- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Megvettem, kipróbáltam, játszottam vele kb. 1 órát, de sok hasznos funkciót nem találtam benne, lényegében csak látványosabbá tetette a készüléket. Amit hasznosnak találtam benne az a pár kézmozdulat beállítás (egyedit sajnos nem lehet felvenni így csak a lapozósáv kézmozdulatát tudom érdemben használni), a modulok átméretezésének a lehetősége (ez hiányzott már), több asztal hozzáadása illetve a lapozósávon az alkalmazások csoportosítása, de azt se úgy ahogy én szerettem volna.
De én inkább egy olyan alkalmazást várok már (lehet van is) ami készít már az alapértelmezett "vissza gomb" mellé egy "előre gombot" is. Mert van, hogy böngészőben, vagy más alkalmazásban véletlenül duplán nyomom meg a vissza gombot, de előre már nem tudok menni és kereshetem újból azt a beállítást ami előhozza az adott oldalt/menüt. Novát is beállítod, megnézed a változást, aztán keresheted újból, hogy hol is állítottad be, mert még a futó alkalmazásoknál sem jelenik meg. Egy "előre" gombot olyan nehéz lenne már beszúrni az androidba?
Oldman2: A Te kérdésednek biztos több értelme volt.
-
air
nagyúr
Én is megértem, ha nagyon akarom.
De ez nem változtat azon, hogy nem értelmesen fogalmaz, hanem zagyvál.
Nem véletlenül van benne az alapszabályban jó tanácsként, hogy:
"Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra." -
törölt tag
Én sem. Nettó bepötyögök mindent és pontosan azt jelenítse meg, amit bepötyögtem. Ne javítgasson és ne javasolgasson! Nincs szükségem öntanuló, "mesterséges intelligenciára" egy billentyűzet alkalmazásban. Viszont, az ékezetes karakterekre várakozás se jön be. Legyenek ott alapból!
-
-
Kroni1
veterán
Nekem se tűnt fel hogy nagyon elől van, asszem 10% alatt eszi az akkut, de egy nappal hamarabb lemerül a telóm (Z3C) ha fel van telepítve a Viber.. (enyhe használattal 4 helyett csak 3nap)
Amugy a tolakodó reklámok meg matricák se tetszenek, de tudom ez bisznisz. Mindenesetre egy német rokon mondta h tegyem fel a WA-t, mert akkor tudunk majd dumálni, mikor kérdeztem a Vibert arra csak pislogott, azt mondta náluk mindenki csak Whatsappot használ.. Mindegy, rajta kivül én csak asszonnyal beszélek ugyhogy most már mindkettőnknek cserélve lett Whats App-ra.
-
aprokaroka87
nagyúr
az a bibi hogy több ads szolgáltató van
van pl google ads ezek általában a képernyő alján...tetején stb helyen jelennek meg
aztán vannak a többiek..admob,doubleclick...stb
na ezek azok amik adott esetben feldobják az ilyen felugugrokat.
a minminguard pl tudja ezeket szürni,de a luckypatcherben is van rá mód ahogy én tapasztalom
bár ahogy látom sokszor az app fejlesztők tudnak kerülő utakat -
tomy86
addikt
Nem hoznak létre virtuális ramot, hanem a "belső memóriából" lehet pár dolgot (apk, dex, data, lib) áthelyezni az sd-re így szabadítva fel helyet. Szerintem jopika-nak ilyesmi kell. De lehet, hogy félreértettem. Én mindenesetre jól elvagyok a link2sd-512 mega ram párossal.
(#79618) spiritex: bízom benne
Mert akkor tényleg félreértettem a szándékot.
-
goom
senior tag
-
törölt tag
Csak nem szeretek Google tárhelyen, natív Androidos kiterjesztéssel tárolni. Még véletlenül önállósítaná magát. Meg apk -ként rögtön települni akarna.
De, ha úgy tetszik, akkor legyen szűrő! Aki nem képes két betűt átírni úgy, hogy még fel is hívják rá a figyelmét, az tényleg fölöslegesen vásárolt okostelót. -
törölt tag
Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz. Szinkronhoz nem jó a Foldersync? Újabban a megosztós fényképekhez és videókhoz sem kell már G+. Van ez az új, fotók, videók megoldás. Feltöltöd, tárolod, linkeled. Korlátlan a tárhely, cserébe viszont butít. De azt állítja a Google, hogy nem nagyon.
-
bgabi1
aktív tag
Helyreállt a dolog. Letöröltük a Play áruház frissítését az alkalmazáskezelőben, mert nem működött a letöltés.
Amikor töröltünk, nem azt írta, hogy a frissítés fog törlődni, hanem azt, hogy a play áruház törlődik. Mivel el is tűnt az alkalmazáskezelőből az áruház ikonja, így el is hittük, hogy letörlődött. Mitöbb a play áruház megnyitásakor egy üres képernyő jött be és kiírta, hogy újra. Hiába nyomkodtuk, mindig ezt írta ki, így tényleg azt hittük, hogy törlődött. Ma reggel meg minden szép és jó és még a letöltés is működik. Az ikon viszont nincs az alkalmazáskezelőben. Vagy ott csak akkor van, ha letöltött egy frissítést egy adott programhoz?
Köszi a segítséget. -
gipsztigris
addikt
Konkrétan az scr recorder pro play-en kívüli vásárlási helyére kérdeztem rá! .....mert azt az amazonon nem kapni. Csak, hogy ne nézzük egymást hülyének!
-
törölt tag
Ez ugyanaz a link, csak a kereső számára nevesítettem.
Törölhető alkalmazások listája. -
tomy86
addikt
Csak sajnos nem működik rendesen. Korábban én is kerestem megoldást arra, hogy egy-egy alkalmazás frissítését ne jelezze a play. Akkor többen is arra jutottunk, hogy a TB "leválasztás a Marketről" opciója finoman szólva nem sokat ér. Pro változatot használok és nem virágbolti verziót, de leválasztás után ugyanúgy jelezte a Play a frissítéseket. Ez nem volt túl régen, úgyhogy azóta nem hiszem, hogy javult volna a helyzet.
(#56971) Somatom:
-
atillaahun
veterán
Ez az amit én is feszegettem múltkor, hogy hogy kéne megmondani az Android-nak, hogy boot-kor ne a launcher-t indítsa, hanem egy tetszőleges másik programot.
Nyilván a launher telepítéskor beleírja a saját elérési útvonalát valamelyik rendszer fájlba, és innen tudja a droid mit indítson boot-kor.
Na ennek a fájlnak a kilétét kéne felfedni valahogy.(#56822) air
Minden (user) app-nak van GUI-ja, de ettől a launcher nem magának az egész Android-nak a grafikus felhasználói felülete. Ott van a zárképernyő, az értesítési és navigációs sáv is, ezeket nem a launcher tartalmazza. -
Flind
senior tag
Igen, írtam hogy a attól még egynek fent kell lennie.
(#56815) air: Ezt írtam le (#56810)-ben LonGleY-nek. Mint látod rengeteg lehetőség van alkalmazásokat indítani.
Tehát: van aki úgy használja a telefonját, hogy bekapcsolja, mondjuk lockscreenről egyből belép hangoutsra, elvégzi amit akart, aztán lezárja a kijelzőt. Ha megint kell valami feloldja, és ahelyett hogy kilépne és launcherből indítana másik alkalmazást, közvetlenül lép át máshova vagy egy slidebar, vagy egy floating mappa, vagy Pie vezérlők segítségével. Ezt így tovább. És egy idő után nem is kellenek ezek a programok, mert a stock alkalmazás váltót (legutóbbiak) is használhatja.
"Igen. Úgy látszik muszáj, mert még mindig terjed a hülyeség." Te írtad hogy launcher = GUI, és az a hülyeség. -
TheProb
veterán
Közben megtaláltam, lényegében a youtube tv-t kell csak a telefonnal szinkronizálni.
(#56564) zsoltzsolt: ?
(#56566) zsoltzsolt: Nem arra voltam kíváncsi, hogy szerinted mi bonyolult és mi nem, hanem, hogy van-e erre megoldás -
-
havri1
félisten
Nem, teljesen ki akarom lőni, ne zaklassanak ha olyan helyen vagyok. Telefont némítani emiatt meg nem fogom.
Sajnos sokakkal ezen tartom a kapcsolatot, viszont vannak olyanok is, akik kényszert éreznek aziránt, hogy a hi, mizu, dolgozol kategóriájú kérdésekkel az őrületbe kergessenek.
Tudom, van bennük tiltás funkció, de az nem az igazi számomra.
Egyszerűbb az appot fagyasztani. Csak amióta KNOX a telefon, nem lehet rootolni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest