- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
-
bogil99
aktív tag
válasz
evitiguF #17676 üzenetére
Én az "All that recorder" -t használom, ennek a lejátszója is nagyon klassz, lehet benne előre-hátra léptetni lejátszáskor, a felvétel minősége is nagyon jó, persze ez készülékfüggő is.
Ja, bocsi, te telefon hívás felvételt szeretnél? Arra ezt használom.
-
oncsi
őstag
válasz
evitiguF #17017 üzenetére
Olyan ami kiváltja, olyan nincs. Kikapcsolt állapotban, nem megy rajta az android, nincs gomb figyelés sem (kb) De kikapcsoláshoz több progi is van. profilozható, akár időzitve, de sok paramétert figyelő is van. Kiteszed az iconját, és kikapcsol, vagy ujra indul stb.
-
fatal`
titán
válasz
evitiguF #6206 üzenetére
PlayerPRO és PowerAMP egyformán jó, nekem mindkettő meg van véve, igazából először a PlayerPRO-t vettem meg a lock screenjén a hangerőszabályzó gombokkal való léptetés miatt, viszont, amióta ez benne van a ROM-ban a telefonomon, azóta csak a powerampot használom az ICS lock screennel (így megmarad a gyári lock és kint van az album art).
Ennél sem kell megvásárolni semmit a dalszöveghez, ingyenes a musicmatch, bár én ezt nem használom, ha valaki olvassa a szöveget, akkor valóban a beépített jobb lehet (playerpro). Viszont a PowerAMP EQ-ja szerintem jobb és nem bugos a folyamatsáv, mint a PlayerPRO-ban. Ami még a PowerAMP mellett szól az az, hogy tud FLACot lejátszani, illetve nálam mintha valamivel jobban bánna az akkumulátorral is, mint a PlayerPRO.
Igazából mindkettő remek lejátszó, senki nem jár rosszul egyikkel sem.
Amikor először megláttam a listádat, azt hittem, hogy ezeket soroltad a legosszabbnak (legalul vannak).
-
quailstorm
félisten
válasz
evitiguF #5601 üzenetére
Az Adobe Flash playert. Majd a gyári böngésző tudja automata, az operában meg a beállításokban megtalálod, ott ahol a user agent is kapcsolható desktopra, a haladó beállítások.
Flash player a marketen már nincs fenn, itt egy saját backup, ami 99% hogy megy. Ha nem, ég van egy dobásom. [link] -
atillaahun
veterán
válasz
evitiguF #5601 üzenetére
Kezdetnek mindenképp tedd fel a FlashPlayer-t. De attól tartok ez jó részben rom függő is. Nálam most gyári ICS-vel, és valami legújabb Flash-el már minden beágyazott szart visz az Opera Mobile, de pl. ugyanez a páros egy CM10 nightly alatt az istennek se akart lejátszani semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged