- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
#77081088 #127724 üzenetére
Lássuk az alapokat!
Állandó asztali kliens mód?
Oldalak megnyitása automatikusan új lapon?
Egyujjas (második kopp tart és ujj le/fel) nagyítás?
Ugyanez egérrel?
Nagyításnál szöveg automatikus, realtime áttördelése?
Beépülők kezelése?
Ezek "költői" kérdések. Régebben teszteltem, a felét sem tudja, ráadásul PC -n (x86 RemixOS) indításkor FC -vel elszáll. -
Oldman2
nagyúr
válasz
#77081088 #126978 üzenetére
Ezt szinte mind tudja a Lebegő gomb funkcióval.
Én most a Screen Master-t használom, a "görgetett" Screenshot funkcionalitás miatt.
Tegnap sikerült vele egy 1080x52988 pixel méretű Screenshot-ot lőnöm...
-
Somatom
veterán
válasz
#77081088 #115126 üzenetére
Ha sokat vagy autóval úton, akkor javaslom a hangalapú nyelvleckéket! Léteznek kamionos angol, és német tananyagok is. Azokból tanulhatsz szakmai kifejezéseket is, amik egy vámossal, vagy rendőrrel folytatott beszélgetésben fordulnak elő. Hidd el, ők is máshogy állnak hozzá a dolgokhoz, ha látják rajtad az igyekezetet!
-
Somatom
veterán
válasz
#77081088 #115123 üzenetére
Régebben a Vocre -t használtam. Nem volt hibátlan, de nagyon jó volt a kezelőfelülete. Aztán egyszercsak lehalt. Gondolom, a szerverrel történt valami. Két hete egy parkolóban hétvégéztem, és egy török sofőr állt be mellém. Meghívott teázni, és mivel csak törökül beszélt, kipróbáltam a Google fordítót. Egész jól eldiskuráltunk. De, net ennek is kell, és felejtsd el, hogy spéci, kamionos szakkifejezéseket is lefordít. Magyarról/ra pedig mindegyik hibázik az eltérő nyelvtani alapok miatt. Múltkor kíváncsiságból bepötyögtem azt, hogy "Én leszek a kísérőtök." Gyanús lett, hogy a mondat német fordításában szerepel a "Kürbis" szó, ami tököt jelent.
Szóval, enyhén szólva nem 100% -osan megbízható ez a fordítósdi.
-
törölt tag
-
jurzsolt
tag
válasz
#77081088 #87246 üzenetére
Próbáld ki a WI-FI Matic programot.
Mobil torony azonosítót használ a helymeghatározásra, az alapján kapcsolja be vagy ki a wi-fit automatikusan. -
-
pikszel
addikt
válasz
#77081088 #78530 üzenetére
Miféle képről lenne szó? Mert ha viszonylag távoli, akkor esetleg Tasker. Régebben volt egy profilom, ami a kezdőképernyőre kitett ikon érintése után, mindenféle interakció nélkül lőtt egy képet végtelenbe állított fókusszal. Egy GT540-en elég gyorsan lefutott. Képlopónak hívtam.
-
törölt tag
válasz
#77081088 #78528 üzenetére
Ebbe a Photo Editorba nemrég bekerült egy olyan funkció, hogy videóból tud képet "kivágni". Persze, ez fullHD esetén is csak max. 2mpx lehet.
-
Jakuu
őstag
válasz
#77081088 #71761 üzenetére
Nincs mit, de azt vedd figyelembe, hogy a maps.me az elso kivanalmaidnak megfelelo kerdesre adott valasz. Nem kifejezette autos navi, hanem terkep szoftver, hogy minnel gyorsabban megtalald amit keresel es offline is elerheto legyen. A navigacio resz benne, az csak egy adalek es fejlesztes alatt all, par honapja meg az nem is volt benne.
-
Jakuu
őstag
válasz
#77081088 #71755 üzenetére
Navigalast tud, ha ugy toltod le a terkepet. Van sima map mod es a bovites a maphoz, ami egy kis auto ikon.
Hogyan optimalizalja az utvonalat nem tudom.Seth: A GPS mukodik rendesen? Tehat meg van a kezdo poziciod ? Ha be van kapcsolva a GPS baloldalt alul a kis nyil ikonra kattintasz es kozeppontba kerul a poziciod. Megkeresed ahova menni akarsz keresoben vagy manualisan a terkepen hosszan nyomva tartod a kepernyot, amire elojon egy kis zold pont a terkepen es az utca adata, felul latni fogsz egy auto ikont nyomj ra es indulhat is a navigacio.
-
LonGleY
veterán
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
#77081088 #64231 üzenetére
Áhá
Ez erre pont jó:
App Backup & Restore - magyar
(Ehhez nem kell root)
Egyébként a Total Commanderben is van ilyen lehetőség, telepített appok átmásolásával, abból a könyvrból, s ahhoz sem kell root) -
-
-
-
törölt tag
válasz
#77081088 #63561 üzenetére
Azt nem jelenteném ki, hogy ártalmas. De nem véletlenül van egy opcionálisan elrejthető csoportban. Hogy őszinte legyek, keveset tudok a konkrét működéséről, mivel számomra nem hasznos. De a logika alapján kell legyen benne vmi prioritáskezelés. Nem tudom elképzelni, hogy csak az idősorrend számítson és ez alapján akár rendszerfolyamatokat is kilövögessen. Lehet, hogy csak a felhasználói folyamatok közül tilt? De honnan tudja, hogy az mondjuk nem egy 3rd. Launcher, amit nem kéne kilőnie akkor sem, ha az a legrégebbi folyamatszál. Ráadásul az újraindul, ami megint csak plusz erőforrás.
-
atosan
veterán
válasz
#77081088 #63539 üzenetére
Én mindig a legfeljebb 4-re állítom, több ramot hagy szabadon, talán picit így is lehet növelni az akkuidöt, vagy csak placebó. De ahogy írták, a futó alkalmazásokat nem zárja vagy hibernálja. Emellett használom a Greenifyt is.
Nem vagyok szaki, amennyire én tudom az alkalmazások háttérgyosítótárát korlátozza, az utoljára használt 4-et, ha az van beállítva.
ezt jól megaszondtam Szakik jobban kifejezik magukat, bocsi. -
törölt tag
válasz
#77081088 #63344 üzenetére
Nézd meg GSAm Batt. Monitorral, hogy a felhasználói szokásaid alapján mik zabálják a legtöbbet! Gondolkodj el rajta, hogy tudsz -e azokon faragni! Ha igen, akkor azzal többre mész, mint bármilyen spéci akkukímélő alkalmazással. Én is így tettem és rájöttem, hogy számomra nem fontos, hogy egy mail -t, vagy Whatsapp üzenetet azonnal megkapjak. Ezért, kijelző kikapcsolás után 5 perccel leáll az autoszinkron és kikapcsol a mobil adatkapcsolat. De két óránként bekapcsol és szinkronizál. Így majdnem felére csökkent a készenléti akkumerülés. Ez csak egy példa, egy lehetőség, amit sztem semmilyen akkukímélővel nem lehetne megcsinálni.
-
LonGleY
veterán
válasz
#77081088 #63342 üzenetére
Egyáltalán nem. Az akkuval semmit sem csinálnak, amit tudnak, az legfeljebb a programok kilövése - ami meg ugye semmire sem jó, főleg az akku kímélése szempontjából nem. Egy dolognak nézz utána, ha érdekel a téma: Greenify. Mondjuk ha rendesen letiltogattad az alkalmazáskezelőben azt, amit nem használnál, nem futnak a háttérben fölös kliensek, akkor arra se lesz szükséged.
-
-
-
St3ven
addikt
válasz
#77081088 #58530 üzenetére
Nekem is hasonlóak az elvárásaim (plusz a dedikált magyar ékezetes billentyűk), és ezeknek a Hacker's Keyboard felel meg leginkább.
Gyakorlatilag egy teljes értékű PC-s klaviatúrát kapok, és külön pozitívum, hogy a nyílbillentyűk is a "főoldalon" vannak, így nem kell panelt sem váltani a szövegen belüli lépegetéshez.
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#77081088 #58304 üzenetére
Az es tud olyant, hovy felterkepezi a telefonod mappait es a nagyokat kivalogatja, pl mint nekem most az egyik felbemaradt letoltese egy 800mb jateknak, amiz letoltott mar, ott tarolta a belsoben es nem tudtam mi foglLja a helyet. Szerinten root kell hozza. Es a cache torleshez is kelleni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest