- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petipetya #77535 üzenetére
Ha forwardolod a nasod 9091-es portját a routeren, beállítasz egy dinamikus dns-t (pl noip) leszeded droidra a transdrone-t azt kész. Kezel magnet linket és torrentet is. Illetve tudod csekkolni a letöltés állapotát stb....
Nekem is zyxel nasom van (Somatom kolléga linkje) bár én torrentet max linux disztrók beszerzésére használok...
-
törölt tag
válasz
Nem torrentezek, de sztem ez a rész nem sokban különbözhet egy letöltésvezérlőtől. A TM -nek is van webes kezelőfelülete, meg Androidos remote kliense. Esetleg kérdezz rá a NAS -om topikjában! Sztem nincs olyan TM buhera, amit ott ne ismernènek.
-
air
nagyúr
válasz
Én RSS-t használok. Az oldalon a könyvjelzőim - nem a böngésző, hanem az oldal könyvjelző funkciója használatával - közé teszem amit le akarok tölteni, a kliens pedig a könyvjelzők RSS-ét figyeli. Ezzel még a torrent fájlokat sem kell töltögetni. Ennél nincs egyszerűbb, szerintem. Persze ezen az oldalon nincsenek mágneses linkek, és saját, RSS-sel támogatott könyvjelző funkció sem biztos, hogy minden oldalon van.
-
törölt tag
válasz
petipetya #76763 üzenetére
Akkor már feloldották ezt a korlátozást.
Update: Összekevertem az infót. HDMI -n nem engedi az 1080p -t.
"This is the behavior of the YouTube app, it won't allow you to watch 1080p with hdmi plugged in. There is a xposed module for this ( http://repo.xposed.info/module/uk.co.villainrom.pulser.youtubeallowfullscreenhdmi), if you are willing to root your device. Otherwise use another YouTube app."
-
törölt tag
válasz
petipetya #76450 üzenetére
Sztem Ő a live hívásra gondolt, nem a hangüzenetekre.
Junkpod:
Nálam nem visszhangzik, de VOIP -nál ez nem ismeretlen jelenség. Egyes kliensekben lehet állítani a mikrofon érzékenységén. Ez általában szokott segíteni. De a Whatsapp -ban nem tudok ilyen lehetőségről. Ami még sztem befolyásoló lehet, az a másodlagos mikrofon hatása. Kíváncsi lennék egy programozásban jártas ember véleményére. Én eddig sehol sem láttam utalást a másodlagos mikrofon hozzáférésére. A VOIP az Androidban nem hanghívás. Ha a másodlagos mikrofon működése csak GSM hívásoknál van szabályozva, akkor az is lehet befolyásoló tényező.Darvinya:
Az 5. ponttal maximálisan egyetértek. Ha lenne a bankok részéről szándék/érdek, akkor ez az ügy nem itt tartana. -
darvinya
titán
válasz
petipetya #76446 üzenetére
Egyrészével egyetértek, másrészével nem.
1 külön SIM és külön számla marhaság, főleg a SIM ami maga egy NFC chip
2 egyszerűen értetlen külön bank mizéria, amikor már több helyen egyenleg fizetés van
3 négy órás intervallum jó, de itt is azonnali a vásárlás, mert kérelem van csak vég ellenőrző utalás lesz 4h múlva válik véglessé.
4 a pénztáros félti a terminált, mintha pénz kazetta lenne, újabb helyeken már semmi köze nincs ennek az érintő felület kezeléséhez. De ez is lassan terjed el.
5 maga a fejlődést a bankok pofátlansága miatt tart ahol tart -
zseko
veterán
válasz
petipetya #75706 üzenetére
Gondolom ez csak a cib bankra vonatkozik, mert én a budapestbank internetbankját gond nélkül használom a telefonról.
(#75723) tobias40 én személy szerint nevetségesnek tartom
Na jó, ez így nem teljesen igaz, de nem sok értelmét látom, vagyis nem értem mikor/mire lenne jó. Egyedül kocsiban lenne értelme, de vezetés közben meg nem telefonálok.
-
törölt tag
válasz
petipetya #75729 üzenetére
Ahhh... Már értem, miért fejlesztgetik a Gorilla Glas -t! Egyes névjegyeknél (anyós, főnök, mobil/TV/internet szolgáltató, stb.) kell a fokozott törésvédelem.
tobias40:
Sztem nem érted a működési elvét. Ha értenéd, akkor tudnád, hogy amit szeretnél, azt lehetetlen megvalósítani azzal a módszerrel. -
törölt tag
válasz
petipetya #75678 üzenetére
Így van. Maga a változtatás egyszerű. Új parancs -> elnevez bármire. Majd művelet hozzáadása -> audió -> alapértelmezett hang megváltoztatása -> csengőhang -> kiválaszt. Sztem eddig logikus, adja magát. Majd alul, a floppy ikonnal parancs mentése. Ennyi. Azért nem részleteztem, mert nem volt konkrét infó, hogy mi lenne az az esemény, aminek hatására végre kell hajtsa a csengőhang megváltoztatását. A Robot kb. 200 különböző eseményt tud kezelni, plusz ezek kombinációit. Nem írhatom le mindet, viszont nem mindegy, hogy akkor kell csengőhangot váltania, amikor kilépek a lakásból, vagy este 10 után, vagy, ha kétszer jobbra, majd egyszer balra fordítom a telót, miközben a kinti zajszint X decibel alatt van és közben aktív 4G kapcsolatom van.
-
csadi0011
őstag
válasz
petipetya #75607 üzenetére
Köszi!
A súgó alapján összefüggésben van a PC-s chrome-mal. Ott lehet kezelni, hogy az oldalaktól kaphass értesítést. És ezt kaphatod meg most androidon is.
Ez eddig szép és jó, de nem tudok feliratkozni egy oldalra semHa valakinek sikerül, legyen kedves segíteni nekem.
-
darvinya
titán
-
törölt tag
válasz
petipetya #74827 üzenetére
Egyáltalán nem gúnynak szántam. Inkább csak kíváncsiság. Sztem nincs unalmasabb egy normális embernél, úgyhogy én abszolút vevő vagyok a legelvetemültebb ötletekre is. De ennek nem látom értelmét. Engem legalábbis zavarna, ha egy ekkora kijelzőn állandóan látszanának az ikonok. Helypazarlás. Az jobban tetszene, ha a fókuszban levő alkalmazás activity -je fölött, egy behívható, floating felületen jelennének meg a nemrég használt alkalmazások. De ilyenre tengernyi megoldás van. Oldalról behúzható menü, rolóról kezelhető, stb.
Régi Samukon hosszú home -ra jött, aztán az újabbakon arra a multitasking indul és még a Google is csavart egyet a dolgon, mert hosszú home -ra dedikálta a keresést. Nekem meg rootom van és Xposed Addition prom, úgyhogy bármilyen funkciót rendelhetek bármelyik gombhoz. -
törölt tag
válasz
petipetya #69888 üzenetére
Köszi, hogy megküzdöttél vele! Arra tippelek, hogy szarul van megírva az oldal, a telónak meg kicsi lehet hozzá a felbontása. Olyankor szoktak előjönni az ilyen megjelenítési problémák. A Whatsapp blogon azt írták, hogy portolni fogják más böngészőkre is. Sztem a róka addon -ra nem kell sokat várni.
Teo77:
Egy akkus üzemre tervezett zsebroutertől ne várj csodát! Ahogy Ollie is írta, iyen kommersz eszközök között 4MB/s körül szokott menni a nagy fájlok másolása. Ha mindkét eszköz ugyanazon a wifi frekvencián kommunikál a routerrel, akkor ez kicsit kevesebb, mint a felére redukálódik. Azt nem tudom, hogy miért dobja el. A Servers Ultimate -ben tudsz nézni logot. Hátha abból kiderül. -
törölt tag
-
LonGleY
veterán
-
melan
senior tag
válasz
petipetya #68553 üzenetére
Ha valóban csak ketten laknánk, akkor inkább már "csak" tanya
De szerencsére nem így van.
Nem akartam ekkora erkölcsi vitát indukálni, úgy gondolom a warezolók többsége letölti innen-onnan és kitolja a gamet, majd megy a következőre. Kevesen lehetnek sztem, akik ha tetszett egy játék meg is veszik.
De nem rágom a csontot, köszönöm a válaszokat és szép napot mindenkinek!
-
repvez
addikt
válasz
petipetya #68303 üzenetére
Köszi, megnéztem ezeket a menüket be van pipálva és nyomtam is egy szinkronizáció mostot, elvileg meggcsinálta, gyakorlatilag nem.
Délután a PC-nn a cromba inportáltam az IE-ből egy külön mappába kedvenceket ,de ezek nem jöttek át a mobilra csak ami külön volt mellete a kedvencek sávon,de a mappa és a tartalma nem. -
SsPL711
őstag
válasz
petipetya #68246 üzenetére
Gyári Email.
K9-nem jó, mert nem időközönként szeretném csekkolni.
Ahhoz hasonló beállításokat szeretnék, mint a Samsung Email kliensében találhatók.
8-17-ig ne szinkronizálja az Exchange-es fiókomat, az intervallumon kívül pedig push-sal jöjjenek a levelek, hétköznapokon. -
törölt tag
válasz
petipetya #68234 üzenetére
+1
A Samu engem is szivatott ezzel. Ezen a chinafonon is lecseréltem már a Launcher -t, meg a Lockscreen -t is. Csak még nem tudtam teljesen beállítani. Kicsit összetett ez a C Lockscreen. Még nem teljesen tiszta az összes beállítási lehetőség. -
Just_Reboot
addikt
válasz
petipetya #67845 üzenetére
Ez olyan hogy a fájlkezelőn belül bepipálom melyik alkalmazásokar akarom telepíteni és csak egyszer kell a telepítés gombra nyomni és magától feltelepíti nem kell egyesével telepítgetni őket. De ezt előtte valahol engedélyezni kell, és mióta frissült nem találom hol lehetne engedélyezni.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
petipetya #66655 üzenetére
Bár nem vagyok OTP-s (inkább a hideg ráz ki tőlük), de nyilván mindkét számla az, ha a Simple-be akarod beregisztrálni. Ha mindkettő a sajátod, akkor egyébként sem kellene, hogy költsége legyen, legalábbis nekem a CIB-nél, az hogy átteszem a pénzt egyik számláról a másikba nem kerül semmibe. Persze ez fordítva is igaz, ha pénzbe kerül, nem hiszem, hogy ki fogod tudni kikerülni egy alkalmazással.
-
galaxys80
veterán
válasz
petipetya #65522 üzenetére
Mikor elindítod a videót, akkor jobb felsőbe van 3 pötty.(ha nem jelenne meg, akkor rá kell tapizni a kijelzőre) Arra rányomsz és utána a minőség feliratra.
(#65523) aizen92
Így meg még nagyobb szégyen a Google-tól.
Egyrészről legalább a minimum felbontást engedélyezni illene. (Jelen esetben 480p)
Másrészről attól, hogy a telefon kijelzője nem tudja a nagyobb felbontást még a TV-re kiküldhetem a képet.
Na mindegy. Holnap úgyis visszakapom az I5-öt.(#65525) petipetya
Nálam meg a pixelhalmaz 360p-ben. És hiába állítom automatikusra visszaugrik a 360-ra. -
catroot
veterán
válasz
petipetya #65181 üzenetére
Nincs mit!
Majd ne felejtsd el azért a beállításait átnézni, mert be kell állítani, hogy pl. a meglévő G+ képeket cserélje le az FB-n szereplőre. Máskülönben azokat nem írja felül.
Ja meg asszem alapból be lesz kapcsolva a Call in Experience vagy mi a tököm. Na az is mehet a levesbe. Meg pl. az albumok megosztásának az emlékeztetője (ezt mondjuk nem is értem, hogy minek tették bele).
Na, mindegy. Majd látod, hogy mit kell állítani, annyira nem vészes. Csak gondoltam szólok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest