- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Powerampot szeretném zenehallgatásra használni. Feltelepítettem, aktiváltam.
Viszont a zeneszámok rendezése számomra átláthatatlan..albumokat tettem a telefonra (Lossless), 1 mappába. Ezt megadtam a programban, mint zenemappa. Listázásnál nem találok olyan módot, ami nekem megfelelne..káosz.
Kilistázza az összeset, próbálja rendezgetni, de nem megy..
47 mappa van, azokban cd1/cd2 stb.
Nekem az lenne jó, ha könyvtárszerkezet szerint tudnék lépkedni, mert így a CD1 és CD2 van névnek, és keresgetni kell, hogy melyik album..tényleg káosz.
Az lenne a frankó, ha megjelenne hogy zene mappa, arra klikk, benne a 47 album mappa, majd arra klikk cd1/cd2 stb, és mehetne a lejátszás..Nincs erre valami megoldás?
-
havri1
félisten
Helló!
NFC-vel szeretném megoldani a következőt:
Telefon zárva, beteszem az autóban a tartóba, oldja fel a készüléket, és indítsa a waze-t.
Másik tag-el másik helyen pedig kapcsolja be a wifi megosztást a telefon.Meg lehet ezt oldani? Milyen app kellene hozzá? Amit találtam, elég butácska..
-
havri1
félisten
válasz
WhiteWalker #105588 üzenetére
Ezen túl vagyok. A gyári SMS kezeli az sms-eket, de a messengerben továbbra is benne vannak az smsm-ek is. Káosz, és borzalom.
-
havri1
félisten
Hali!
FB messengerben az SMS-t hogyan lehet különválasztani? Bekapcsolni engedi, aztán semmi beállítás..ismerős rányomott, és azóta összefűzi..
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Helló!
Poweramp-ban valahol ki lehet kapcsolni, hogy rázkódásra ne váltson számot? Nem találtam...
Lehet a telefon beállításaiban van ez a funkció?
Miui8. Köszi! -
havri1
félisten
Hali!
Facebook messengerben megjelent pár hete az üzenetek között a kedvencek, elérhető tagok (akikkel pl soha nem beszéltem), ezt hogy a francba lehet kilőni?
Nekem úgy kéne, mint régen, ha megnyitom, csak azok az üzenetek láztszódjanak, amik valósak, tehát akikkel beszéltem. Most az első 3 sor ilyen, aztán egy kedvencek, majd alatta 5-10 aktív elérhető tag, és utána folytatódik a saját üzenet.Borzasztó!
-
havri1
félisten
Helló!
Jól látom, hogy jelenleg nincs megoldás a Facebook contactok és a Google contactok összefűzésére?
Régen a hivatalos FB app támogatta. Évekig nem hasznáétam, most feltettem, de semmit nem találtam erre vonatkozóan.
Régen megvettem a Haxsync programot, tökéeletsen ment, talám ICS-ig...
Van megoldás? -
havri1
félisten
Napokban írtam Gmail hibával kapcsolatban. Azóta próbálom kideríteni, de semmi eredmény.
Nejem telefonján tökéletesen működik. Nálam is egészen 3 nappal ezelőttig ( éveken keresztül).
Romot cseréltem. Régebbit, újabbat, ugyanazt...
Amint a Gmail felkerül play áruházból, pár óra múlva, random elkezd vadul a háttérben lefelé tölteni, és ilyenkor iszonyatosan eszi az aksit is.
Egészen addig, ameddig csak én tapasztalatom, betudom Gmail acc, telefon, vírus akármi hibának.
Na de másoknál is jelentkezik!
Mi a franc ez?
Nem annyira vicces, hogy 3 nap alatt közel 800mb netet szívott le a semmiért. -
havri1
félisten
válasz
#79335424 #78678 üzenetére
Egy szóval sem írta senki, hogy csak és kizárólag a kernel tudja ezt kezelni. Pont, és ennyi.
Bíztam benne, hogy van erre program is, hátha.Vicze1: egyszer próbáltam, számomra felesleges ez a knox program. Nem tárolok titkokat, és nagyon lassította a telefont.
KTU: igen, még októberig garis
-
havri1
félisten
válasz
#79335424 #78658 üzenetére
(#78661) vicze1: Használom? Magát a Knoxot nem, de a bootloaderben benne van. Ha felrakok egy módosított kernelt, ugrik a Knox számláó, és a garancia is vele.
Tehát ez nem járható út. Root is ugyanez.
Olyan programra lenne szükség, vagy bármi megoldásra, ami tudja szabályozni a max töltést (pl 96%), root nélkül. -
havri1
félisten
Helló!
Létezik olyan program, amiben meg lehet adni, mennyire töltsön fel max az akkumulátor, root nélkül?
Régen kernelek tudták ezt külön kezelni, de most... Samsung Note 2. Köszi -
havri1
félisten
Pontosan így néz ki nálam is. Android rendszer a legnagyobb százalék, és azon belül bármi lehet.
A gondom az, hogy egymás mellett van 2 készülék, pontosan ugyanazokkal a szoftverekkel, egyidősek az aksik is.
Egyik óránként 1%-ot merül, másik 6%-ot.
Egyiknek (amelyik 1%-ot merül) gyakorlatilag 0% az android oprendszer fogyasztása, a másiknak 30-40%.Én azt szeretném kideríteni, melyik folyamat az, ami be van ragadva.
Minden Factory resetek után terészetesen, szűz telefonon. (Csak az említett battery program van playről). -
havri1
félisten
Helló!
Olyan programot keresek, amivel meg tudom nézni root nélkül, hogy melyik program ragad be, és szívja az akksimat?
android operációs rendszer ami a nagy fogyasztó, de mint tudjuk, ebbe sok minden van. .Köszi! -
havri1
félisten
SwiftKeyt használja valaki Note2 - n gyári rendszeren?
Sokszor előfordul, hogy a bill "duplán rezeg" leütéskor. Nem minden alkalommal, de elég sűrűn. Nagyon idegesítő.
Valaki esetleg hasonló tapasztalat? -
havri1
félisten
válasz
maggi1886076 #74985 üzenetére
Legjobb évek óta..
-
havri1
félisten
Srácok, melyik az a program, ami figyeli az aksihasználatot rendesen?
Amikor nagyon merül, és nem tudjuk mi ragad be..Root nélkül!
Keresgettem, de azt se tudom mit keresek. -
havri1
félisten
Hali!
Melyik a best program, ami lejelszavazza az alkalmazások indítását?
Notesz meg 1-2 személyes progit szeretnék jelszavazni, ne lehessen elindítani őket, csak jelszó birtokában.
Nincs rootolva, és olyan kellene, ami nincs tele reklámmal...ingyenes nem feltétel.Köszi!
-
havri1
félisten
válasz
Viktor0610 #58231 üzenetére
Ó, ezen már évek óta túl vagyok. Lehet azért nem adta hozzá, mert még aktív az előző samsungból a 2 év?
Jövő év februárjában jár csak le. -
havri1
félisten
Vettem egy samsung tabot, jár hozzá 2 évig a dropbox tárhelly.
Beléptem a dropboxon használt emailommal, és nem adta hozzá a bónusz tárhelyet. Mi a teendő ilyenkor? -
havri1
félisten
Sziasztok!
Samsung és a Dropbox 2 éves ajándék tárhellyel kapcsolatban kérdeznék.
Évek óta használom, maximális megelégedéssel a dropboxot. Egyik barátom a Note2 mellé viszont nem használja, és nekem adná a lehetőséget. Kérdésem az, hoygha ő a droidba be van jelentkezve a saját gmail fiókjával, de ha a dropboxban az én gmailos dropboxos emailom írjuk be első indításnál, akkor is hozzáadja az enyémhez a tárhelyet?
Mert nekem mintha úgy rémlene, hogy csak akkor működik, hogy a adroid és a dropbox email megegyezik..vagy nem? -
havri1
félisten
válasz
Viktor0610 #53815 üzenetére
Szerintem kevered. Nem az akkumulátor töltöttségi szintjére vagyok /vagyunk kíváncsiak, hanem az elhasználodásra.
-
havri1
félisten
Hali!
Samsung snote programban, a jegyzetekben, ha 5 számot írok egymás után, akkor a program linké alakítja, holott az nem telefonszám.
Kikapcsolható? Nem találtam sehol..Köszi
-
havri1
félisten
Nem, teljesen ki akarom lőni, ne zaklassanak ha olyan helyen vagyok. Telefont némítani emiatt meg nem fogom.
Sajnos sokakkal ezen tartom a kapcsolatot, viszont vannak olyanok is, akik kényszert éreznek aziránt, hogy a hi, mizu, dolgozol kategóriájú kérdésekkel az őrületbe kergessenek.
Tudom, van bennük tiltás funkció, de az nem az igazi számomra.
Egyszerűbb az appot fagyasztani. Csak amióta KNOX a telefon, nem lehet rootolni.. -
havri1
félisten
Helló!
Root nélkül kellene megoldanom valahogy, hogy a viber, vagy a whatsapp messengert le tudjam tiltani anélkül, hogy deaktiválnám a fiókokat. (akár mindkettőt, de vagy vagy is jó)
Valaki tudna segíteni? -
havri1
félisten
Sziasztok!
IM+Pro-ban hogyan tudom kikapcsolni az email értesítéseket?
Inaktív beszélgetések : Bekapcs
Aktív beszélgetések: Bekapcs
Rendszer értesítések (itt van az email), de ez ki van kapcsolvaDe ugyanúgy jón az értesítés...
-
havri1
félisten
Helló!
Timely - Ébresztőóra -t találtam tegnap, nagyon tetszik, szép, sok beállítás, meg minden.
Viszont..Okos ébresztés : A beállított ébresztés előtt 30 perccel elkezd halkan (beállított zenét) egyre hangosabban játszani, így kellemesebb az ébredés.
Ez megszokott számomra a Samsung ébresztőjéből, de..ez a 30 perc marha sok. Nem lehet ez lerövidíteni, pl 3 perccel az ébresztés elé? -
havri1
félisten
Nem tudom volt e vagy sem :
-
havri1
félisten
válasz
balintkagan1 #39865 üzenetére
Akármilyen screen teszt program tudja ezt. De lehet nem egyre gondolunk..
-
havri1
félisten
válasz
CoolBoy323 #39844 üzenetére
De Nexus 4-5-n meg működik. (4.4.3)
Na most kicsit szenvedtem vele, és működik. A lényeg: SVOX fel, ECID fel, Mariska fel. TTS kiválasztása a rendszerbeállításoknál. (SVOX legyen bepipálva).
Na itt én mindig belementem Marisba (), és letöltöttem a 14 mb adatot hozzá, majd teszt...na ezt nem szabad. Tehát a teszt maradjon ki, az áll le.
Ha ez a lépés kimarad, működik.. -
havri1
félisten
Helló!
Amióta megérkezett a 4.3 android az S3-ra, azóta nem működik az SVOX nálam. Pontosabban a Mariska. Hibával leáll amikor megszólalna.
Olvastam a play-en, több S3 és S4 tulaj szintén küzd ezzel a problémával. Valaki rájött már mi okozza? -
havri1
félisten
Helló!
ANdroidos Gmail alkalmazásnál be lehet azt valahogy állítani, hogy ha megnyitom, akkor ne a beérkezett üzeneteket dobja, hanem akár a cimkés mappát, tehát ahol a cimkés levelek vannak, vagy egész egyszerűen az Összes levél mappát?
Mert most sikeresen be tudtam állítani weben, hogy rendezgessem a leveleket szűrők alapján, de így mobilon csak azokat látom (1 kattintással), amik a beérkezett kategóriában vannak. Címkéseket nem. -
havri1
félisten
válasz
havri1 #32348 üzenetére
Pontosítanék :
Auto Redial teszi a dolgát, csak rájöttem, én használom rosszul.
Tesztelésre a saját számomat hívtam. AZ mindig foglalt volt. Megszakítottam a hívást, így újratárcsázott. Most jobban megnézve a programot, úgy működik, hogy azokat a számokat, amelyik a call logban 0 mp-s beszélgetése van, azokat hívja újra.
Tehát elvileg ha felveszik, és 1+ mp a beszélgetés, nem hívja újra. Viszont ha az újrahívások között úgy döntök, hogy megszakítanám a folyamatot, azt csak úgy lehet, ha 2 újrahívás között a redial programot lelövi az ember..
Na, azért ez Stockban meg az említett MIUI-ban meg van rendesen oldva.. -
havri1
félisten
Jó reggelt!
Szeretném megoldani az automatikus újrahívást foglalt vonal esetén.
S2, S3 gyári szoftverében, MIUI-ban ez tökéletesen működik.
AOSP, AOKP romokban nincs benne ez a future..
Playre fel, keresőbe beír "auto redial", első 4 szoftver kipróbál..nem jók
Rendre az összes azt csinálja, hogy újratárcsáz (vagy írja vagy nem, ez már program függő), viszont ha befejezem a hívást, újrahívja ismét!
Tehát addig, ameddig a programban ki nem kapcsolom az újrahívást, addig nonstop hívná a másik felet.
Na ez így használhatatlan szerintem..vagy nekem nagyok az igényeim?Tudna valaki erre ajánlani megoldást?
-
-
havri1
félisten
válasz
razorka777 #31057 üzenetére
Kipróbálom ezt is köszi.
-
havri1
félisten
Nem sikerült telepíteni a régi talk-ot. Van valakinek még ötlete, hogyan tudnám a használni, hangouts nélkül?
-
havri1
félisten
válasz
darvinya #30971 üzenetére
Ha engedélyezem, duplán jönnek az üzenetek. Mi a megoldás, hogy csak az IM+ működjön (ha már 1200 ftért megvettem), vagy a régi talk?
De gondolkodva, sztem más lehet a baj. Hisz ha nincs feltelepítve a Hangouts, akkor nem is megy az IM? Ezt kizárnám. Semmi nem utal a leírásban, hogy a PUSH működéséhez telepítve kell lennie a Hangouts-nak.
-
havri1
félisten
Helló!
GTalk-al kapcsolatban szorulok segítségre.
Slimromot használok, aminek következtében alapból már a Hangouts van, így nem tudom downgradelni GTalk-ra. (Nem tetszik a Hangouts).
Fagyasztottam, feltettem az IM+ Pro-t, hogy ezen keresztül chateljek asszonnyal.
Igen ám, de ez a fránya app, (hiába írja, hogy PUSH-ként üzemel a háttérben) csak akkor adja be az üzeneteket, amikor a programot elindítom.
Ez rom hiba, Google bug, vagy IM+ Pro hiba?
Jó 1-2 hónapja szívtam már vele, de nem emlékszem mi volt a megoldás.
(Nincs hibernálva az app, zöld út van neki adva)Köszönöm, ha valaki tudna segíteni..
-
havri1
félisten
Helló!
Tudom nem program, de hátha..
Nem tud valaki olyan csengőhangot, ami :- Önnek új emailja érkezett
- ..szöveges üzenete érkezettKöszi..
-
havri1
félisten
Helló!
Ismét itt..
Újra kellett telepíteni a tabot, mert megérkezett rá a 4.3.
Minden szép és jó, csak most a nejem szólt, hogy az rtlmost appban hiába fordítja oldalra a tabot, a kép elfordul, de ugyanolyan pici marad a videó.
Eddig teljes képernyőn ment.
Mi lehet az oka? Android 4.3? Vagy valamit fel kellene még rakni?
Mxplayer fent van, de úgy néztem, hogy a beépített lejátszót használja... Még fagyasztani se tudom, tb nem látja.. Vagy csak én nem találom. -
havri1
félisten
Helló!
Unokaöcsém nyaggat, hogy szedjek le valami lövöldözős játékot tabra.
Nos, olyasmit láttam régebben, amik hasonlítottak a pc-s medal of honor, call of dutty stb-re. Tudnátok ilyeneket mondani? Lehetőleg ne túl drágát, bár nem tudom ezek mennyibe fájnak.
Tegra3-as tabra kellene (Nexus7). Köszi! -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Hali!Google talk-ra tud valaki telepítő apk-?
Ki van herélve a romból, és a hangouts nem tetszik. Köszi! -
havri1
félisten
válasz
xenom0rph #27949 üzenetére
Fent van igen..újraindítás is volt.
Kényszerítés?hogy?
Lehet én csinálom rosszul. Elindítom a Greenify-t, majd alul + jel, aztán alul még több program..de nincsenek itt a listában a fent keresettek.
(A térképet felhasználói alkalmazássá konvertáltam TB-vel, így látja is, de play meg annak szolgáltatásai nem működnek, csak rendszeralkalmazásként.)(#27951) dekrer : Ki van pipálva igen. Még nem jogtiszta, először le szeretném tesztelni, hogy hogyan működik, utána venném meg.
-
havri1
félisten
Hali!
Greenify Donate verzióban a rendszeralkalmazásokat hogyan lehet hibernálni?
Root van, donate verzióban a Greenify sys apps kipipálva.
Maps, play, és google play szolgáltatások..ezeket szeretném hibernálni, de nem látja a greenify őket sajnos.
köszi! -
havri1
félisten
Helló!
Hangtárcsázásra tud valaki megoldást?
Vezetékes headsetről kellene valahogy megoldanom, és nem lenne hátrány, ha magyar nyelven ismerné fel a neveket, és valamilyen visszajelzést is adna, a sikeres találatra/tárcsázásra.Valaki tud erre megoldást?
-
havri1
félisten
Köszönöm!
A 2 app (Moon+ Reader és a Cool reader) már mindent eszik
A Cool viszont az epub-al kicsit bajos, a sortördelések nem az igazikak. prc-vel nagyon szép(#25302) philoxenia : Az szép lenne ha én írnék
(#25301) Bozek : Régi, ma már nem kapható könyvekre leltem.
Richard A. Knaak - Az árnyak birodalma.prc
Mel Odom - Diabló trilógia 2. - A gonosz ösvénye.prc
És sok M.A.G.U.S (szerepjátékos) alapkönyvek
Sajnos sok elveszett, meg szétkpottde neten megvannak..csak sajnos nem eredeti ebookok, hanem nagyrészt scanneltek
-
havri1
félisten
Helló!
E-BOOK olvasásra adtam a fejem..mi a hivatalos e-book szabvány? Tesztelés képen leszednék 1-2 könyvet, de van doc, pdf, epup, stb...melyik a jó?
És melyik app az , ami tényleg visszaadja a könyv olvasás élményét, illetve úgy, ahogy azt kitalálták?
Mert bescannelt fotókat pdf-ben olvasni nem túl nagy élvezet. -
havri1
félisten
Helló!
IM+ Pro-t használóktól kérdezném:
Ha a telefon deep sleepbe van (értsd képernyő off, wifi off de 3G on) akkor megérkeznek egyből az üzenetek? (skype és gtalk)
Mert nekem telefon ébresztés után elindítva az appot, offline-ba vagyok, és akkor vált online-ra.
Gtlakos üzenetek néha megérkeznek, néha nem..nem jöttem még rá miért csinálja eztKöszi!
-
havri1
félisten
Helló! A gyári androidos facebook programban az aznapi szuletesnapokat hogyan lehet megnezni?
-
havri1
félisten
válasz
#40993792 #21073 üzenetére
Hali!
Köszi, kipróbálom! Bár ez is 2x adja a zárképernyő hangját, de eddig nem nyitotta újra a screent.
A beállításait hogyan lehet elővarázsolni? Sikeresen kipipáltam első indításnál, hogy ne jöjjön elő újra az a screenMás: Ki tud olyan launchert, amiben a statusbart el lehet tüntetni, vagy csak elrejteni? Tehát hogy ne látszódjon állandóan felül a sáv. Akksi, idő stb. Mind megvan widgetben, és félek a kijelző beéégéstől is.
Köszi! -
havri1
félisten
Helló!
Olyan appot keresek, amivel le tudom zárni a képernyőt, de...
Régóta használom a Screen off and lock nevű kis ingyenes programot, viszont azt vettem észre, hogy ez néha, lezárás után, újraéleszti a kijelzőt. 10-ből 1x kb.
Tehát nem egyenlő a szoftver, a hardveres power gombbal.
Tud valaki mást ajánlani?Köszönöm!
-
havri1
félisten
Szevasztok!
Nem tudja valaki, hogy a gtalk-ból hogyan tudok kivenni neveket? Olyan nevek vannak ott (címek), akikkel soha 1 szót sem váltottam, max 1-2 mail régebben. Köszönöm!
-
havri1
félisten
Tudja valaki, hogy hogyan lehet androidon elő videó talkon meghívni egy harmadik videó csevegőt? Vagy ezt csak akkor lehet, ha webről van indítva a hívás?
Gtalk a program. Köszi -
havri1
félisten
Én főzött romnál futottam ebbe bele. Nekem factory reset megoldotta. (valami félresikerült a rom telepítésekor, és vagy valami blokkolta). Hogy nálad is ez e a gond... Ha még nem laktad be nagyon, reseteld le.
A fejlesztői részben az ismeretlen forrásokat engdelyezted ugye?Szerk. : látom közben megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest