- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
Topikgazda
-TiB lehet, hogy nem tökéletes, de még mindig a legjobb, ezt megjegyezve azért szerintem is bekerülhetne az összefoglalóba
-Apk installert használom, felhőbe nem ment (ezt azért nem nehéz megoldani), x példányt nem lehet megoldani
-sms backup+ pont erre van, hívás naplót, sms-t ment le a gmail-be azt általad megadott tag alá. -
beg
veterán
Nem, hanem ahogy a kérdésed után is jöttek a válaszok láthattad, hogy elég kicsi hatásfokkal működnek manapság a különböző gyártói XXUI és társai miatt is. Hiába ajánlom neked a fizetős TB-t ha a felét sem csinálja amit ígér ráadásul fizettél is érte mert ajánlott volt. De ha valaki mond olyat ami eddig nem hagyta cserben több készüléken és több droid verzió után sem, akkor bármit bárhová beteszek
Használtam TB-t, heliumot, de mindkettővel szívtam nem is egyszer. Azóta csak a Google vissza szinkronját használom, ami szintén binaris. Vagy megy vagy nem. Nova saját backupjat szoktam csak restorolni külön, hogy az funkcióit ne kelljen újra belőni, minden mást 1-2 óra alatt beállítok nulláról. Az a tuti.
-
tomy86
addikt
Sokáig használtam a MyBackup alkalmazás Pro verzióját, egy időben párhuzamosan a TB-vel (sok minden egyszerűbb benne).
Valamivel kevesebbet tud és kevésbé testreszabható, mint a TB, de átláthatóbb is. Átlag felhasználásra szerintem elég a tudása. Amiket felsoroltál mind tudja. Tud automatikus mentést (beállítható az is, hogy hány példányt tartson meg). Mentés helye lehet sd, pc. Online tárhelyként sajnos csak a saját felhőszolgáltatásuk adható meg (nem emlékszem mekkora, de nem túl nagy tárhellyel). -
ratobi
senior tag
A bejelentkezési ablak megvan, de bejelentkezés után:
The page cannot be displayed
Explanation: There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.
Try the following:
Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
Technical Information (for support personnel)
Error Code: 403 Forbidden. The server denied the specified Uniform Resource Locator (URL). Contact the server administrator. (12202)
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Ugy latom, csak kotozkodni tudsz, hozzaszolasodbol kiindulva, lovesed sincs mi lehet a megoldas, raadasul folenyeskedsz, alaptalanul.
Ha nem akarod erteni mit szeretnek, gorgess tovabb a hozzaszolasomnal, ilyen reakciokra sem nekem, sem a topikot olvasoknak sincs szukseguk!(#125995) darvinya !
Probaltam sokat, koztuk a vlc-t is az a funkcio amit irtal, nem csokkenti a felbontast.
Ez a Kodi, hogy mukodik? -
HUTCHDB
nagyúr
Sok szaz video android alkalmazas van a play aruhazban, de egyik sem tudja a 4 K videokat full hd-ban lejatszani, csak a felvett felbontasban
Mint irtam olyan ANDROID appot keresek amely a 4K felbontasu videot kisebb, csak fhd felbontasban is le tudja jatszani a telefonon. Ha ez megy, a tv-re torteno kijuttatast mar megoldom. -
DS39
nagyúr
Nem a technológia a problémám igazából hanem hogy pl. a két és fél éve duolingo-ban kimondott szavaim azóta is tárolva vannak hangban a Google szerverein. Biztos elfogadtam ezt egy szerződési feltétellel, de azt gondoltam ezeket csak ideiglenesen tárolják. (nem is tudom hol tudják ezt tárolni, több milliárd ember használhatja, durva adatmennyiség lehet)
-
kisspall
aktív tag
-
kuksa90
őstag
Lehet, hogy én értem félre, de a Speechnotes például azt csinálja, hogy diktálok neki, és leírja azt. Utána a szöveg szerkeszthető...
Írásjelek diktálásával nemigen boldogul, leírja, hogy vessző, pont, stb, de ezt a szerkeszthetőség pótolja valamilyen szinten. -
róland
veterán
Tényleg kibocsát egy virtuális MC kártyát az OTP, és az tölthető fel másik bank bankkártyájáról havi 65.000,- Ft-os limittel. (Gyakorlatilag mondhatjuk azt, hogy másik bank kártyájával használható.) OTP saját kibocsátású MC kártyájánál nincs limit és nem kell prepaid feltöltéssel "bajlódni" (ami általában 10-15 másodperc).
-
atike
nagyúr
És nagyon jó volt a kósza ötlet, mert Win10 alatt úgy az egyszerűbb, ha az ember beállítja az Otthoni csoportot (amúgy meg lehet kínlódni a beállítgatásokkal, SNMP engedélyezéssel és még sok más vacakkal)... Egy sima Nas elérése is problémás ha nem Otthoni csoport van beállítva... Szóval célszerű elsőként beállítani és utána nézni, hogy mizujs.
-
WhiteWalker
nagyúr
+1 csak win7-s gépen. Sokszor nem látja a Dune média player a megosztott mappákat egy hálózaton belül, de ilyenkor a droidos telefon se...viszont a Airbook igen.
Ilyenkor a wines gépet ujrainditom és láss csodát minden rendben a hálózattal.
Megfigyeltem,legtöbbször akkor van, mikor a 2 vinyo lemegy alvó módba és utána hiába jön kérés egy adott eszkoztol nem éled fel.. De viszont van olyan is, hogy felebred... Szóval elég hektikus a dolog, de az újra indítás mindig segít.
-
Skillet
addikt
Sajnos a gsam battery monitor nem működik nálunk megfelelően. Újraindításnál nullázni szokta az akkumulátorról futott időt. Van esetleg más ajánlott program erre a célra? A droid beépítettje csak napokat ír, órákat nem. Így nagyon pontatlan. Nem tudjuk mennyit bír a telefon egy töltéssel.
-
macilacus
senior tag
Amikor a mindent írtam én az egyszerű felhasználó igényei szerinti mindent értettem, nem pedig a professzionális szintű felhasználók full sok pluszos igényei szerinti mindent. Bocsánat ha félreérthető voltam, este van álmos vagyok és nem a full sok pluszosra járt az agyam.
-
macilacus
senior tag
-
Somatom
veterán
Legalább most már tudod, hogy "konkrétan milyen fejlesztés okozza a működésképtelenséget".
-
Oldman2
nagyúr
Nem említett megoldást, csak hogy csinált rá makrót.
Ja az valóban nem megoldás...
Ha nincs más, egyszerű a megoldás, "köszi Google"...
Pár hete már ha jól emlékszek nyíltan megfogalmaztam, hogy lassan halad az Android afelé a zártság felé, ami eddig számomra jobbá tette az Android-ot a másik "nagy" mobil operációs rendszerrel szemben.
-
Én 2 mp-el próbáltam, de ugye ez is szolgáltató függő. Amelyiknél én vagyok, ott beszél egy darabig, és ha a hívó nem rakja le, akkor nem lehet felhívni azonnal. Ha rögtön leteszi a visszautasítás után, akkor semmi gond. Szóval ez nagyban függ a hívótól is. Mindenesetre köszi az infót!
-
Én összedobtam egy ilyen makrót Macrodroid-ban, de a késleltetésre lennék kíváncsi, hogy az eredeti programban hogy működik. Visszahívja egyből vagy vár valamennyit? Ugyanis, amikor elutasítjuk a hívást, akkor a másik fél még hallgatja a "Nem elérhető" szöveget és mire letenné a hívást, már a mi hívásunk elindult kifelé, ami megint csak a másik fél elérhetetlensége miatt meghiúsul. Szóval a kérdés, hogy mennyit vár a Callback button, illetve hogy oldották meg ezt?
-
Somatom
veterán
Macrodroid topikban nemrég írták, hogy Oreoval újra működik a hívásmegszakítás funkció, de csak root -tal (ami már nem kunszt, hiszen root -tal az "input keyevent 6" shellparancsra is dobja a hívást). Szvsz. nálad a működésképtelenség az Oreo következménye. Köszönd a Google -nek, hogy a felhasználói élményed érdekében fejleszt! Verzióról verzióra egyre fosabb az Android.
-
air
nagyúr
Nálam egyébként ennyit tud produkálni:
Az első 2 mérésnél (időben korábbi, a listában alsó kettő) a repeater a routertől kb. 10 méterre volt (3 beton fal köztük). A telefonom a repeatertől kb. 40 centire. Első mérésnél a telefon a routerre csatlakozik, a másodiknál a repeaterre. A különbség jól láthatóan 96%-os sebesség csökkenés.
A második 2 mérésnél a repeater a routerrel 1 helyiségben, tőle kb. 2m-re volt.
Itt 90% a veszteség.
50-60%-os veszteség még gyakorlatilag is elfogadható lenne, de ez az eszköz már 2 antennás, tehát 150Mbit-ig (elvileg) egyszerre tud 2 irányba adni és venni.
Lehet, hogy csak én fogtam ki hibás darabot - eddig több pozitív visszajelzést olvastam róla, mint negatívat - de más is írta, hogy nála is ilyen botrányos a működése.
Lehet, van egy "selejtes" széria. -
Baku
aktív tag
Miért lenne zagyvaság?
A repeaterre csatlakozik a telefon, de a repeater nem csatlakozik hálózathoz.
Az applikációban nem találom hogyan lehet hálózatot keres(tet)ni a repeaterrel.
Tehát mivel az applikáció használatával akadt gondom, illetve ketesnék inkább egy használható, korábbi verziót, ezért nem értem miért is lenne a hsz.- om OFF ?? -
Baku
aktív tag
A repeatert megtalálja a telefon, látja, és csatlakozik is hozzá. Ott akadok meg, hogy a repeater hogyan tudná megkeresni az érzékelhető wifi hotspotokat.
Ez a legújabb app a háztartási okos.eszközöket akarja mindenáron becserkészni, de sehol nem találok olyan funkciót, amivel wifi hálózatot keresne/találna és csatlakozna ..... -
tknof1871
őstag
Üdv! Nagyon tetszik! De láthatóan vannak korlátai. Például otthonról elmentem kb 200 méterre a boltba majd haza és rögzítette. Pár órával később megint kb 200 méterre de egy másik irányba/boltba és nem látszik. Ez miért van? A telefon GPS-e nem látott rá a műholdakra vagy a koordinátákat eleve mondjuk csak percenkét határozza meg a telefon? Nekem az Adatforgalom mindig be van kapcsolva szóval az adatokat mindig eléri.
-
GEPESZ66
veterán
Volt már az asztali gépen is úgy, hogy teljesen ártalmatlan oldalt jelzett egy védelmi szoftver adathalásznak.
Tehát nem veszélyes oldalon jártam, egy egyszerű kifejezésre keresve, s az adott oldalra kattintva jelzett a szoftver.
Az elmúlt 18 év során volt már ilyenben többször részem. -
punky10
addikt
Már miért ne lehetne jobb?Mi a jobb alkalmazás definiciója?Számomra az,hogy jobban ,vagy egyszerűbben tudom használni,mint a hasonló célú alkalmazásokat.Számtanilag:van egy alkalmazás 100 %-ban tudja ugyan azt,ami nekem kell,de angol hiányosságaim miatt csak az 50 %-át tudom kihasználni.Van egy másik app,csak a 75 %-át tudja annak,amit szeretnék,de a magyar nyelv miatt 90%-ban ki tudom használni.A maradék 10 százalék az én kreténségem miatt nem megy...Akkor istöbb,mint 60 %-os az alkalmazás.Melyik a jobb?Természetesen az első,de számomra a második fog töbet nyújtani.
Nem kérek olyan válaszokat,hogy tanuljak angolul.Akartam,nem megy.Nincs nyelvérzékem.Viszont azt garantálom,hogy több mindent megszerelek,mint a legtöbb tolmács!% -
Somatom
veterán
Azért lesz jobb, mert többen tudják használni. Többen vásárolják meg, több pénzt kap a fejlesztő, többen beszélnek róla, nagyobb lesz a közösségi háttér, stb. Részletezzem még?
Pont ezért kell a helyi közösségeknek lefordítani. Tudod jól, hogy ez bevett gyakorlat. A Macrodroid esetében is ez történt és teljesen rendben van a fordítás.
-
Somatom
veterán
Valamit félreértettél. Nekem nincs rá szükségem, számomra ganz egal, hogy a Tasker tud-e Magyarul, vagy sem. Az alkalmazás hazai népszerűsítése miatt lenne hasznos lefordítani. Gondolj bele! Aki le tudta fordítani németre, annak mi szüksége volt arra, hogy az app tudjon németül? Símán használhatta volna angolul. Mégis lefordította. Vajon miért?
-
Somatom
veterán
Ez nem teljesen igaz, mert ő az autó BT fejegységét írta, a MFP -ben viszont csak BT A2DP kapcsolódást lehet megadni, az eszközt nem lehet definiálni. Ezért automatizáló nélkül minden BT A2DP kapcsolódásra elindulna a lejátszás. Automatizálóval viszont tökéletesen vezérelhető a MFP.
-
Legalján a 11. lépés : (Optional) : Root the device...
És az enyém nincs rootolvaMeg is kérdezi a recovery, hogy rootolja-e.
-
axioma
veterán
Csak tipp. Mintha lenne olyan, hogy atiranyitas, ha nem valaszol. Ha emellett a telefonban az adott szamokra nema csongetes vagy (attol fugg, azt hogy kezeli a szolgaltato) egybol visszautasitas van, akkor lehet hogy a kivant effekt elerheto.
Reszleteket nem tudok, de egy probat megerhet. Bar nyilvan akkor az egyeb elmulasztott hivasok is atmennek, kerdes az adott szituban ez problema-e. -
S e t h
nagyúr
Igen, pár nap múlva vissza is rakták, redditen volt topik, hogy most akkor mi van, aki megvette annak fog-e még egyáltalán frissülni?
Én előtte gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de elbizonytalanított, hogy egyszer törlik, aztán meg rakják vissza.Ingyen nagyon jó vétel volt, adguard szívja az aksit, ezért hanyagolom, ez viszont csábít.
-
-
Ismét kipróbáltam, továbbra sem megy root nélkül úgy a telefon kezelése, mint fordítva.
Kezelés alatt azt értem, hogy pl. kattintani a főoldalon, elindítani egy appot, vagy lapozni, akármit elvégezni.
Ez nem működik.
Lehet, user error vagy készülékfüggő, minden segítséget szívesen fogadok.(Csatlakozáskor ki is írja, hogy ez az eszköz csak a képernyő megosztását támogatja.)
-
-
Fall-N
veterán
Évekkel ezelőtt rákerestem már és sok helyen (Quora, ask.com stb.) többen is kérdezték, hogyan lehet másodlagos G fiókkal IAP fizetni. Nincs rá megoldás.
Ideiglenesen működik az, hogy törölném az elsődleges G fiókot majd megveszem másikkal az IAP-ot, de ahogy visszateszem a telefonra az elsődleges accountot attól fogva nem ismeri fel az IAP-ot és újra megvetetné. Így jártam az Action Launcherrel is. Hiába vettem meg a Pro változatot, ha fent van a privát account nem ismeri fel a Pro verziót. Vásárláskor sem engedné a Play a másik fiókot IAP-nál kiválasztani. Csak azok az IAP-ok működnek most is amit régen vettem meg még a privát fiókommal.
Arra sem találtam rá, hogy lehetne beállítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett fiók vásárlásra.
-
Fall-N
veterán
Sajnos nem. Én is ezzel küzdöttem. Volt egy régi fiókom, ami a privát fő fiókom. Régebben azzal vettem pár alkalmazást. Utána csináltam egy csak vásárló fiókot, de akár tiszta telepítés után adom hozzá, akkor is a régivel engedi csak az IAP-ot. Ezért sajnos kerülöm az IAP-os cuccokat ha van fizetős nem IAP alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged