- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
maross #24020 üzenetére
A play store és a google services nem 1db apk, hanem a gapps amit lehúzol. Mindenféle moddolt kókány frameworkot nem enged telepíteni / nem fog rendesen működni. Ráadásul a play store nem kér be adatot, rendszerszinten van a google fiók.
(#24021) TRob1: Többnyire a goo.im-re irányítanak.
-
fatal`
titán
válasz
maross #24016 üzenetére
És a mögöttes szolgáltatásokat honnan a rákból húzod elő?
Nem a play apkja hiányzik a telefonodról, hanem a komplett gapps.
Felrakod a 4.2.2-re valót.
(#24018) maross: Ezek a google által hivatalosan kiadott csomagok. Komolyan azt gondolod, hogy bármiféle módosított aláírással rendelkező google csomag csak úgy simán települ a telefonodra? lol
A netről, innen-onnan letöltött apk-k sokkal nagyobb eséllyel fertőzöttek.
-
darvinya
titán
válasz
maross #24013 üzenetére
kicsit felek az adattolvajoktol.
És mégis az 3 milliárd felhasználó közül pont a te adataid kell.
Rakjál még vírusírtót is, hogy totális legyen a védelem.
De akkor minek okos telo, elég lenne butafon arról csak személyesen lehet adatot leszedni.
De ha már itt vagyunk akkor nem gondolkoztál el azon, hogy a legtöbb biztonsági elem e lenyomatot hagy és ez alapján könnyebb rákeresni.
-
twine
veterán
válasz
maross #23026 üzenetére
Nem tudom mennyire sürgős az ellőtt képek küldése...
Dropboxot, tudnám ajánlani,,mert az ellőt képeket wifin (vagy a kár mobilneten is,,ahogy beállítod) feltölti a tárhelyre, és onnan már csak egyszerű megosztással a linket/linkeket kell elküldened.....
Én videóknál szoktam ezt alkalmazni, mert HD -ben rögzítek,,,és esélyem sincs mailben olyan adatmennyiséget küldeni...Így viszont csak egy link a levélben.. -
ra^ven
senior tag
válasz
maross #22800 üzenetére
Hát szerintem ha csinálsz egy gyári beállítások visszaállítást, annak törölnie kell a telon minden rögzített accountot és más egyéb felhasználói beállítást, de támogasson meg valaki ebben.
Egyes romoknál a gyári visszaállítás galibát okoz, magyarán nem indul el.
Az lenne a legtisztább, ha visszaraknál valamilyen stock romot, és azzal menne el a teló. -
forintuser
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz
maross #22320 üzenetére
Nem kevered kicsit a RAM-ot meg ROM-ot? Legalábbis számomra nem teljesen tiszta a megfogalmazásod.
Én ebben szoktam RAM-felhasználást nézegetni:
Task Manager
Hogy mennyi helyet foglalnak az appok, azt meg ebben:App Manager
Szerintem a launcher kevésbé akadékoskodik a játékok kapcsán, van, hogy ha kifutsz a memóriából, akkor kilövi azt is a háttérből a rendszer, és visszatéréskor indítja újra.
-
-
xSide
őstag
-
punky10
addikt
válasz
maross #17070 üzenetére
Az ami mindig látszodik, az a dock elválaszto sávja. Erre jön rá az oldaljelző(ami nálad "bekékül"...) de csak akkor, ha valamerre megmozditod az oldalt. Én még ezt is kikapcsoltam, zavart...
Egymás után sorban van Nálad is az 5 oldal, csak amikor rendezed, akkor a bal szélső fent, a jobb szélső pedig lent helyezkedik el. Ettől függetlenül nem lehet fel-le görgetni, az oldalak horizontálisan helyezkednek el. Illetve lehetséges ilyen fel-le csusztatással oldat váltani, de akkor a gesture-settingben kell beállitani, hogy felfele csusztatással lépjen pl az 1.oldalra,lefele mozdulatra pedig az 5.-re.Én egy ideig használtam igy... -
darvinya
titán
-
tomy86
addikt
-
dokee78
félisten
válasz
maross #11797 üzenetére
Google Gesture Search
Tessék keres mindent -
LonGleY
veterán
válasz
maross #11785 üzenetére
Erre az előzőekben - részemről - sokszor elhangzott megoldás az, hogy kinyírod a frászba, és az alapértelmezett böngésződtől függetlenül a Dolphin Browser-t használod a Facebook oldal megnyitására. Abban teljesen úgy néz ki, mint a hivatalos kliensben, csak épp valójában működik, gyorsan, olyan anomáliák nélkül, minthogy a pár nappal ezelőtti posztokat jelezze WiFi ellenére legfölül, és hasonló skizorféniát okozó bugok. Képet is ugyanúgy meg tudsz osztani a memóriakártyádról benne, igaz, egyéb appok Facebook-share funkcióját nem tudod kihasználni. A másik hiányosság lehet a névjegyekbéli információk, kontaktképek szinkronizálása, amit viszont a Contact Sync for Facebook pótolhat két klikk után.
-
LonGleY
veterán
válasz
maross #11783 üzenetére
Valami brute force-os appal bezárogatni, rootolt telefonon befagyasztani / eltávolítani, vagy normál rendszeren, 3rd party app nélkül kinyírni tudod őket (ez utóbbit úgy, hogy a szoftverinfós ablakukban: leállítás, adattörlés, frissítések eltávolítása, majd végül letiltás gomb). Tudomásom szerint, ha nincs olyan opció a programban, ami az automata indulásra vonatkozik, akkor nem lehet csak úgy, rendszerből állítani.
-
LonGleY
veterán
válasz
maross #11768 üzenetére
Erre valami egyszerű, háttérbe be nem épülő bőven elég:
Task Manager [Sand Studio] < az App Manager-ük sem rossz, látod mit milyen sorrendben pakoltál fel és mennyi helyet foglal
Ha a fogyasztásoknak néznél utána, akkor a szintén ingyenes GSam Battery Monitor javasolt (érdemes ennek automatikus indulását letiltani, fölösleges).
Upd.: Bocsánat, most nézem, hogy a Task Manager-ben CPU szerint nem látható, hogy melyiknek nagyobb az étvágya, csak a memóriafogyasztást követheted. De a GSam-nél úgyis minden kiderül, ha a RAM-dolog nem rántaná le a leplet a tettesről.
-
tomy86
addikt
válasz
maross #11398 üzenetére
Csak, hogy legyen miből válogatni: Widgestdoid
-
törölt tag
-
mttssz
senior tag
-
tomy86
addikt
-
dokee78
félisten
-
Jacak
senior tag
-
tomy86
addikt
válasz
maross #10379 üzenetére
A haladó beállítások díjcsomagok/tarifák beállításainál van olyan menüpont, hogy számlázás módja. Másodperc alapú számlázásnál az 1/1-et kell beállítani, perc alapúnál a 60/60-at.
De ha szerencséd van, akkor a díjcsomagod beállításait már megcsinálta valaki és importálható a programba. -
tomy86
addikt
válasz
maross #10373 üzenetére
Az NG-t nem próbáltam, de ha jól tudom abban jóval kevesebb beállítási lehetőség van, mint a 3G-ben. Utóbbiban külön számolhatod a hálózaton belüli és kívüli hívásokat, sms-eket, megadhatod hogy mi az a lebeszélhetőség vagy sms mennyiség, ami benne van a havidíjadban, milyen számokat hívhatsz ingyen vagy kedvezményesen stb.
-
tomy86
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest