolva?
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Én valami olyan hívás blokkoló programot keresek ami képes együttműködni valami NFC task launcherrel (konkrétan ilyen nevű program is van, épp azt használom). Annyi lenne a feladat, hogy ha a telefont odaérintem az adott tag-hez, akkor azon kívül, hogy lenémítja magát és elindítja az ébresztőóra alkalmazást blokkoljon minden hívást és sms-t, kivéve a whitelist-en lévőket. (Az nem baj, ha erről reggel értesítés fogad, csak éjjel ne pittyegjen/rezegjen semmikor, csak ha az adott fontos számokról kapok hívást/sms-t)
Üdv
-
stickermajom
addikt
Szia! Te használod Call Meter 3G-t? T-mobile perc számlálásnál mit kéne beállítanom a számlázás módjánál? xx/yy formátum, ahol yy a minimum másodperc. Az mi? 1/1 van beállítva alapból, de T-nél minden megkezdett perc teljesnek számít, szóval gondolom 60/valami kéne. Csak teljesen mást ír 60/0-nál, mint 60/1-nél és nem jöttem rá mi kéne..
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged