-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
Topikgazda
válasz
teo77 #161599 üzenetére
Az Android alkalmazások nem férnek hozzá egymás adataihoz root nélkül (ez nagyon nagyon sok éve így van) így se mentést nem tudnak róluk csinálni se hozzápiszkálni, törölni, stb. nem tudják - így nincs is ilyen alkalmazás amiben pipálgatni és megcsinálni lehetne ilyesmit.
"még elöljáróban, hogy munkaprofilról van szó" -- akkor miért nem törlöd a munkaprofilt magát? Azt pl. lehet külön is, ami a munkaprofil alatt van adat az amúgy is szeparált.
-
crok
Topikgazda
válasz
teo77 #161592 üzenetére
Szia,
- ez akkora nekró poszt hogy talán rekordközeli is, majd 9 éves hsz-re válaszoltál
- aztán nem sok köze az Android alkalmazásokhoz - szerintem jobb helye lenne az Android szakmaiban
- meg inkább az volna a kérdésem hogy mi a konkrét cél? Olyan nem nagyon van hogy Android profil. Gmail fiók még csa-csak de az is inkább Google fiók. Szóval készülékről akarsz mindent lepucolni vagy a Google fiókkal magával (is?) akarsz valamit csinálni? Szóval mi a konkrét cél? (És szerintem inkább a szakmaiban válaszolj). -
-
eclipse19
senior tag
válasz
teo77 #135716 üzenetére
Ha jól értettem, azt szeretnéd, hogy ne az a szám látszódjon a túloldalon amelyikről hívsz (ezt elrejted), hanem helyette egy másik jelenjen meg.
Értem, hogy miért szeretnéd ezt, de nem gondolod, hogy finoman szólva is érdekes következményei lennének, ha ez ilyen egyszerűen lehetséges volna?
Bűnözők, terroristák igencsak örülnének...A SIM kártyán lévő speciális kódtól függ, hogy adott kártyával melyik mobiltelefon hálózatra lehet feljelentkezni. A szolgáltató (vagy roaming estén a partner szolgáltató) adatbázisában van info arról, hogy adott kódhoz kinek és milyen előfizetése és száma tartozik. Innen tudják, hogy kinek kell számlázni a hívást és, hogy milyen hívó szám tartozik hozzá. (Ezért lehet SIM-et cserélni úgy, hogy közben a számod nem változik.)
Ezt a hívó számot aztán továbbítják a hívott felé (ha nincs letiltva a hívószám kijelzés), amikor kicsörög a hívás.
A szolgáltató informatikai rendszerébe kellene ahhoz belenyúlni, hogy egy másik számot továbbítson és ne azt, amelyik a hívást kezdeményező SIM-hez tartozik. Ráadásul csak bizonyos esetekben (ismerősök).
Amennyiben nem kínálnának ilyen szolgáltatást a mobil szolgáltatók. Tudtommal nem kínálnak.Bővebb információ a dark weben , "Mobiltelefon hálózatok feltörése, hack-elése" alatt.
Esetleg rokon téma lehetne még (csak, hogy a probléma jellegét szemléltessem), a
"Hogyan utaljunk pénzt úgy hogy a címzettnél ne azt a bankszámla látszódjon forrásként, ahonnan a pénz érkezett, hanem egy másik" című topik, ha van ilyen...Azt hiszem kénytelen leszel a saját számodról hívni az ismerőseidet vagy tudatni velük, hogy a másik a jelenlegi céges számod, ami momentán szintén Téged jelent, de ez változhat.
-
eclipse19
senior tag
válasz
teo77 #135691 üzenetére
És akkor vajon mi akadálya lenne, hogy az igazi helyett olyan számot "maszkolj" magadnak, amilyet csak akarsz?
Ez szolgáltató szinten dől el.
Annak a SIM kártyának a száma látszik a túloldalon (vagy nem látszik, ha letiltottad a kijelzést), amelyikkel a hívást kezdeményezted. -
Somatom
veterán
válasz
teo77 #132574 üzenetére
Én automatizálóval csinálnám, de a Reminder pro most épp ingyenes.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
teo77 #113563 üzenetére
Waze topik, itt vannak a szakértők.
-
-
nyisziati
veterán
-
air
nagyúr
válasz
teo77 #108685 üzenetére
Milyen Androidos TV? Sony? Ahhoz ez való: Video & TV SideView : Remote
-
air
nagyúr
válasz
teo77 #102522 üzenetére
Az 1. és a 2. pontokban te hozod létre őket.
Lényegében az történik, hogy a régi és az új készüléken is csinálsz egy mentést, és kicsomagolod őket .tar-ba.
Majd a harmadik pontban a régi mentésből az adatokat átmásolod az új mentésbe.
A negyedik pontban pedig visszacsomagolod a Viber formátumába és visszaállítod az új készülékre. -
válasz
teo77 #101832 üzenetére
Az a verzió marad a systemben, ami eredetileg volt, pontosabban az utolsó rendszerfrissítés utáni verzió. Ha uninstallálod az update-eket, akkor arra áll vissza.
Nézd meg, hogy a play store beállításainál mi van beállítva a frissítésekhez (csak wifi-n, automatikusan, stb).
-
-
törölt tag
Mindegy, hogy melyik a hotspot, és melyikkel csatlakozol rá. Ez nincs összefüggésben a szerver-kliens kapcsolattal. Csak az a lényeg, hogy az FTP kliensben (pl. Total Commander) add meg a szerver IP -jét. Nyilván az kell legyen a szerver, amelyiknek a tartalmát tallózni szeretnéd, és az a kliens, amelyikkel tallózol. A hiba vszínűleg nálad is az, hogy a laptop wifije nem tud AP módot, tehát nem képes hotspotként funkcionálni. Az Androidban ez ugyebár alap dolog. De, még egyszer leírom, hogy ez független attól, hogy melyik az FTP szerver, és melyik a kliens.
-
törölt tag
Természetesen!
Vazze! Indítod a laptopon a wifit, látnia kell a teló által kreált 192.168.x.x hálózatot. A régi droidok szinte mind a 192.168.43.2 -t osztották az első kliensnek (vagyis, a laptopnak). Ebből következik, hogy a teló a 192.168.43.1 -en lesz. Ha így van, akkor megnyitsz egy FTP klienst, és bepötyögöd a 192.168.43.1:2121 -et. Indítod, és máris látod a teló tartalmát.
-
törölt tag
EZT SolidExplorer -re, és két Androidos eszköz közötti esetre írtam, de remélem, hogy a lényeget le tudod fordítani magadnak PC -hez!
nlpK:
Sztem az Android nem tud ad-hoc kapcsolatot. AP módba kéne tenned a laptop wifijét. Csak az a gond, hogy nem minden Wifi modul tud Access Point -ként funkcionálni. Legrosszabb esetben kell egy AP képes USB -s Wifi stick a laptop -ba. -
-
törölt tag
Azokkal nincs ilyen probléma, mivel nem ARM, hanem X86, X64 eszközök. Vagyis, korlátozott számítási teljesítménnyel, de teljes értékű (PC -s) X86, vagy X64 Windows -t futtatnak. Csak nem nagyon van belőlük 8500 -as, vagy 8700 -as Cherry Trail, 4GB RAM -mal. Többnyire 8300 -asok vannak, 2GB RAM -mal.
-
törölt tag
Más eszközt tudsz irányítani TeamViewer -rel, de a miniPC távoli asztali kapcsolatához nem jó. Akkor sem, ha a Play telepíthetőnek mutatja a TV Quick Supportot. A régi Webkey -jel működik a miniPC irányítása, de ahhoz tudnod kell az eszköz IP elérését, mert a régi Webkey -nek megszűnt a szerver support -ja. Az új meg teljesen alkalmatlan a miniPC irányítására.
-
-
WhiteWalker
nagyúr
WiFi Mouse ??
-
Bozek
nagyúr
DiskDigger
(#84286) mckay: Én nem tudom, hogy milyen frissítés jött tegnap, de engem ma kikészített. Estére 15%-ra merült a telefonom, a akksihasználatnál 60%-on állt az Outlook. Közel voltam hozzá, hogy töröljem, de a céges levelezésemet ezzel használom. A kontaktokat nem néztem, mert nem használom.
-
aprokaroka87
nagyúr
a hosts fájlt modositsa
viszont van olyan app amiből elég nehéz tiltani a reklámot,egy üres activity akkor is ott marad.ha az alkalmazásokban külön tiltod a Google reklámokat az segíthet.
Viszont pl a Mobile 1 market állandóan statusbaros reklámokat dobál,amivel nem is lenne bajom,ha egy jobbra swipe mozdulattal el lehetne tüntettni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest