Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Január 6-ig ingyen letölthető az aviary (adobe) képszerkesztő alkalmazás összes filtere és effektje 200 $ értékben. Regisztrációhoz kötött, így az adott email címhez hozzárendelődnek ezek a tartalmak - tehát bármikor később is elérhető marad pl. az app újratelepítése után is. Ios és Android verzió.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sztem ezt nem priviben kéne, hátha mást is érdekel.
1. Kapcsold a telót repülő üzemmódba!
2. Indíts így egy Hotspotot!
3. Nyisd meg a SolidExplorer -t és bökj a megosztás menüpontra. Kiírja az IP -t, ami jelen esetben
192.168.43.1
Lehet más is, de én még nem találkoztam olyan droiddal, aminél ne ez lett volna az átjáró címe. Ennek a 2121 -es portja lesz az FTP (általában a 21 -es szokott az FTP port lenni, de Android korlátozás, hogy root nélkül nem lehet megadni 1024 alatti portszámot. Ezért a 2121 -es a port.)
4. Betallózod a könyvtárat, amit majd a másik eszköz gyökérkönyvtárként fog látni. Értelem szerűen, root nélkül, csak /mnt/sdcard fölötti, vagy külső sd -t tudsz megadni.
5. Adsz neki azonosíót (jelszó), majd indítod a szervert.
6. Másik eszközön csatlakozol wifin a Hotspothoz és az FTP kliens kapcsolatnál megadod ezeket a paramétereket.
Ennyi.
Ha a Tabot akarod tallózni, akkor előbb csatlakozol wifin a hotspothoz, aztán a Tabon indítasz fájlmegosztást. Ott értelem szerűen a
192.168.43.2
lesz az IP. Ezt kell a Hotspotként funkcionáló teló FTP kliensének megadni.LonGleY:
Ha anno nem találtad volna túlzónak az Elixír -t, akkor most a timeout -ra is lenne megoldásod. Persze lehet mindenre külön-külön alkalmazást használni.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
A Xabber is jó, meg a Trillian is. Viszont csak közvetlen chat-re, az offline üzeneteket (amiket akkor írnak neked, amikor nem vagy online) egyik 3rd party chatprogram sem kapja meg a Facebook-tól. Ezzel kb. kezelhetetlen lesz a dolog, így viszont marad a böngésző (abban egyébként teljesen jól el lehet lenni). Úgy nincs fölös csipogás, háttérben szinkronizálás, szerencsétlenkedés. Max egy picit többet kell frissítened az oldalt beszélgetés közben.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
ha máshogy nem megy, töltsd le pc-re, onnan rakd át az sd kártyára.
program és leírás#?*@&!
-
dokee78
félisten
Ott a videó alatt a Playes link
Sokan nem olvassák el a leírást a videók alatt,korábban én sem.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Launchernek hívják. Nem a romtól függ a főképernyő és a programlista kezelése, hanem a launchertől. Ha a gyári nem jön be, cseréld le pl. ezek valamelyikére:
[ Szerkesztve ]
-
Koga777
tag
Ment PÜ. Apk downloaderrel le tudod szedni.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
törölt tag
Szerintem nem felhőalkalmazás kell ehhez, hanem egy szinkronizáló, ami kezeli a felhőtárakat. Pl. Foldersync. Lehet, hogy amit szeretnél, ahhoz kell a pro verzió.
-
törölt tag
Egyébként
1. kimásolod vágólapra a linket
2. itt, az ablak alatt rányomsz a link gombra
3. a felugró ablakba beilleszted a linket (figyelve, hogy a http:// csak egyszer szerepeljen)
4. rákattintasz az ok (vagy mehet?) gombra
5. itt, az ablakban megjelenik a linked, benne egy színezett, LINK felírattal. Ha ezt a színezett részt átírod, akkor az lesz a kattintható szöveg. Ha nem nyúlsz hozzá, akkor a linkednek az lesz a neve, hogy LINK.[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
Igen, ezt akartam is korábban írni, hogy maga a közelségérzékelő szenzor nem fogyaszt sokat, de ha gond van a programmal, ami kezeli, és az túl sokszor ébreszti a készüléket, akkor összeségében mégis megnőhet a fogyasztás.
Én a Proximity Tool Extension-t használom (magyar termék, ha minden igaz). Nálam ez bevált, ám volt más, aki próbálta, de neki nem működött. Szóval nem biztos, hogy neked is beválik. Már korábban is javasolták a Gravity Screen On Off-ot, ez is jó program, de nekem valamiért nem működött rendesen, beragadt vele a szenzor.
-
Tyer
őstag
-
-
goom
senior tag
Én a Proximity Sensor-t használom erre a célra. Elégedetten.
-
twine
veterán
Android pro widgets
Nagyon jól személyre szabható a naptár widget része
Bocs a képekért mindenkitől, de ha valaki megnézi a play-en, és nem ismeri, nem ezt fogja látni[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Nem lehet látni ki online vagy ki nem. 2 nap alatt megértettem, hogy a Google kifordítottan gondolkodik.
Te aki írsz neked mindenki ugyanolyan írsz aztán lesz válasz vagy sem. A másik fél pedig eldöntheti hogy nem kér értesítést bizonyos időtartamig. Kb ennyi. Elég szörnyű és nem tudom jó-e ez így.
A véleményem szerint nem. A chat arra való ha látom, hogy valaki elérhető akkor ráírok hogy beszélgessünk. Ha nem tudom, hogy elérhető-e vagy később kérek választ akkor küldök egy emailt.
-
aicon
senior tag
Samsung betegség. Az app oldalán lejjebb van leírás mit kell csinálni ha beszél a telefon, de kétlem, hogy ez lenne a legjobb út.
A Samsung tud a hibáról, talán javítják is egyszer...======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
mttssz
senior tag
Pixlr Express vagy Pixlr-o-matic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest